Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe klap ik de achterbank neer in mijn Land Rover Range Rover Sport?

Het hebben van een ruime auto is bevredigend, je hebt een enorme binnenruimte, ongeacht of je gemakkelijk veel reizigers wilt vervoeren, op pad wilt gaan, verhuizen of een ander project wilt dat binnenruimte vereist. We hebben echter niet allemaal het geluk om grote voertuigen te hebben, dus soms moet u de achterbank van uw Land Rover Range Rover Sport neerklappen om een ​​klein volume te winnen. Hoewel deze taak mogelijk veel voorkomt, is deze op sommige voertuigen niet per se gebruiksvriendelijk. Om u te ondersteunen bij het uitvoeren van deze taak, heeft ons team de beslissing genomen om dit document te maken om u te laten zien hoe u de achterbank van uw Land Rover Range Rover Sport inklapt afhankelijk van het systeem waarmee uw auto is uitgerust. Om dit uit te voeren, zullen we eerst de gordelsystemen achterin onderzoeken, vervolgens de drukknopsystemen en tot slot de pull-downsystemen.

Hoe de achterbank van mijn Land Rover Range Rover Sport neer te klappen: Model met koord / riem

Allereerst beginnen we dit document door te kijken naar de Land Rover Range Rover Sport-modellen die zijn uitgerust met een systeem om de achterbank met riemen of koorden neer te klappen. Dit type functie is niet de meest algemene, maar afhankelijk van het jaar en de serie van uw Land Rover Range Rover Sport is het aannemelijk dat die van u zelf is uitgerust. Om dit te verifiëren, is niets gemakkelijker, kijk tussen de stoelen, of het nu op het zitgedeelte is of op het ruggedeelte dat toegankelijk is vanuit de koffer, je zou gekleurde banden of touwtjes moeten zien verschijnen tussen de openingen van de stoelen. Als je de openingen eenmaal hebt gelokaliseerd, hoef je er alleen maar aan te trekken terwijl je de stoel naar achteren duwt om hem neer te klappen. U moet de techniek dupliceren voor elk van de stoelen of secties van uw bank, afhankelijk van de indeling die u heeft. U heeft zojuist het eerste proces ontdekt om de achterbank van uw Land Rover Range Rover Sport neer te klappen.

Weiterlesen:
Hoe de Land Rover Range Rover Evoque-motor schoon te maken?

Hoe de achterbank van mijn Land Rover Range Rover Sport neer te klappen: knopmodel ter hoogte van de rugleuningen.

Laten we doorgaan met de tweede oplossing. Deze wordt op verschillende soorten banken uitgevoerd. Het model met drukknop is inderdaad klassieker, we zullen ons concentreren op de methode om de achterbank van uw Land Rover Range Rover Sport neer te klappen als u knoppen heeft ter hoogte van de rugleuningen / hoofdsteunen van uw bank. Deze lay-out is meer typisch en je zou het nog eenvoudiger moeten kunnen doen. U moet deze knoppen vinden, meestal zijn er twee, één aan elk uiteinde van de stoel, dicht bij de bovenste veiligheidsgordelclip, en eenmaal gevonden, komt u tegelijkertijd één voor één tevoorschijn om ze te bedienen en de stoel naar achteren te duwen om te draaien naar voren en klap de achterbank van uw Land Rover Range Rover Sport neer.

Hoe de achterbank van mijn Land Rover Range Rover Sport neer te klappen: Trekknopmodel op zitniveau

Tot slot, de laatste oplossing die u zal presenteren hoe u de achterbank van uw Land Rover Range Rover Sport neerklapt, zijn de modellen die zijn uitgerust met knoppen / hendels die zich tussen de stoelen van uw auto bevinden. ter hoogte van de vergrendelingsclip van de veiligheidsgordel. Dit zijn hendels die moeten worden bediend om de beweging van de rugleuningen van de achterbank van uw Land Rover Range Rover Sport te ontgrendelen. Altijd dezelfde techniek, u zult de actie moeten uitvoeren om in één keer op de rugleuningen te drukken met de druk op de hendel. Als u nog meer ruimte in uw auto nodig heeft, overweegt u misschien om te leren hoe u de achterbank van uw Land Rover Range Rover Sport kunt verwijderen.

Weiterlesen:
Wanneer moet u het roetfilter op de Land Rover Range Rover vervangen?

Als u meer handleidingen over de Land Rover Range Rover Sport nodig heeft, ga dan naar onze categorie Land Rover Range Rover Sport.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector