Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik een olielek op mijn Lincoln MKS repareren?

Eigenaar zijn van een voertuig is essentieel, we hebben het vaak nodig om naar het werk te gaan en voor het merendeel van onze dagelijkse ritten. Dit vitale deel van ons jaarlijkse budget bezorgt ons regelmatig complicaties, bewust zijn van olielekkage op uw auto is er één van … Inderdaad, een olielek is niet vaak ongevaarlijk en kan snel leiden tot het breken van uw motor als u zich niet realiseert het. Als u zich bewust bent van er lekt olie op uw Lincoln MKS, bent u bij ons aan het juiste adres, wij zullen u eerst helpen de bron van het olielek te achterhalen en ten tweede, indien mogelijk, helpen wij u dit te verhelpen.

Identificatie van de oorsprong van de olie die lekt op uw Lincoln MKS

Als je observeert vloeistof lekt onder uw Lincoln MKSis de eerste stap die u moet nemen om al uw niveaus (stuurbekrachtiging, motorolie, remvloeistof, koelvloeistof) te controleren om te zien of een van deze vrij snel kan worden gedefinieerd als de oorsprong van het lek. Om de risico’s te beperken is het absoluut belangrijk om controleer uw niveaus elke 2 weken om elk risico op motorbreuk te voorkomen.

In ons geval zijn we alleen geïnteresseerd als u merkt dat er olie uit uw Lincoln MKS lekt, wat motorolie betreft, de vloeistof zal behoorlijk stroperig zijn en in de kleuren bruin tot zwart en als het versnellingsbakolie is, zal het zijn eerder in amber tonen en zal een sterke ongemakkelijke geur hebben.

Weiterlesen:
Servicelicht Lincoln MKS uitschakelen

Het is eigenlijk niet eenvoudig om de bron van de olie die lekt op een Lincoln MKS te achterhalen vanwege de toegankelijkheid van het motorblok, maar toch zijn hier de stappen die je moet volgen om de oorsprong van de olie te achterhalen:

  • Zoek het punt waar de olie valt, de plek waarvandaan het op de vloer morst …
  • Ga terug het pad van de druppelende olie op naar de bron, als de vlek te groot is, denk dan niet twee keer na om het motorblok schoon te maken en te rijden om het gemakkelijker te kunnen vinden.
  • Om u te helpen, vindt u hier een lijst met de onderdelen die in de meeste gevallen olie uit een auto laten lekken: de aftapplug en de afdichting; een van uw carterpakkingen; de oliedrukschakelaar; het oliefilter; de transmissie aftapplug; de transmissie afdichtringen.

Repareer indien mogelijk het onderdeel waardoor de olie op uw Lincoln MKS is gaan lekken.

Nu u de oorzaak van de olielekkage heeft gevonden, is het tijd om aan de slag te gaan. Natuurlijk kun je een tijdje meer olie bijvullen om het peil te verhogen, afhankelijk van de ernst ervan, maar onthoud dat dit geen duurzame oplossing is en dat het lek elke keer erger kan worden. We zullen u waarschijnlijk de reparaties onthullen waarvan we denken dat u ze helemaal alleen kunt proberen met wat kennis, gereedschap en volgens de toegankelijkheid die u op uw motor zult hebben. Dat moet u in ieder geval weten na het repareren van een olielek op een Lincoln MKS, moet u uw motor- of versnellingsbakolie verversen.

Weiterlesen:
Trilling van het rempedaal op Lincoln MKS?

Olielekkage uit de aftapplug en de afdichting op Lincoln MKS

In deze omstandigheid is de procedure vrij eenvoudig, u hoeft alleen maar uw Lincoln MKS op te tillen, indien mogelijk perfect horizontaal, verwijder uw aftapplug, tap uw motorolie af, vervang uw afvoerpakking, draai de plug vast met het perfecte koppel en controleer de hete motor om ervoor te zorgen dat het lek is verholpen.

Er lekt olie uit het oliefilter van mijn Lincoln MKS

In het geval dat uw olielekkage komt uit uw oliefilter, u hoeft deze alleen te vervangen. Neem hiervoor een filtersleutel, verwijder het oude filter, zorg ervoor dat de pakking niet aan de motor blijft kleven, plaats het nieuwe filter en draai het matig vast. Dezelfde controle, hete controle als er olie uit uw Lincoln MKS lekt.

Er lekt olie uit de drukschakelaar van mijn Lincoln MKS

Om te besluiten, als het uw drukschakelaar is die de oorzaak is van uw lek op uw Lincoln MKS, kunt u deze, afhankelijk van de gemakkelijke toegang, bereiken en snel wijzigen. Om dit te bereiken, plaatst u een opvangbak onder het onderdeel, koppelt u de elektrische draad los, verwijdert u het onderdeel, plaatst u de vervangende drukschakelaar snel terug, reinigt u het geheel en voert u een hete test uit om te controleren of er geen olie meer lekt uit uw Lincoln MKS.

Voor elk ander type lek raden we u aan om naar uw monteur te gaan, omdat de reparatie te veel expertise en gereedschap vereist om sereen alleen te worden uitgevoerd.

Als u meer handleidingen over de Lincoln MKS wilt, ga dan naar onze Lincoln MKS-categorie.

Weiterlesen:
Motorkap zit vast op mijn Lincoln MKC, wat kan ik doen?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector