Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik de voorste richtingaanwijzerlamp van mijn Land Rover Range Rover Sport vervangen?

Ongeacht voor uw eigen veiligheid, voor technische controle of om een ​​boete te voorkomen, is het erg belangrijk om ervoor te zorgen dat uw richtingaanwijzers altijd functioneel zijn. Lampen zijn in feite slijtende onderdelen die na een tijdje onvermijdelijk zullen doorbranden en daarom moeten worden vervangen. U bevindt zich waarschijnlijk op deze website omdat een van uw voorste richtingaanwijzers is doorgebrand en u vraagtekens plaatst hoe u de gloeilamp van een richtingaanwijzer op uw Land Rover Range Rover Sport vervangthebben we deze inhoudspagina gemaakt om u te helpen dit te doen zonder iemand in dienst te nemen en niet naar uw technicus te hoeven gaan. In een eerste deel zullen we kijken naar het controleren van een doorgebrande knipperlichtlamp voor op uw Land Rover Range Rover Sport en in een tweede deel, hoe u de voorste richtingaanwijzerlamp van uw auto vervangt..

Hoe kunt u ontdekken of de richtingaanwijzerlamp van uw Land Rover Range Rover Sport doorgebrand is of moet worden vervangen?

Wanneer u met uw auto rijdt, heeft u niet constant de mogelijkheid om alle veiligheidsvoorzieningen van uw Land Rover Range Rover Sport te onderzoeken. In feite heeft u in veel gevallen haast en hebt u de neiging om in uw auto te stappen, uw reis te maken en deze onmiddellijk neer te leggen zonder de tijd te nemen om af en toe een controle te doen. Het is daarom van fundamenteel belang om de tijd te nemen om soms de staat van uw koplampen en richtingaanwijzers te onderzoeken. Het is heel goed mogelijk dat je dat hebt gedaan een richtingaanwijzer op uw Land Rover Range Rover Sport, maar dat je het niet hebt gedetecteerd. Hier zijn de twee eenvoudige opties om te onderzoeken of een voorste richtingaanwijzer is doorgebrand of dat u deze vrij snel moet vervangen:

 • Wanneer u stopt, zet u het contact van uw auto aan en vervolgens afwisselend uw linker- en rechtervoorrichtingaanwijzers en stap uit de auto om te controleren of ze werken.
 • Door naar het geluid van je oogkleppen te luisteren. In feite is er op elke auto een hoorbare indicatie die u waarschuwt voor een knipperlicht voor op de Land Rover Range Rover Sport, zult u ontdekken dat de tijd tussen elke «klik» veel dichterbij is, dit suggereert dat u dat moet doen verwissel de voorste richtingaanwijzerlamp of eerder. Het is aan jou om te onderzoeken en te zien welke is uitgebrand door een visueel onderzoek zoals bij de eerste methodologie die eerder is getoond.
Weiterlesen:
Hoe stel je de mistlampen van de Land Rover Range Rover Evoque in?

Het kan zijn dat u een andere lamp moet vervangen, zoals die van uw dimlicht of uw positielichten, aarzel niet om onze inhoudelijke artikelen te raadplegen om u te helpen bij het uitvoeren van deze vervanging.

De gloeilamp van de voorste richtingaanwijzer op uw Land Rover Range Rover Sport vervangen

Laten we nu naar het belangrijkste deel van deze inhoudspagina gaan, hoe de voorste richtingaanwijzerlamp van uw Land Rover Range Rover Sport vervangen? Houd er rekening mee dat dit proces vrij eenvoudig is, u moet vanaf de binnenkant van uw motorkap, via de wielkast of via uw bumper naar uw koplampunit gaan, deze openen en vervang de uitgebrande richtingaanwijzerlamp van uw Land Rover Range Rover Sport. Zie onze specifieke inhoudspagina als het een lamp op uw achterste richtingaanwijzer is. Hier zijn echter de details van de richtlijnen waaraan u zich moet houden om deze handeling correct uit te voeren, afhankelijk van de aanpak die u wilt volgen.

Vervang de richtingaanwijzerlamp op uw Land Rover Range Rover Sport door de motorkap:

 • Open uw motorkap en maak de toegang tot uw koplamppods vrij.
 • Gebruik een torx-tip om de koplampunit op uw auto te openen
 • Schroef de voorste richtingaanwijzerlamp van uw auto los door deze een kwartslag linksom te draaien
 • Vervang de voorste knipperlichtgloeilamp van uw Land Rover Range Rover Sport door een nieuwe (controleer of het een oranje of transparante gloeilamp is).
 • Zet alles weer in elkaar en controleer of de nieuwe richtingaanwijzerlamp werkt.

  Vervang de voorste richtingaanwijzerlamp van uw Land Rover Range Rover Sport door de wielkast:

  Deze aanpak is met name praktisch wanneer u niet genoeg ruimte in de motorkap heeft om toegang te krijgen tot de richtingaanwijzers vooraan van uw auto:

  • Til je auto op en haal het voorwiel weg aan de kant waar je aan wilt werken.
  • Haal je wielkast eruit met een torx-bit.
  • Ga naar je koplampblok en vervang de voorste richtingaanwijzerlamp op je auto volgens dezelfde procedures als op het eerder geziene onderdeel.

  Vervang de richtingaanwijzerlamp van uw Land Rover Range Rover Sport door de bumper:

  Op sommige jaren of afwerkingen, op basis van de opties, is de enige eenvoudige toegang die u nodig heeft om de richtingaanwijzerlamp van uw auto te vervangen, onder uw voorbumper door te gaan, er zijn slechts een paar stappen die veranderen van het volledige proces, we zal ze nu wijzen:

  • Zet je Land Rover Range Rover Sport op een krik of kaars.
  • Verwijder de schroeven van de motorschoen van uw auto (plastic onderdeel onder uw motor) en uw schokdemper. Wees voorzichtig met de plastic nietjes die breekbaar kunnen zijn.
  • Verwijder uw koplampblok en vervang de richtingaanwijzerlamp van uw Land Rover Range Rover Sport volgens de stappen in de bovenstaande onderdelen.
  • Zet het geheel weer in elkaar.

  Mocht u nog vragen hebben over de Land Rover Range Rover Sport, aarzel dan niet om onze Land Rover Range Rover Sport categorie te raadplegen.

Weiterlesen:
Sleutel zit vast in ontsteking van Land Rover Range Rover, wat te doen?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector