Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe klap ik de achterbank neer in mijn Land Rover Discovery Sport?

Het hebben van een breed voertuig is prettig, je hebt een aanzienlijke binnenruimte, het maakt niet uit of je comfortabel meerdere passagiers wilt vervoeren, de weg op wilt gaan, wilt verhuizen of een andere handeling wilt waarvoor binnenruimte nodig is. Maar weinigen van ons hebben het geluk om grote auto’s te hebben, dus vaak moet u de achterbank van uw Land Rover Discovery Sport neerklappen om wat volume te winnen. Hoewel deze taak misschien eenvoudig lijkt, is deze bij sommige auto’s niet per se instinctief. Om u te helpen deze missie uit te voeren, hebben we de beslissing genomen om dit document te produceren om u te laten zien hoe u de achterbank van uw Land Rover Discovery Sport inklapt volgens het systeem waarmee uw auto is uitgerust. Om dit te doen, zullen we eerst kijken naar de veiligheidsgordelsystemen achter, dan naar de drukknopsystemen en tot slot de pull-downsystemen.

Hoe de achterbank van mijn Land Rover Discovery Sport neer te klappen: Model met koord / riem

Allereerst beginnen we dit document met een blik op de Land Rover Discovery Sport-modellen die zijn uitgerust met een systeem om de achterbank met riemen of koorden neer te klappen. Dit type systeem is niet het meest traditionele, maar op basis van het jaar en de serie van uw Land Rover Discovery Sport is het aannemelijk dat die van u zelf is uitgerust. Om dit te verifiëren, is niets eenvoudiger: kijk tussen de stoelen, of het nu op het zitgedeelte is of op het ruggedeelte dat toegankelijk is vanuit de koffer, je zou gekleurde banden of touwtjes moeten zien verschijnen tussen de openingen van de stoelen. Als je de openingen eenmaal hebt gelokaliseerd, moet je er in principe aan trekken terwijl je tegelijkertijd de rugleuning naar beneden duwt om hem neer te klappen. U moet de techniek repliceren voor elk van de stoelen of secties van uw bank volgens de indeling die u heeft. U heeft zojuist de eerste mogelijkheid geleerd om de achterbank van uw Land Rover Discovery Sport neer te klappen.

Weiterlesen:
Waar is de zekering van de autoradio op de Land Rover Discovery Sport?

Hoe de achterbank van mijn Land Rover Discovery Sport neer te klappen: knopmodel ter hoogte van de rugleuningen.

Laten we doorgaan met de tweede oplossing. Deze wordt op verschillende soorten banken uitgevoerd. In werkelijkheid is het model met drukknop klassieker, we zullen ons concentreren op de methode om de achterbank van uw Land Rover Discovery Sport neer te klappen als u knoppen heeft ter hoogte van de rugleuningen / hoofdsteunen van uw bank. Deze lay-out is meer typisch en je zou het nog gemakkelijker moeten kunnen doen. U moet deze knoppen vinden, meestal zijn er twee, één aan elk uiteinde van de stoel, dicht bij de bovenste veiligheidsgordelclip, en eenmaal gevonden, komt u ze allemaal tegelijk, een voor een, om ze te bedienen en de stoel naar achteren te duwen om hem naar voren te klappen en de achterbank van uw Land Rover Discovery Sport neer te klappen.

Hoe de achterbank van mijn Land Rover Discovery Sport neer te klappen: Trekknopmodel op zitniveau

Tot slot, de laatste oplossing die u zal vertellen hoe u de achterbank van uw Land Rover Discovery Sport neerklapt, zijn de modellen die zijn uitgerust met knoppen / hendels die zich tussen de stoelen van uw auto bevinden. ter hoogte van de gordelvergrendelclip. Dit zijn hendels die moeten worden bediend om de beweging van de rugleuningen van de achterbank van uw Land Rover Discovery Sport te ontgrendelen. Altijd dezelfde techniek, u zult de actie van het indrukken van de rugleuningen gelijktijdig met de druk op de hendel moeten uitvoeren. Als u nog meer ruimte in uw auto nodig heeft, kunt u enthousiast zijn over het verwijderen van de achterbank van uw Land Rover Discovery Sport.

Weiterlesen:
Hoe vervang ik de gloeilamp van de voorste richtingaanwijzer op mijn Land Rover Discovery?

Kijk voor meer tips over de Land Rover Discovery Sport in de categorie Land Rover Discovery Sport.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector