Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik GPS updaten op mijn Land Rover Discovery Sport?

Bepaalde kenmerken van onze auto’s laten u profiteren van zwaar rijcomfort! Inderdaad, met een ingebouwde GPS in uw auto kunt u gecentreerd op de weg blijven terwijl u naar een onbekende bestemming rijdt zonder enige complicaties. Ondanks dat het wegennet voortdurend in ontwikkeling is, is het daarom essentieel om de GPS van uw Land Rover Discovery Sport bij te werken , en dit is precies wat we in dit artikel zullen ontdekken. Om dit te doen, zullen we eerst de verschillende kenmerken van de geïntegreerde GPS voor auto’s bekijken, en ten tweede: hoe de GPS van een Land Rover Discovery Sport te updaten .

Hoe functioneert GPS aan boord in een Land Rover Discovery Sport

In deze sectie zullen we ontdekken hoe de GPS van een Land Rover Discovery Sport werkt en wat zijn de verschillende soorten GPS.

De voordelen van een geïntegreerde GPS?

Een ingebouwde GPS biedt veel voordelen die een smartphone-GPS of TomTom-type GPS u niet kan bieden. Hieronder staat een lijst met de voordelen van deze apparaten:

  • Het feit dat het direct in het dashboard van uw Land Rover Discovery Sport is ingebouwd, maakt het moeilijk om de GPS van uw auto te stelen.
  • Gekoppeld aan de radioantenne van uw auto, heeft de gps een betere ontvangst dan elke soort gps die u zou kunnen gebruiken.
  • Het is heel vaak, in overeenstemming met het jaar, gekoppeld aan spraakopdrachten op het stuur, waardoor u het kunt gebruiken zonder uw handen van het stuur te halen en zo veiliger te rijden.
  • Het scherm is in de meeste gevallen veel groter dan een gps op een smartphone of een nomadisch type, waardoor de informatie beter leesbaar is.
  • Geassocieerd met uw luidsprekers, kan het worden gekoppeld aan muziek en gebeurt het gewoon wanneer u de richting vervangt, waardoor het risico dat u van koers verandert zoveel mogelijk wordt beperkt.
Weiterlesen:
Hoe het riemalarm op Land Rover Discovery uitschakelen?

Het andere soort GPS voor Land Rover Discovery Sport

Nadat je de voordelen hebt gezien en voordat je het hebt uitgelegd hoe u de GPS van uw Land Rover Discovery Sport kunt updaten , we zullen snel de verschillende soorten ingebouwde GPS illustreren die bestaan ​​voor een Land Rover Discovery Sport, hier zijn ze:

  • De traditionele GPS: we noemen traditionele GPS de modellen die recente auto’s uitrusten, ze zijn gerelateerd aan een heel multimediasysteem en zijn uitgerust met een touchscreen.
  • De oude gps: deze gps waren de eerste generaties, het scherm wordt alleen gebruikt voor navigatie en ze worden geüpdatet met een usb-stick of sd-kaart. Hoewel deze systemen eenvoudig te gebruiken zijn en een lagere schermkwaliteit hebben, heb je het gevoel dat je naar een tv uit de jaren 90 kijkt.
  • GPS Android Auto of Apple CarPlay: Eindelijk, laatste soort GPS, op de nieuwste voertuigen is het mogelijk om een ​​systeem te hebben dat Android of Apple integreert, deze systemen zijn autonoom en u gebruikt de native applicaties van een van de twee besturingssystemen. Ze zijn erg reactief en handig in gebruik.

Hoe werk ik de GPS bij op een Land Rover Discovery Sport?

We gaan nu verder met het onderdeel waar u het meest naar uitkijkt, hoe de GPS van uw Land Rover Discovery Sport updaten? Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we voor elk type GPS zien hoe het proces van het bijwerken van de cartografie, de signalering en de software verloopt.

Oude GPS bijwerken op Land Rover Discovery Sport

De oude GPS-systemen die tot 2000-2005 op de Land Rover Discovery Sport werden aangetroffen, gebruiken deze specifieke software voor het merk en de aanpak om deze GPS op een Land Rover Discovery Sport bij te werken is om naar de autodealer te gaan wie het zal beheren, voor een 50 euro het meest.

Weiterlesen:
Land Rover Discovery Sport-motor rammelt als het koud is

De GPS van Land Rover Discovery Sport bijwerken via SD of USB

Dit soort gps is het meest algemeen voor auto’s van ongeveer tien jaar oud. De meeste fabrikanten hebben een beroep gedaan op het bedrijf «HERE-navigatie» en u zult naar hun site moeten gaan om de kaartupdate van uw GPS te downloaden en deze vervolgens naar een USB-sleutel of SD-kaart te kopiëren, afhankelijk van de beschikbare connectoren op uw model en voer de update onmiddellijk uit via het menu van uw geïntegreerde GPS.

Automatische GPS-update

De meest recente Land Rover Discovery Sport’s met Android Auto of Apple CarPlay worden automatisch geüpdatet, dus u hoeft geen updates uit te voeren. U kunt uw GPS comfortabel blijven gebruiken in de wetenschap dat de kaart en snelheidslimieten up-to-date zijn.

Mocht u nog vragen hebben over de Land Rover Discovery Sport, aarzel dan niet om onze Land Rover Discovery Sport categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector