Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik GPS updaten op mijn Lexus IS?

Met bepaalde opties op onze auto’s profiteert u van aanzienlijk rijcomfort! Het is duidelijk dat u met een ingebouwde GPS in uw motorvoertuig gefocust kunt blijven op de weg, terwijl u zonder complicaties naar een onbekende plaats rijdt. Hoewel het wegennet zich vaak ontwikkelt, is het daarom van levensbelang om de GPS van uw Lexus IS bij te werken , en dit is precies wat we vandaag zullen ontdekken. Om dit te doen, zullen we eerst praten over de verschillende functies van de geïntegreerde GPS voor auto’s, en ten tweede: hoe de GPS van een Lexus IS te updaten .

Hoe werkt de ingebouwde GPS in een Lexus IS

In dit deel zullen we leren hoe de GPS van een Lexus IS werkt en wat zijn de verschillende soorten GPS.

De kenmerken van een geïntegreerde GPS?

Een ingebouwde GPS biedt veel voordelen die een mobiele telefoon-GPS of TomTom-type GPS u niet kan geven. Hieronder staat een lijst met de voordelen van deze apparaten:

  • Het feit dat het rechtstreeks in het dashboard van uw Lexus IS is geïntegreerd, maakt het onmogelijk om de GPS van uw motorvoertuig te stelen.
  • Gekoppeld aan de radioantenne van uw auto, heeft de GPS een betere ontvangst dan elke soort GPS die u zou kunnen gebruiken.
  • Het is vaak, in overeenstemming met het jaar, gekoppeld aan spraakopdrachten op het stuur, waardoor u het kunt gebruiken zonder uw handen van het stuur te halen en daardoor veiliger te rijden.
  • Het scherm is in veel gevallen veel groter dan een gps op een smartphone of een nomadisch type, dus de info is beter leesbaar.
  • Gekoppeld aan uw luidsprekers, kan het worden gekoppeld aan muziek en gebeurt het gewoon wanneer u de richting vervangt, waardoor het risico dat u van koers afwijkt zoveel mogelijk wordt beperkt.
Weiterlesen:
Lekkende injector op mijn Lexus IS, wat te doen?

Het andere soort GPS voor Lexus IS

Nadat je de positieve aspecten hebt gezien en voordat je het hebt uitgelegd hoe u de GPS van uw Lexus IS kunt updaten , zullen we snel de verschillende soorten geïntegreerde GPS beschrijven die bestaan ​​voor een Lexus IS, hier zijn ze:

  • De klassieke GPS: we noemen klassieke GPS de modellen die recente auto’s uitrusten, ze zijn gerelateerd aan een heel multimediasysteem en zijn uitgerust met een touchscreen.
  • De oude gps: deze gps waren de eerste generaties, het scherm wordt alleen gebruikt voor navigatie en ze worden geüpdatet met een usb-stick of sd-kaart. Deze systemen, niettemin basaal in gebruik en een lagere beeldkwaliteit, zul je ervaren alsof je naar een tv kijkt uit de jaren 90.
  • GPS Android Auto of Apple CarPlay: Eindelijk, laatste type GPS, op de nieuwste auto’s is het mogelijk om een ​​systeem te hebben dat Android of Apple integreert, deze systemen zijn autonoom en u gebruikt de native applicaties van een van de twee besturingssystemen. Ze zijn zeer responsief en gebruiksvriendelijk.

Hoe update ik de GPS op een Lexus IS?

We gaan nu verder met het deel waarin u het meest geïnteresseerd bent, hoe de GPS van uw Lexus IS updaten? Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we voor elk type GPS zien hoe het proces van het bijwerken van de cartografie, de signalering en de software verloopt.

Oude GPS bijwerken op Lexus IS

De oude GPS-systemen aanwezig op de Lexus IS tot de jaren 2000/2005, deze GPS gebruiken een bepaalde software voor het merk en de techniek om deze GPS op een Lexus IS bij te werken is om naar de autodealer te gaan wie het afhandelt, in de meeste gevallen voor 50 euro.

Weiterlesen:
Hoe de bumper van een Lexus IS verwijderen?

De GPS van Lexus IS bijwerken via SD of USB

Dit type gps is het meest basaal op auto’s van ongeveer tien jaar oud. De meeste makers hebben een beroep gedaan op het bedrijf «HERE-navigatie» en u zult naar hun site moeten gaan om de kaartupdate van uw GPS te downloaden en deze vervolgens naar een USB-sleutel of SD-kaart te kopiëren, afhankelijk van de beschikbare connectoren op uw model en voer de update rechtstreeks uit via het menu van uw geïntegreerde GPS.

Automatische GPS-update

De meest recente Lexus IS’s met Android Auto of Apple CarPlay worden automatisch geüpdatet, dus u hoeft geen updates uit te voeren. U kunt uw gps met een gerust hart blijven gebruiken, wetende dat de kaart en snelheidslimieten up-to-date zijn.

Als u nog vragen heeft over de Lexus IS, aarzel dan niet om onze Lexus IS-categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector