Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe klap ik de achterbank neer in mijn Land Rover Discovery?

Het hebben van een brede auto is bevredigend, je hebt een grotere binnenruimte, of je nu veel mensen comfortabel moet vervoeren, op reis moet gaan, moet verhuizen of welke andere taak dan ook waarvoor binnenruimte nodig is. Toch hebben niet veel van ons het geluk om grote auto’s te hebben, dus soms moet je de achterbank van je Land Rover Discovery neerklappen om wat volume te winnen. Hoewel deze taak vaak voorkomt, is deze bij sommige auto’s niet altijd gebruiksvriendelijk. Om u te ondersteunen bij het voltooien van deze missie, hebben we besloten deze inhoud te schrijven om aan u te onthullen hoe u de achterbank van uw Land Rover Discovery neerklapt volgens het systeem waarmee uw auto is uitgerust. Om dit voor elkaar te krijgen, kijken we eerst naar de veiligheidsgordelsystemen achter, vervolgens naar de drukknopsystemen en tot slot naar de pull-downsystemen.

Hoe de achterbank van mijn Land Rover Discovery neer te klappen: Model met touwtje / riem

We beginnen deze inhoud eerst met een blik op de Land Rover Discovery-modellen die zijn uitgerust met een systeem voor het neerklappen van de achterbank met riemen of touwtjes. Dit soort systeem is niet het meest generieke, maar afhankelijk van het bouwjaar en de serie van uw Land Rover Discovery kan het zijn dat die van u zelf is uitgerust. Om dit te onderzoeken, kan niets minder ingewikkeld zijn, kijk tussen de stoelen, of het nu op het zitgedeelte is of op het rugleuninggedeelte dat toegankelijk is vanuit de bagageruimte, u zou gekleurde banden of touwtjes moeten zien verschijnen tussen de openingen van de stoelen. Als je eenmaal de openingen hebt gevonden, moet je eraan trekken terwijl je tegelijkertijd de rugleuning naar achteren duwt om hem neer te klappen. U moet het proces voor elk van de stoelen of secties van uw bank repliceren volgens de indeling die u heeft. Nu hebt u zojuist het eerste proces geleerd van het neerklappen van de achterbank van uw Land Rover Discovery.

Weiterlesen:
Wanneer moet u het roetfilter op de Land Rover Discovery Sport vervangen?

Hoe de achterbank van mijn Land Rover Discovery neer te klappen: Model met knop ter hoogte van de rugleuningen.

Laten we doorgaan met de tweede oplossing. Deze wordt uitgevoerd op verschillende soorten banken. In feite is het drukknopmodel klassieker, we zullen ons concentreren op de methode om de achterbank van uw Land Rover Discovery neer te klappen als u knoppen heeft die zich ter hoogte van de rugleuningen / hoofdsteunen van uw bank bevinden. Deze lay-out is meer klassiek en je zou het nog eenvoudiger moeten kunnen doen. U moet deze knoppen ontdekken, meestal zijn er twee, één aan elk uiteinde van de stoel, dicht bij de bovenste gordelclip, en als u deze eenmaal hebt gevonden, komt u ze tegelijkertijd één voor één om ze te bedienen en de stoel te duwen naar achteren om hem naar voren te klappen en de achterbank van uw Land Rover Discovery neer te klappen.

Hoe de achterbank van mijn Land Rover Discovery neer te klappen: Model met drukknop op stoelhoogte

Tot slot, de laatste oplossing die u laat zien hoe u de achterbank van uw Land Rover Discovery neerklapt, zijn de modellen die zijn uitgerust met knoppen / hendels die zich tussen de stoelen van uw auto bevinden. ter hoogte van de gordelvergrendelclip. Dit zijn hendels die moeten worden bediend om de beweging van de rugleuningen van de achterbank van uw Land Rover Discovery te ontgrendelen. Altijd hetzelfde proces, u moet de handeling uitvoeren door in één keer op de rugleuningen te drukken met de druk op de hendel. Als u nog meer ruimte in uw auto nodig heeft, wilt u misschien weten hoe u de achterbank van uw Land Rover Discovery verwijdert.

Weiterlesen:
Hoe een versnellingsbaklek op Land Rover Discovery oplossen?

Als je meer tutorials over de Land Rover Discovery wilt, ga dan naar onze Land Rover Discovery-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector