Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
1 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik GPS updaten op mijn Lincoln Navigator?

Met bepaalde opties op onze voertuigen profiteert u van serieus rijcomfort! Door een GPS in uw motorvoertuig te integreren, kunt u zich volledig op de weg concentreren terwijl u zonder problemen naar een onbekende bestemming rijdt. Het wegennet verandert echter voortdurend, het is dus noodzakelijk om de GPS van uw Lincoln Navigator bij te werken , en dit is precies wat we vandaag zullen ontdekken. Om dit te doen, zullen we eerst praten over de verschillende functies van de geïntegreerde GPS voor auto’s, en ten tweede: hoe de GPS van een Lincoln Navigator te updaten .

Hoe functioneert GPS aan boord in een Lincoln Navigator

In deze sectie zullen we zien hoe de GPS van een Lincoln Navigator werkt en wat de verschillende soorten GPS zijn.

De voordelen van een geïntegreerde GPS?

Een ingebouwde GPS biedt veel voordelen die een mobiele telefoon-GPS of TomTom-type GPS u niet kan geven. Hieronder staat een lijst met de voordelen van deze apparaten:

  • Het feit dat het rechtstreeks in het dashboard van uw Lincoln Navigator is geïntegreerd, maakt het hopeloos om de GPS van uw motorvoertuig te stelen.
  • Gekoppeld aan de radioantenne van uw auto, heeft de GPS een betere ontvangst dan elk type GPS dat u zou kunnen gebruiken.
  • Het is vaak, afhankelijk van het jaar, verbonden met stemcommando’s op het stuur, waardoor u het kunt gebruiken zonder uw handen van het stuur te halen en daardoor veiliger te rijden.
  • Het scherm is in veel gevallen veel groter dan een gps op een smartphone of een nomadisch type, dus de info is beter leesbaar.
  • Aangesloten op uw audiosysteem, kan het worden gekoppeld aan muziek en gebeurt het gewoon wanneer u de richting vervangt, waardoor het risico dat u van koers afwijkt zoveel mogelijk wordt beperkt.
Weiterlesen:
Vastzittende kofferbak op Lincoln Navigator, wat kan ik doen?

De verschillende soorten GPS voor Lincoln Navigator

Nadat je de voordelen hebt ontdekt en voordat je het hebt uitgelegd hoe u de GPS van uw Lincoln Navigator kunt updaten , zullen we vrij snel de verschillende soorten ingebouwde GPS samenvatten die bestaan ​​voor een Lincoln Navigator, hier zijn ze:

  • De traditionele GPS: we noemen traditionele GPS de modellen die recente auto’s uitrusten, ze zijn gerelateerd aan een compleet multimediasysteem en zijn uitgerust met een touchscreen.
  • De oude gps: deze gps waren de eerste generaties, het scherm wordt alleen gebruikt voor navigatie en ze worden geüpdatet met een usb-stick of sd-kaart. Hoewel deze systemen eenvoudig in gebruik zijn en een lagere schermkwaliteit hebben, zult u ervaren alsof u naar een tv uit de jaren 90 kijkt.
  • GPS Android Auto of Apple CarPlay: Eindelijk, laatste soort GPS, op de nieuwste voertuigen is het mogelijk om een ​​systeem te hebben dat Android of Apple integreert, deze systemen zijn autonoom en u gebruikt de native applicaties van een van de twee besturingssystemen. Ze zijn zeer responsief en gebruiksvriendelijk.

Hoe update ik de GPS op een Lincoln Navigator?

We gaan nu verder met het deel waar u het meest naar uitkijkt, hoe de GPS van uw Lincoln Navigator updaten? Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we voor elk type GPS zien hoe het proces van het bijwerken van de cartografie, de signalering en de software verloopt.

Oude GPS bijwerken op Lincoln Navigator

De oude GPS-systemen die tot 2000-2005 op de Lincoln Navigator werden aangetroffen, gebruiken deze specifieke software voor het merk en de techniek om deze GPS op een Lincoln Navigator bij te werken is om naar de dealer te gaan wie het zal beheren, in veel gevallen voor 50 euro.

Weiterlesen:
Waar vind je een knipperende zekering op de Lincoln Navigator?

De GPS van Lincoln Navigator bijwerken via SD of USB

Dit soort gps is het meest algemeen voor auto’s die ongeveer tien jaar oud zijn. De meeste leveranciers hebben een beroep gedaan op het bedrijf «HERE-navigatie» en u zult naar hun site moeten gaan om de kaartupdate van uw GPS te downloaden en deze vervolgens naar een USB-stick of SD-kaart te kopiëren, afhankelijk van de beschikbare connectoren op uw model en voer de update rechtstreeks uit via het menu van uw geïntegreerde GPS.

Automatische GPS-update

De meest recente Lincoln Navigator’s met Android Auto of Apple CarPlay worden automatisch bijgewerkt, u hoeft dus geen updates te produceren. U kunt uw gps met een gerust hart blijven gebruiken, wetende dat de kaart en snelheidslimieten up-to-date zijn.

Als u meer tutorials over de Lincoln Navigator wilt, ga dan naar onze Lincoln Navigator-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector