Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik de voorste richtingaanwijzerlamp van mijn Land Rover Range Rover vervangen?

Of het nu voor uw eigen veiligheid is, voor technische controle of om een ​​boete te vermijden, het is noodzakelijk om ervoor te zorgen dat uw richtingaanwijzers altijd werken. Lampen zijn inderdaad slijtende onderdelen die na verloop van tijd vanzelfsprekend doorbranden en daarom aan vervanging toe zijn. U bevindt zich waarschijnlijk op deze site omdat een van uw voorste richtingaanwijzers is doorgebrand en u vraagtekens plaatst hoe u de gloeilamp van een richtingaanwijzer op uw Land Rover Range Rover vervangthebben we de inhoud van dit artikel gemaakt om u te helpen het allemaal zelf te doen en niet naar uw monteur te hoeven gaan. In een eerste deel zullen we kijken naar de bediening van een doorgebrande richtingaanwijzerlamp voor op uw Land Rover Range Rover en in een tweede deel, hoe u de voorste richtingaanwijzerlamp van uw auto vervangt..

Hoe herken je of de voorste richtingaanwijzerlamp van je Land Rover Range Rover doorgebrand is of vervangen moet worden?

Wanneer u met uw auto rijdt, heeft u niet constant de mogelijkheid om alle veiligheidskenmerken van uw Land Rover Range Rover te onderzoeken. Inderdaad, u heeft meestal haast en heeft de neiging om in uw voertuig te stappen, uw reis te maken en deze onmiddellijk neer te zetten zonder de tijd te nemen om af en toe een controle te doen. Het is daarom essentieel om de tijd te nemen om af en toe de staat van uw koplampen en richtingaanwijzers te onderzoeken. Het is heel goed mogelijk dat je dat hebt gedaan een richtingaanwijzer aan de voorkant van uw Land Rover Range Rover, maar dat je het niet opmerkte. Hier zijn de twee eenvoudige methoden om te onderzoeken of een voorste richtingaanwijzer is doorgebrand of dat u deze vrij snel moet vervangen:

 • Wanneer u stopt, zet u het contact van uw auto aan en vervolgens afwisselend uw linker- en rechtervoorrichtingaanwijzers en stap uit de auto om te controleren of ze werken.
 • Door te luisteren naar het geluid van je oogkleppen. Er is inderdaad een hoorbare indicator op elke auto die u informeert over een richtingaanwijzerlamp op uw Land Rover Range Rover, zult u herkennen dat de tijd tussen elke “klik” veel korter is, dit suggereert dat u dat wel moet verander de voorste richtingaanwijzerlamp of eerder. Het is aan jou om te onderzoeken en te controleren welke is uitgebrand door een visueel onderzoek zoals bij de eerste procedure die eerder is getoond.
Weiterlesen:
Waar zit de krik op de Land Rover Range Rover Sport?

Het kan zijn dat u een andere lamp moet vervangen, zoals die van uw dimlicht of uw positielichten, aarzel niet om onze inhoudsartikelen te raadplegen om u te helpen bij het uitvoeren van deze vervanging.

De voorste richtingaanwijzerlamp van uw Land Rover Range Rover vervangen

Laten we nu naar het belangrijkste deel van de inhoud van dit artikel gaan, hoe de voorste richtingaanwijzerlamp van uw Land Rover Range Rover vervangen? Houd er rekening mee dat deze taak is heel eenvoudig, moet u toegang, van de binnenkant van uw motorkap, door middel van de wielkast, of via uw bumper om uw koplampunit, opent u het en vervang de uitgebrande richtingaanwijzerlamp van uw Land Rover Range Rover. Zie onze specifieke artikelinhoud als het een lamp op uw achterste richtingaanwijzer is. Aan de andere kant zijn hier de details van de stappen die u moet volgen om deze actie efficiënt uit te voeren volgens de techniek die u wilt kiezen.

Vervang de richtingaanwijzerlamp op uw Land Rover Range Rover via de motorkap:

 • Open uw motorkap en maak de toegang tot uw koplamppods vrij.
 • Gebruik een torx-tip om de koplampunit op uw auto te openen
 • Schroef de voorste richtingaanwijzerlamp van uw auto los door deze een kwartslag linksom te draaien
 • Vervang de voorste knipperlichtgloeilamp van uw Land Rover Range Rover door de nieuwe (controleer of het een oranje of transparante gloeilamp is).
 • Zet alles weer in elkaar en controleer of de gloednieuwe richtingaanwijzerlamp voor werkt.

  Vervang de voorste richtingaanwijzerlamp van uw Land Rover Range Rover door de wielkast:

  Deze procedure is met name waardevol als u niet genoeg ruimte in de motorkap heeft om toegang te krijgen tot de richtingaanwijzers aan de voorzijde van uw auto:

  • Til je auto op en verwijder het voorwiel aan de kant waar je aan wilt werken.
  • Haal je wielkast eruit met een torx-bit.
  • Ga naar je koplampblok en vervang de voorste richtingaanwijzerlamp op je auto door dezelfde basisstappen te volgen als op het eerder geziene onderdeel.

  Vervang de richtingaanwijzerlamp van uw Land Rover Range Rover via de bumper:

  Op sommige jaren of afwerkingen, op basis van de opties, is de enige eenvoudige toegang die u nodig heeft om de richtingaanwijzerlamp van uw auto te vervangen, onder uw voorbumper door te gaan, er zijn slechts een paar stappen die veranderen van de volledige procedure, we zal ze nu wijzen:

  • Zet je Land Rover Range Rover op een krik of kaars.
  • Verwijder de schroeven van de motorschoen van uw auto (plastic onderdeel onder uw motor) en uw schokdemper. Pas op met de plastic nietjes die kwetsbaar kunnen zijn.
  • Verwijder uw koplampblok en vervang de richtingaanwijzerlamp van uw Land Rover Range Rover volgens de stappen in de bovenstaande onderdelen.
  • Zet het geheel weer in elkaar.

  Kijk voor meer tips over de Land Rover Range Rover in de categorie Land Rover Range Rover.

Weiterlesen:
Weggedrag problemen Land Rover Range Rover Sport
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector