Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik de voorste richtingaanwijzerlamp op mijn Lincoln MKS vervangen?

Het maakt niet uit of voor uw persoonlijke veiligheid, voor technische controle of om een ​​boete te voorkomen, het is noodzakelijk om ervoor te zorgen dat uw richtingaanwijzers altijd werken. Lampen zijn inderdaad slijtende onderdelen die na verloop van tijd ongetwijfeld zullen doorbranden en bijgevolg moeten worden vervangen. U bent vrijwel zeker in dit artikel omdat een van uw voorste richtingaanwijzers is doorgebrand en u vraagt ​​zich af hoe u de gloeilamp van een richtingaanwijzer op uw Lincoln MKS vervangthebben we deze inhoud geschreven en gepubliceerd om u te helpen dit te doen zonder iemand in dienst te nemen en niet naar uw reparatiewerkplaats te hoeven gaan. In een eerste deel zullen we kijken naar de bediening van een doorgebrande knipperlichtlamp voor op uw Lincoln MKS en in een tweede deel, hoe u de voorste richtingaanwijzerlamp van uw auto vervangt..

Hoe weet u of de voorste richtingaanwijzerlamp op uw Lincoln MKS is doorgebrand of moet worden vervangen?

Als u met uw auto rijdt, heeft u niet altijd de mogelijkheid om alle veiligheidskenmerken van uw Lincoln MKS te verifiëren. Inderdaad, u heeft bijna altijd haast en heeft de neiging om in uw auto te stappen, uw reis te maken en deze onmiddellijk neer te zetten zonder de tijd te nemen om regelmatig te controleren. Het is daarom essentieel om de tijd te nemen om af en toe de staat van uw koplampen en richtingaanwijzers te controleren. Het is heel goed mogelijk dat je dat hebt gedaan een richtingaanwijzer op uw Lincoln MKS, maar dat je het niet opmerkte. Hier zijn de twee eenvoudige technieken om te controleren of een voorste richtingaanwijzer is doorgebrand of dat u deze vrij snel moet vervangen:

 • Wanneer u stopt, zet u het contact van uw auto aan en vervolgens afwisselend uw linker- en rechtervoorrichtingaanwijzers en verlaat de auto om te controleren of ze werken.
 • Door te luisteren naar het geluid van je oogkleppen. Inderdaad, er is een geluidssignaal op elke auto dat u signaleert van een knipperlicht voor op de Lincoln MKS, zult u herkennen dat de tijd tussen elke “klik” veel korter is, dit suggereert dat u dat wel moet vervang de voorste richtingaanwijzerlamp of eerder. Het is aan jou om te verifiëren en te verifiëren welke is uitgebrand door een visuele controle zoals bij de eerste methodologie die eerder werd vermeld.
Weiterlesen:
Waar vind ik de hoornzekering op Lincoln MKC?

Het kan zijn dat u een extra lamp moet vervangen, zoals die van uw dimlicht of uw positielichten, aarzel niet om door onze blogposts te bladeren om u te helpen bij deze vervanging.

Vervangen van de voorste richtingaanwijzer lamp op uw Lincoln MKS

Laten we nu naar het meest essentiële deel van deze inhoud gaan, hoe de voorste richtingaanwijzerlamp van uw Lincoln MKS vervangen? U moet zich ervan bewust zijn dat deze bediening heel eenvoudig is, u moet toegang hebben, vanaf de binnenkant van uw motorkap, via de wielkast, of gewoon via uw bumper tot uw koplampunit, open en vervang de uitgebrande richtingaanwijzerlamp van uw Lincoln MKS. Zie onze specifieke inhoud als het een lamp op uw achterste richtingaanwijzer is. Hier zijn echter de details van de richtlijnen waaraan u zich moet houden om deze actie nauwkeurig uit te voeren, afhankelijk van de methode die u wilt toepassen.

Vervang de richtingaanwijzerlamp op uw Lincoln MKS door de motorkap:

 • Open uw motorkap en maak de toegang tot uw koplamppods vrij.
 • Gebruik een torx-tip om de koplampunit op uw auto te openen
 • Schroef de voorste richtingaanwijzerlamp van uw auto los door deze een kwartslag linksom te draaien
 • Vervang de voorste knipperlichtlamp van uw Lincoln MKS door de nieuwe (controleer of het een oranje of transparante lamp is).
 • Zet alles weer in elkaar en controleer of de gloednieuwe richtingaanwijzerlamp effectief is.

  Vervang de voorste richtingaanwijzerlamp van uw Lincoln MKS door de wielkast:

  Deze techniek is vooral effectief wanneer u niet genoeg ruimte in de motorkap heeft om toegang te krijgen tot de voorste richtingaanwijzer van uw auto:

  • Til je auto op en verwijder het voorwiel aan de kant waar je aan wilt werken.
  • Haal je wielkast eruit met een torx-bit.
  • Ga naar uw koplampblok en vervang de voorste richtingaanwijzerlamp op uw auto door dezelfde eenvoudige stappen te volgen als op het eerder geziene onderdeel.

  Vervang de voorste richtingaanwijzer lamp van uw Lincoln MKS via de bumper:

  In sommige jaren of afwerkingen is de enige eenvoudige toegang die u nodig heeft om de richtingaanwijzerlamp van uw auto te vervangen, afhankelijk van de opties, onder uw voorbumper door te gaan, er zijn slechts een paar stappen die veranderen van het volledige proces, we zal ze nu beschrijven:

  • Zet je Lincoln MKS op een krik of kaars.
  • Verwijder de schroeven van de motorschoen van uw auto (plastic onderdeel onder uw motor) en uw schokdemper. Wees voorzichtig met de plastic nietjes die kwetsbaar kunnen zijn.
  • Haal uw koplampblok eruit en vervang de voorste richtingaanwijzerlamp van uw Lincoln MKS volgens de stappen in de bovenstaande onderdelen.
  • Zet het geheel weer in elkaar.

  Mocht u wellicht nog vragen hebben over de Lincoln MKS, aarzel dan niet om onze Lincoln MKS categorie te raadplegen.

Weiterlesen:
Hoe Lincoln MKC handmatig vergrendelen?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector