Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik een Lincoln MKS met twee zitplaatsen ombouwen tot een vijfzitter?

U denkt waarschijnlijk aan uw eerste auto, of u wilt een nieuwe auto kopen, maar u weet niet echt welk model u moet kiezen. Tijdens uw onderzoek naar tweedehands auto’s heeft u waarschijnlijk gemerkt dat de Lincoln MKS van «bedrijven» goedkoper in aanschaf zijn en een interessante optie lijken te zijn. Aan de andere kant hebben deze Lincoln MKS maar 2 zitplaatsen en zullen daarom een ​​transformatie nodig hebben om u ervan te laten genieten als een klassieke auto. We gaan het op deze inhoudspagina ontdekken hoe je een 2-persoons Lincoln MKS ombouwt tot een 5-persoons , om dit te bereiken, zullen we eerst een overzicht maken van de essentiële belangrijke acties die moeten worden ondernomen, vervolgens zullen we uitvinden wat de wijzigingen zijn die aan de auto moeten worden aangebracht, en in een tweede stap, wat zijn de administratieve stappen om worden genomen om de conversie van uw Lincoln MKS-bedrijf naar een vijfzitter te voltooien.

De belangrijkste acties zijn om een ​​Lincoln MKS 2-seater om te bouwen tot een 5-seater

.

Hier is de lijst met de belangrijkste regels die u moet volgen als u dat wilt om uw Lincoln MKS-bedrijf of commercial op 5 plaatsen te passeren:

 • Voeg de ontbrekende stoelen en veiligheidsgordels toe.
 • Vraag het conformiteitscertificaat aan bij het bedrijf
 • Neem zijn Lincoln MKS mee naar de technische controle om de wijzigingen te laten controleren
 • Om zijn auto door de mijne te laten rijden.
 • Informeer uw verzekeringsmaatschappij over de wijziging van de auto.

Aanpassingen aan de auto om een ​​Lincoln MKS 2-zitter om te bouwen tot een 5-zitter

We zullen daarom beginnen met onze inhoudspagina over de transformatie van een Lincoln MKS 2-seater in een 5-seater met de aanpassingen die rechtstreeks op de auto moeten worden uitgevoerd om deze als Lincoln MKS 5-seater te kunnen vestigen.

Weiterlesen:
Prijs schokdemper vervangen voor Lincoln MKS?

Zet zijn Lincoln MKS alleen om naar 5 zitplaatsen

Als u het grootste deel van het proces zelf wilt doen, moet u weten dat het een uitdaging zal zijn. In werkelijkheid maken de bedrijven de transformatie van het zogenaamde «bedrijf» / commerciële Lincoln MKS alleen gemakkelijk voor de fabrikanten, hier zijn de verklaringen:

 • Je moet een verklaring van overeenstemming, waarvoor een auto-bezoek door een specialist nodig is.
 • Koop een complete set om je Lincoln MKS om te toveren tot een 5-zits (gordels / stoelen)
 • Stel de set op zoals aangegeven door de aanhaalnormen (koppel)

Voor al deze factoren is het minder moeilijk om een ​​erkende automonteur te vragen die deze handelingen zal uitvoeren conform de specificaties van de fabrikant.

Als u nog steeds zelf de transformatie van uw nieuwe Lincoln MKS wilt uitvoeren, neem contact op met de autopech in uw regio om de benodigde onderdelen te verkrijgen en te zoeken naar informatie van de fabrikant met betrekking tot het vastmaken en aanbrengen van stoelen en veiligheidsgordels.

Laat de ombouw uitvoeren door een specialist

Als u bij een specialist uw Lincoln MKS 2-zits wilt ombouwen naar een 5-zits, heeft u de makkelijkste oplossing gemaakt. In werkelijkheid zal hij een veel eenvoudigere toegang hebben tot de onderdelencatalogus en zal hij u het conformiteitscertificaat kunnen bezorgen en zal hij u in staat stellen om zonder de minste vrees de volgende stappen uit te voeren.

De administratieve stappen die genomen moeten worden om een ​​Lincoln MKS om te bouwen naar 5 plaatsen

Nu we de eerste technische stappen hebben gezien bij de transformatie van een Lincoln MKS 2-seater in een 5-seater, gaan we nu de administratieve stap nemen.

Weiterlesen:
Wanneer de remschijven Lincoln MKS vervangen?

De verschillende stappen die moeten worden uitgevoerd om iemands Lincoln MKS 2 plaatsen als 5 plaatsen te laten accepteren

.

Hieronder vindt u de verschillende stappen die u moet volgen om in orde te zijn met de wet om uw Lincoln MKS om te bouwen tot 5 zitplaatsen ..:

 • Nadat de wijzigingen op uw Lincoln MKS zijn aangebracht, heeft u een maand de tijd om de autoregistratie te wijzigen , dus het is cruciaal om snel alle stappen te volgen.
 • Je moet de auto meenemen om de technische controle te halen , wat verplicht is na een wijziging aan een auto.
 • Breng de auto naar de mijn zodat ze kunnen bevestigen dat het aantal zitplaatsen in uw Lincoln MKS li> gewijzigd is
 • Zoek naar een nieuwe autoregistratiekaart in uw prefectuur

Prijs van de conversie van een Lincoln MKS in 5 plaatsen

Tot slot het laatste deel, om u een goed idee te geven van de prijs die de doorgang van een Lincoln MKS 2 stoelen naar 5 stoelen kan vertegenwoordigen, is het noodzakelijk om te weten dat een kitstoelen plus installatie u gemiddeld 2500 tot 3500 kost bij een dealer. euro en dat het nodig is om daar de technische controle, de doorgang naar de mijn en het nieuwe autoregistratie aan toe te voegen. Denk dus goed na voordat u uw Lincoln MKS-bedrijf of commercial koopt, of het financieel interessant voor u is.

Als je meer tutorials over de Lincoln MKS nodig hebt, ga dan naar onze Lincoln MKS-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector