Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe kan ik Land Rover Range Rover openen met een lege batterij?

Desalniettemin proberen we over het algemeen oplettend te zijn, vaak vergeten we onze dimlichten, een knipperlicht uit te doen of de radio aan te laten. Helaas, als dit uw omstandigheid is, kunt u ‘s ochtends merken dat uw Land Rover Range Rover geen batterij meer heeft en het centrale vergrendelingssysteem niet meer werkt. Normaal gesproken zou je het vrij gemakkelijk met je sleutel moeten kunnen openen, maar dit is niet altijd het geval. In dit artikel gaan we uitchecken hoe een Land Rover Range Rover openen met een lege batterij? Om dit te doen, gaan we eerst kijken hoe u de kofferbak van uw auto kunt openen met een lege batterij, vervolgens hoe u de motorkap opent en tot slot hoe u een Land Rover Range Rover met een lege batterij opent.

Hoe de kofferbak van een Land Rover Range Rover openen met een lege batterij?

Dus laten we ons artikel beginnen met de opening van uw Land Rover Range Rover kofferbak met een lege batterij . Als u geen batterij meer heeft, kunt u de centrale vergrendeling van uw auto helaas niet gebruiken, bij bepaalde series is de sleutel ook niet voldoende om uw deuren handmatig te openen. In dat geval is een van de juiste oplossingen om toegang te krijgen tot het interieur van uw Land Rover Range Rover, uw motorkap te openen en uw batterij te vervangen of op te laden, door de kofferbak te gaan. Om dit te doen, moet u controleren of uw Land Rover Range Rover is uitgerust met het «verborgen» kofferslot, sommige afwerkingen en sommige jaren er niet mee zijn uitgerust. Ga voor je kofferbak staan ​​en kijk rond het handvat van de kofferbak, je zou een klein luikje moeten ontdekken waarachter het mechanische slot verbergt waarin je je sleutel kunt inbrengen en omdraaien. Zodra dit is gebeurd, kunt u de kofferbak van uw Land Rover Range Rover openen met een lege batterij en toegang krijgen tot het interieur van uw auto en uw motorkap openen . Als u niet in staat bent om de achterbank van uw Land Rover Range Rover neer te klappen, denk dan niet twee keer na om onze handleiding te raadplegen die u laat zien hoe u dit kunt bereiken.

Weiterlesen:
Ruitenwisser zit vast op Land Rover Range Rover Sport

Hoe de motorkap van een Land Rover Range Rover openen met een lege batterij?

Tweede kans open uw Land Rover Range Rover-motorkap met een lege batterij . Aangezien u geen toegang heeft tot het passagierscompartiment van uw auto, heeft u maar één oplossing om de motorkap van uw Land Rover Range Rover te openen, u moet: til de auto op, verwijder eventueel de voorbumper van de auto en identificeer de kabels van het motorkapslot. Eenmaal gevonden, kunt u ze activeren om de motorkap van uw Land Rover Range Rover te ontgrendelen en hebben toegang tot uw batterij.

Hoe open ik de deur van een Land Rover Range Rover met een lege batterij?

Nu gaan we ons echt concentreren op het openen van de deur van uw Land Rover Range Rover die geen batterij meer heeft . Dit zijn de 3 meest traditionele oplossingen die u zullen behoeden voor het bellen van een storingsdienst en u geld besparen.

Open de deur van uw Land Rover Range Rover met de sleutel

.

De eerste oplossing lijkt misschien voor de hand liggend, maar als u uw Land Rover Range Rover opent die geen elektriciteit meer heeft, is de sleutel uw beste bondgenoot. Normaal gesproken heb je minimaal een mechanisch slot op het bestuurdersportier van je auto, op sommige modellen heb je een tweede slot aan de passagierszijde. U heeft uw Land Rover Range Rover waarschijnlijk al gevonden en geprobeerd via deze sloten te openen, maar houd er rekening mee dat sommige sloten iets anders werken. Om de deur van uw Land Rover Range Rover te openen die geen batterij meer heeft, moet u dit doen draai de sleutel in het slot en probeer tegelijkertijd aan de deurgreep te trekken . Herhaal deze procedure als het niet werkt op de eerste deur op de tweede, als het nog steeds niet werkt, ga dan naar de volgende stap van dit artikel.

Weiterlesen:
Het lampje van de Land Rover Range Rover Sport blijft branden

Probeer de batterij van uw Land Rover Range Rover op te laden

Deze remedie is niet haalbaar op alle Land Rover Range Rover, in werkelijkheid, om deze strategie te kunnen realiseren, moet u ook: toegang hebben tot de kofferbak van uw Land Rover Range Rover en een sigarettenaanstekerstekker erin hebben or in staat zijn om uw Land Rover Range Rover kaarsen aan te doen en toegang te krijgen tot de elektrische kabels via de motorschoen ervan. .

Welke oplossing u ook kiest, u moet de kabels strippen of loskoppelen en een batterijlader of tang aansluiten om de stroom van een andere auto over te brengen.

Breek een raam van uw Land Rover Range Rover

Last but not least, maar niet de meest praktische of goedkoopste oplossing, kunt u een raam openbreken om uw Land Rover Range Rover te openen met een lege batterij. Het is duidelijk dat deze oplossing u zal dwingen de franchise voor het breken van het glas or koop zelf een raam en monteer het , maar het heeft het voordeel dat het efficiënt is. Denk echter na over uw verzekering voordat u handelt, ga door uw contract en kies voorzichtig het glas dat u wilt breken, omdat over het algemeen de kleinste ramen duurder en moeilijker te installeren zijn dan de grootste.

Als je meer handleidingen over de Land Rover Range Rover wilt, ga dan naar onze Land Rover Range Rover-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector