Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe klap ik de achterbank neer in mijn Land Rover Range Rover Evoque?

Het hebben van een grote auto is plezierig, je hebt een grotere binnenruimte, of je nu veel reizigers comfortabel wilt vervoeren, op vakantie wilt gaan, wilt verhuizen of een andere taak wilt uitvoeren waarvoor binnenruimte nodig is. Toch heeft niet iedereen het geluk om grote voertuigen te hebben, dus in sommige gevallen moet je de achterbank van je Land Rover Range Rover Evoque neerklappen om wat volume te winnen. Hoewel deze taak er eenvoudig uit kan zien, is deze bij sommige voertuigen niet per se intuïtief. Om u te ondersteunen bij het voltooien van deze missie, hebben we besloten dit document te maken om u te leren hoe u de achterbank van uw Land Rover Range Rover Evoque neerklapt afhankelijk van het systeem waarmee uw auto is uitgerust. Om dit te bereiken kijken we eerst naar de gordelsystemen achter, dan naar de drukknopsystemen en tot slot naar de pull-downsystemen.

Hoe de achterbank van mijn Land Rover Range Rover Evoque neer te klappen: Model met touwtje / riem

Allereerst beginnen we dit document door te kijken naar de Land Rover Range Rover Evoque-modellen die zijn uitgerust met een systeem om de achterbank neer te klappen met riemen of touwtjes. Dit type systeem komt niet het meest voor, maar op basis van het bouwjaar en de serie van uw Land Rover Range Rover Evoque is het aannemelijk dat die van u zelf is uitgerust. Om dit te onderzoeken, kan niets minder ingewikkeld zijn, kijk tussen de stoelen, of het nu op het zitgedeelte is of op het rugleuninggedeelte dat toegankelijk is vanuit de bagageruimte, u zou gekleurde banden of touwtjes moeten zien verschijnen tussen de openingen van de stoelen. Als je eenmaal de openingen hebt ontdekt, hoef je er alleen maar aan te trekken terwijl je tegelijkertijd de rugleuning naar achteren duwt om hem neer te klappen. U moet de methode dupliceren voor elk van de stoelen of secties van uw bank, afhankelijk van de indeling die u heeft. Nu heb je zojuist de eerste methode onthuld om de achterbank van je Land Rover Range Rover Evoque neer te klappen.

Weiterlesen:
Motor schudt op Land Rover Range Rover Evoque, wat te doen ?

Hoe de achterbank van mijn Land Rover Range Rover Evoque neer te klappen: Model met knop ter hoogte van de rugleuningen.

Laten we doorgaan met de tweede optie. Deze wordt uitgevoerd op verschillende soorten banken. In werkelijkheid is het drukknopmodel klassieker, we zullen ons concentreren op de methode om de achterbank van uw Land Rover Range Rover Evoque neer te klappen als u knoppen heeft die zich ter hoogte van de rugleuningen / hoofdsteunen van uw bank bevinden. Deze lay-out komt vaker voor en je zou het nog gemakkelijker moeten kunnen doen. U moet deze knoppen identificeren, meestal zijn er twee, één aan elk uiteinde van de stoel, dicht bij de bovenste gordelclip, en als u deze eenmaal hebt gevonden, kunt u ze allemaal tegelijk gebruiken, één voor één, om ze te bedienen en tegen de stoel te duwen naar achteren om hem naar voren te klappen en de achterbank van uw Land Rover Range Rover Evoque neer te klappen.

Hoe de achterbank van mijn Land Rover Range Rover Evoque neer te klappen: Model met drukknop op stoelhoogte

Tot slot, de laatste optie die u leert hoe u de achterbank van uw Land Rover Range Rover Evoque neerklapt, zijn de modellen die zijn uitgerust met knoppen / hendels die zich tussen de stoelen van uw auto bevinden. ter hoogte van de gordelvergrendelclip. Dit zijn hendels die moeten worden bediend om de beweging van de rugleuningen van de achterbank van uw Land Rover Range Rover Evoque te ontgrendelen. Altijd dezelfde methode, u moet tegelijkertijd met de druk op de hendel op de rugleuningen drukken. Als u nog meer ruimte in uw auto nodig heeft, is het wellicht interessant om te ontdekken hoe u de achterbank van uw Land Rover Range Rover Evoque kunt verwijderen.

Weiterlesen:
Waar koelmiddel in Land Rover Range Rover?

Mocht u nog vragen hebben over de Land Rover Range Rover Evoque, aarzel dan niet om onze Land Rover Range Rover Evoque categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector