Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik de voorste richtingaanwijzerlamp op mijn Lincoln MKC vervangen?

Of het nu voor uw eigen veiligheid is, voor technische controle of om een ​​boete te vermijden, het is erg belangrijk om ervoor te zorgen dat uw richtingaanwijzers altijd operationeel zijn. Lampen zijn in feite slijtagedelen die na verloop van tijd zeker zullen doorbranden en bijgevolg moeten worden vervangen. U bent zeker in dit artikel omdat een van uw voorste richtingaanwijzers is doorgebrand en u vraagt ​​zich af hoe u de gloeilamp van een richtingaanwijzer op uw Lincoln MKC vervangthebben we de inhoud van dit artikel gemaakt om u te helpen dit zonder hulp te doen en niet naar uw technicus te hoeven gaan. In een eerste deel zullen we kijken naar de bediening van een doorgebrande richtingaanwijzerlamp voor op uw Lincoln MKC en in een tweede deel, hoe u de voorste richtingaanwijzerlamp van uw auto vervangt..

Hoe te herkennen of de voorste richtingaanwijzerlamp op uw Lincoln MKC doorgebrand is of moet worden vervangen?

Wanneer u met uw voertuig rijdt, heeft u niet constant de mogelijkheid om alle beveiligingsapparatuur van uw Lincoln MKC te onderzoeken. In feite heeft u vaak haast en hebt u de neiging om in uw voertuig te stappen, uw reis te maken en deze onmiddellijk neer te zetten zonder de tijd te nemen voor een periodieke controle. Het is daarom relevant om de tijd te nemen om af en toe de staat van uw koplampen en richtingaanwijzers te onderzoeken. Het is heel goed mogelijk dat je dat hebt gedaan een richtingaanwijzer op uw Lincoln MKC, maar dat je het niet hebt gedetecteerd. Hier zijn de twee eenvoudige opties om te controleren of een voorste richtingaanwijzer is doorgebrand of dat u deze vrij snel moet vervangen:

 • Wanneer u stopt, zet u het contact van uw auto aan en vervolgens afwisselend uw linker- en rechtervoorrichtingaanwijzers en verlaat de auto om te controleren of ze functioneel zijn.
 • Door naar het geluid van je oogkleppen te luisteren. In feite is er op elke auto een hoorbare indicatie die u signaleert van een voorste richtingaanwijzerlamp op uw Lincoln MKC, zult u herkennen dat de tijd tussen elke “klik” veel korter is, dit geeft aan dat u dat moet doen verwissel de voorste richtingaanwijzerlamp of eerder. Het is aan jou om te onderzoeken en ervoor te zorgen welke wordt uitgebrand door een visuele controle, zoals bij de eerste methode die eerder is getoond.
Weiterlesen:
Hoe kan ik de mistlamp van mijn Lincoln MKC vervangen?

Misschien moet u een andere lamp vervangen, zoals die van uw dimlicht of uw positielichten. Aarzel niet om onze inhoudsartikelen te raadplegen om u te helpen deze vervanging te realiseren.

Vervanging van de voorste richtingaanwijzerlamp op uw Lincoln MKC

Laten we nu naar het meest essentiële gedeelte van de inhoud van dit artikel gaan, hoe de voorste richtingaanwijzerlamp van uw Lincoln MKC vervangen? Houd er rekening mee dat dit proces vrij eenvoudig is, u moet toegang hebben vanaf de binnenkant van uw motorkap, via de wielkast of via uw bumper tot uw koplampunit, open en vervang de uitgebrande richtingaanwijzerlamp van uw Lincoln MKC. Als het een lamp op uw achterste richtingaanwijzer is, raadpleegt u onze speciale artikelinhoud. Aan de andere kant zijn hier de details van de acties waaraan u zich moet houden om deze handeling correct uit te voeren, afhankelijk van de oplossing die u wilt kiezen.

Vervang de richtingaanwijzerlamp op uw Lincoln MKC door de motorkap:

 • Open uw motorkap en maak de toegang tot uw koplamppods vrij.
 • Gebruik een torx-tip om de koplampunit op uw auto te openen
 • Schroef de voorste richtingaanwijzerlamp van uw auto los door deze een kwartslag linksom te draaien
 • Vervang de voorste knipperlichtlamp van uw Lincoln MKC door de nieuwe (controleer of het een oranje of transparante lamp is).
 • Zet alles weer in elkaar en test of de nieuwe richtingaanwijzerlamp werkt.

  Vervang de voorste richtingaanwijzerlamp van uw Lincoln MKC door de wielkast:

  Deze tactiek is met name effectief wanneer u niet genoeg ruimte in de motorkap heeft om toegang te krijgen tot de richtingaanwijzers vooraan van uw auto:

  • Til je auto op en verwijder het voorwiel aan de kant waar je aan wilt werken.
  • Haal je wielkast eruit met een torx-bit.
  • Ga naar je koplampblok en verwissel de voorste richtingaanwijzerlamp op je auto door dezelfde eenvoudige stappen te volgen als op het eerder geziene deel.

  Vervang de voorste richtingaanwijzerlamp van uw Lincoln MKC door de bumper:

  Op sommige jaren of afwerkingen, afhankelijk van de opties, is de enige eenvoudige toegang die u nodig heeft om de voorste richtingaanwijzerlamp van uw auto te verwisselen, onder uw voorbumper door te gaan, er zijn slechts een paar stappen die veranderen van de volledige procedure, we zal ze nu uitleggen:

  • Zet je Lincoln MKC op een krik of kaars.
  • Verwijder de schroeven van de motorschoen van uw auto (plastic onderdeel onder uw motor) en uw schokdemper. Pas op met de plastic nietjes die breekbaar kunnen zijn.
  • Haal uw koplampblok eruit en verwissel de voorste richtingaanwijzerlamp van uw Lincoln MKC volgens de stappen in de bovenstaande onderdelen.
  • Zet het geheel weer in elkaar.

  Mocht u nog vragen hebben over de Lincoln MKC, aarzel dan niet om onze Lincoln MKC categorie te raadplegen.

Weiterlesen:
Beste head-unit voor Lincoln MKC
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector