Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik het interieurfilter van mijn Land Rover Range Rover Evoque vervangen?

Kepping is een auto in goede staat is een van de belangrijke taken die u moet doen als u uw auto in goede staat wilt houden en onvoorziene apparatuurstoringen wilt voorkomen, waardoor u veel geld zou verspillen. Sommige onderhoudstaken lijken voor bijna iedereen vanzelfsprekend, net als olie- en filterwissels, maar voor andere ben je je er misschien niet altijd van bewust. Vandaag gaan we ons concentreren op een minder bekende maar even cruciale onderhoudstaak, hoe vervang ik het cabinefilter op mijn Land Rover Range Rover Evoque? Om dit te doen, bekijken we eerst waar het cabinefilter op uw Land Rover Range Rover Evoque zit en vervolgens hoe u dit populaire filter, ook wel pollenfilter genoemd, kunt vervangen.

Waar is het interieurfilter op mijn Land Rover Range Rover Evoque?

Laten we dus beginnen met de inhoud van ons artikel met de locatie van het cabinefilter op uw Land Rover Range Rover Evoque. Afhankelijk van het bouwjaar van uw motorvoertuig en de serie kan het filter zich op drie verschillende plekken bevinden, deze locaties zullen we nu beschrijven.

Passagierscompartimentfilter gevonden in het motorcompartiment

Om het cabinefilter van uw Land Rover Range Rover Evoque te vinden, raden we u aan naar de zijkant van de motorruimte te kijken, het is inderdaad een van de meest gekozen locaties voor autofabrikanten. Dit komt alleen omdat hier de externe luchtinlaat van de Land Rover Range Rover Evoque zich bevindt. Hier zal uw motorvoertuig uw passagiersruimte van lucht voorzien. Het wordt meestal net onder de voorruit geplaatst, ter hoogte van de ventilatieopeningen, u kunt het bereiken via de motorkap van uw auto, het bevindt zich in een plastic doos.

Cabinefilter welke onder het dashboardkastje van een Land Rover Range Rover Evoque zit

Het tweede mogelijke gebied voor het cabinefilter op uw Land Rover Range Rover Evoque bevindt zich onder het dashboardkastje van uw auto. Dit is de minst gecompliceerde plek om toegang te krijgen, je hoeft alleen maar te gaan liggen en onder je handschoenenkastje te kijken en je zou een zwarte doos moeten vinden met het pollenfilter, maak het gewoon los om toegang te krijgen tot je filter.

Weiterlesen:
Hoe kan ik het cabinefilter van mijn Land Rover Range Rover vervangen?

Cabinefilter welke onder het dashboard van uw Land Rover Range Rover Evoque zit

Tot slot, de laatste plaats waar het cabinefilter op uw Land Rover Range Rover Evoque kan worden geplaatst, is onder uw dashboard. Om er toegang toe te krijgen, moet u uw dashboardkastje verwijderen, dat in de meeste gevallen wordt vastgehouden door clips of een schroef. Nu dit is gebeurd, zou u de zwarte doos moeten zien waarin deze zich bevindt.

Hoe het interieurfilter van mijn Land Rover Range Rover Evoque vervangen?

Eindelijk gaan we het je leren hoe het interieurfilter van uw Land Rover Range Rover Evoque vervangen? Ook al is dit een vrij eenvoudige manoeuvre, het moet op het juiste moment worden gedaan om problemen met uw motorvoertuig te voorkomen.

Wanneer moet het cabinefilter van de Land Rover Range Rover Evoque worden vervangen?

De grote vraag voor veel Land Rover Range Rover Evoque-bezitters is wanneer dit filter moet worden vervangen, omdat we weten dat je het elke 20,000 kilometer moet vervangen; aarzel niet om de inhoud van ons artikel te raadplegen over het verwijderen van het service-indicatielampje; voor het interieurfilter is het echter een hele andere vraag. Het moet elk jaar worden vervangen als u uw motorvoertuig regelmatig gebruikt of om de twee jaar als u in het land rijdt en alleen korte ritten maakt. Het doel van dit filter is om luchtverontreinigende stoffen, allergenen en uitlaatgassen eruit te filteren. Aarzel niet om het vaker te wijzigen als u in de stad rijdt.

Hoe verwijder ik het interieurfilter van mijn Land Rover Range Rover Evoque?

Last but not least, de laatste stap die u zeker naar deze tipsgids trekt, hoe het cabinefilter van uw Land Rover Range Rover Evoque te verwijderen? Deze stap is eerlijk gezegd heel eenvoudig. Als je eenmaal de positie van het filter hebt gevonden, hoef je alleen maar de doos waarin het zich bevindt los te klikken en het voorzichtig naar buiten te trekken. Wees voorzichtig wanneer u het eruit haalt om goed te kijken in welke richting het is geplaatst (u zult vaak een pijl vinden die de richting van de lucht aangeeft), dus denk eraan uw nieuwe filter in dezelfde richting te plaatsen. Je hoeft alleen maar de doos te sluiten en opnieuw vast te klikken en je bent klaar met het vervangen van het interieurfilter van je Land Rover Range Rover Evoque.

Weiterlesen:
Gloeibougielampje dat gaat branden tijdens het rijden met mijn Land Rover Range Rover Evoque

Kijk voor meer tips over de Land Rover Range Rover Evoque in de categorie Land Rover Range Rover Evoque.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector