Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik de startonderbreker Land Rover Discovery Sport uitschakelen?

Uw Land Rover Discovery Sport wil niet starten? Heb je alles geprobeerd? Batterij, dynamo, reservesleutels … En heb je het gevoel dat het probleem afkomstig is van je startonderbreker? Het is eigenlijk mogelijk, in feite is het de vraag of uw voertuig niet meer wil starten of stilstaat bij het starten zonder reden. U wilt de startonderbreker op uw Land Rover Discovery Sport uitschakelen? U bent op de juiste plaats, we hebben dit artikel gemaakt om u te helpen duidelijker te zien en uw problemen met dit onderdeel op te lossen. Eerst zullen we zien hoe de startonderbreker op uw Land Rover Discovery Sport werkt, en vervolgens de verschillende technieken om deze uit te schakelen.

Hoe uw startblokkeersysteem werkt op Land Rover Discovery Sport

Voordat we de verschillende keuzes voor u beschrijven, volgt hier een korte introductie om het doel en de functies van de startonderbreker in uw Land Rover Discovery Sport te demonstreren. Dit elektronische onderdeel is 30 jaar geleden uitgevonden en is bedoeld om diefstal van uw Land Rover Discovery Sport te voorkomen. Werkelijk, dankzij een transponder en een antenne (spoel) in de sleutel, en een immobilisatiecontroledoos inbegrepen in de ECU en een ontvangstantenne op de neiman, uw Land Rover Discovery Sport gaat elke keer dat u de sleutel in het contact steekt, controleert deze de code die door uw sleutel wordt uitgezonden is in feite degene die uw immobilisatiebox nodig heeft. Het is pas op dit moment, zodat u uw auto kunt inschakelen. Dankzij RFID-technologie (chip in de sleutel) zal dit systeem werken.

Weiterlesen:
Mijn Land Rover Discovery trekt naar links, wat te doen?

De verschillende mogelijkheden om de startonderbreker op uw Land Rover Discovery Sport te omzeilen

Voer de code in om de startonderbreker uit te schakelen

Eerste techniek, uw sleutel laat uw Land Rover Discovery Sport niet langer toe om te starten, u wilt de startonderbreker van uw Land Rover Discovery Sport deactiveren, maar eerst moet u deze procedure proberen om hem te starten en naar een garage te brengen. kan geen minder belangrijke handeling uitvoeren om de normale start van uw voertuig terug te brengen. Eigenlijk moet u bij uw auto een reservesleutel hebben (die u zou moeten proberen en waarmee u uw Land Rover Discovery Sport zou moeten starten), maar als u deze niet heeft je zou op zijn minst de «codekaart» moeten hebben, het bevat de startcode. Dankzij deze code kunt u uw voertuig nog steeds starten door het handmatig in te voeren. Zet hiervoor het contact aan, gebruik uw centrale knop om de cijfers in te voeren, meerdere snelle drukken (voorbeeld: 2 voor cijfer 2) en vervolgens een stop van anderhalve seconde om het cijfer te bevestigen en te hervatten, herhaal de handeling totdat u de volledige code heeft ingevoerd. Hierdoor moet uw Land Rover Discovery Sport kunnen starten zonder de startonderbreker te hoeven verwijderen.

Repareer uw sleutel bij een sleutelspecialist of uw dealer

Als, ondanks het verwisselen van de batterij, verschillende pogingen om de startonderbrekercode in te voeren op uw Land Rover Discovery Sport nog steeds niet werken, het is vrijwel zeker uw sleutel die in het geding is. We kunnen begrijpen dat u de startonderbreker van uw Land Rover Discovery Sport nog steeds wilt omzeilen. Eigenlijk uw de transponder moet beschadigd zijn of moet van uw sleutel zijn gevallen. Om dit probleem te verhelpen, enige optie, ga naar een sleutelspecialist (ook beschikbaar op internet) of, bij uw autodealer die uw Land Rover Discovery Sport-sleutel kunnen repareren. Op basis van naar wie je gaat de reparatie kost u ongeveer 100 euro als u nog een kopie van uw “codekaart” heeft en ongeveer 350 euro bij uw autodealer als u geen ondersteuning heeft en als u een nieuwe functionele sleutel wilt, voorkomt u dat u de startonderbreker van uw Land Rover Discovery Sport hoeft te verwijderen.

Weiterlesen:
Probleem met automaat Land Rover Discovery?

Verwijder handmatig uw startonderbreker

Hoewel u misschien in de verleiding komt om de startonderbreker van uw Land Rover Discovery Sport te omzeilen, wordt dit om verschillende redenen helemaal niet aanbevolen. Eerst uw Land Rover Discovery Sport is veel kwetsbaarder voor pogingen tot diefstal. Eigenlijk, zonder een startonderbrekerbox, kan het simpelweg doen van «de draden» voldoende zijn om uw auto aan te zetten. Naast dat, uw verzekering, in geval van diefstal, zal u waarschijnlijk niet terugbetalen als hij weet dat de startonderbreker op uw Land Rover Discovery Sport is verwijderd, omzeild of gedeactiveerd. Als je het nog steeds wilt doen, sommige internetpagina’s geven nog steeds de techniek, we hebben ervoor gekozen om het niet openbaar te maken, omdat het ten goede kan komen aan mensen met slechte bedoelingen.

Mocht u nog vragen hebben over de Land Rover Discovery Sport, aarzel dan niet om onze Land Rover Discovery Sport categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector