Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik een Lincoln MKC met twee zitplaatsen ombouwen tot een vijfzitter?

U denkt zeker aan uw eerste auto, of u wilt een nieuwe auto kopen, maar u weet niet echt welk model u moet kiezen. Tijdens uw onderzoek naar tweedehands auto’s bent u er zeker achter gekomen dat de Lincoln MKC van «bedrijven» goedkoper in aanschaf zijn en een interessant aanbod lijkt te zijn. Deze Lincoln MKC heeft daarentegen maar 2 zitplaatsen en zal dus een transformatie met zich meebrengen om u ervan te laten genieten als een klassieke auto. We gaan het in dit artikel zien hoe je een 2-zits Lincoln MKC ombouwt tot een 5-zits , om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst een samenvatting maken van de belangrijkste belangrijke stappen die moeten worden ondernomen, vervolgens zullen we zien wat de aanpassingen zijn die aan de auto moeten worden gedaan, en in een tweede stap, wat zijn de administratieve stappen die moeten worden ondernomen om de conversie van uw Lincoln MKC-bedrijf naar een vijfzitter af te ronden.

De belangrijkste methoden om een ​​Lincoln MKC 2-zitter om te bouwen tot een 5-zitter

.

Hier is de lijst met de belangrijkste regels die u moet respecteren als u dat wilt om uw Lincoln MKC-bedrijf of commercial op 5 plaatsen te passeren:

 • Installeer de ontbrekende stoelen en veiligheidsgordels.
 • Vraag het certificaat van overeenstemming op bij de producent
 • Breng zijn Lincoln MKC naar de technische keuring om de wijzigingen te laten controleren
 • Om zijn auto door de mijne te laten rijden.
 • Informeer uw verzekeringsmaatschappij over de wijziging van de auto.
Weiterlesen:
Lincoln MKC die alleen accelereert

Aanpassingen aan de auto om een ​​Lincoln MKC 2-zitter om te bouwen tot een 5-zitter

We zullen daarom beginnen met ons artikel over de transformatie van een Lincoln MKC 2-seater in een 5-seater met de aanpassingen die rechtstreeks aan de auto moeten worden uitgevoerd, zodat deze als Lincoln MKC 5-seater kan worden geaccepteerd.

Zet zijn Lincoln MKC alleen om naar 5 zitplaatsen

Als u het grootste deel van het proces zelf wilt doen, moet u weten dat het ingewikkeld zal zijn. In feite maken de producenten de transformatie van het zogenaamde «bedrijf» / commerciële Lincoln MKC alleen gemakkelijk voor de fabrikanten, hier zijn de motieven:

 • U moet een verklaring van overeenstemming, waarvoor een auto-bezoek door een specialist nodig is.
 • Koop een complete set om je Lincoln MKC om te toveren tot een 5-zits (gordels / stoelen)
 • Zet in de kit zoals beschreven door de aanhaalnormen (koppel)

Voor al deze factoren is het veel gemakkelijker om een ​​erkende technicus te vragen die deze handelingen zal uitvoeren in overeenstemming met de specificaties van de fabrikant.

Als u nog steeds zelf de transformatie van uw nieuwe Lincoln MKC wilt uitvoeren, neem contact op met de autopech in uw regio om de benodigde onderdelen te krijgen en te zoeken naar informatie van de fabrikant met betrekking tot het vastmaken en aanbrengen van stoelen en veiligheidsgordels.

Laat de ombouw uitvoeren door een specialist

Als u uw Lincoln MKC 2-zitter bij een specialist wilt ombouwen tot een 5-zitter, heeft u de minst ingewikkelde beslissing genomen. In werkelijkheid zal hij gemakkelijker toegang hebben tot de onderdelencatalogus en zal hij u het conformiteitscertificaat kunnen bezorgen en zal hij u in staat stellen om de volgende stappen zonder de minste angst te volbrengen.

Weiterlesen:
Hoe kan ik de richtingaanwijzerlamp op mijn Lincoln MKS vervangen?

De administratieve stappen die genomen moeten worden om een ​​Lincoln MKC om te bouwen naar 5 plaatsen

Nu we de eerste technische stappen hebben gezien bij de transformatie van een Lincoln MKC 2-seater in een 5-seater, gaan we nu de administratieve actie afhandelen.

De verschillende stappen die moeten worden ondernomen om iemands Lincoln MKC 2-plaatsen als 5 plaatsen te accepteren

.

U leert hieronder de verschillende stappen die u moet respecteren om in orde te zijn met de wet om uw Lincoln MKC om te bouwen tot 5 zitplaatsen ..:

 • Na de wijzigingen die zijn aangebracht op uw Lincoln MKC, heeft u een maand de tijd om de autoregistratie te wijzigen , dus het is essentieel om alle stappen snel te volgen.
 • Je moet de auto meenemen om de technische controle te halen , die verplicht is na een wijziging aan een voertuig.
 • Breng de auto naar de mijn zodat ze kunnen bevestigen dat het aantal zitplaatsen in je Lincoln MKC li> gewijzigd is
 • Zoek naar een nieuwe autoregistratiekaart in uw prefectuur

Prijs van de conversie van een Lincoln MKCinto 5 plaatsen

Tot slot het laatste deel, om u een goed idee te geven van de prijs die de doorgang van een Lincoln MKC 2-stoelen naar 5-stoelen kan zijn, moet u weten dat een kit-stoelen plus installatie u bij een dealer gemiddeld 2500 tot 3500 zullen kosten euro en dat het cruciaal is om daar de technische controle, de doorgang naar de mijn en het nieuwe autoregistratie aan toe te voegen. Denk dus goed na voordat u uw Lincoln MKC-bedrijf of commercial koopt, of het financieel interessant voor u is.

Weiterlesen:
Waarom zit mijn brandstofdeur vast op Lincoln MKS?

Voor meer tips over de Lincoln MKC, neem een ​​kijkje in de categorie Lincoln MKC.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector