Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe klap ik de achterbank neer in mijn Land Rover Range Rover?

Het hebben van een breed voertuig is bevredigend, je hebt een brede binnenruimte, of je nu comfortabel veel passagiers moet vervoeren, op pad moet, moet verhuizen of een andere handeling moet verrichten waarvoor binnenruimte nodig is. Toch heeft niet iedereen het geluk om grote auto’s te hebben, dus soms moet je de achterbank van je Land Rover Range Rover neerklappen om wat volume te winnen. Hoewel dit proces er normaal uitziet, is het bij sommige auto’s niet altijd intuïtief. Om je te helpen deze klus te klaren, hebben we besloten om deze inhoudspagina te maken om je les te geven hoe u de achterbank van uw Land Rover Range Rover opvouwt afhankelijk van het systeem waarmee uw auto is uitgerust. Om dit te bereiken kijken we eerst naar de gordelsystemen achter, dan naar de drukknopsystemen en tot slot naar de pull-downsystemen.

Hoe de achterbank van mijn Land Rover Range Rover neer te klappen: Model met koord / riem

We starten deze inhoudspagina eerst door een kijkje te nemen naar de Land Rover Range Rover-modellen die zijn uitgerust met een systeem om de achterbank met riemen of koorden neer te klappen. Dit soort functie is niet de meest bekende, maar afhankelijk van het jaar en de serie van uw Land Rover Range Rover is het mogelijk dat die van u zelf is uitgerust. Om dit te onderzoeken, is niets gemakkelijker, kijk tussen de stoelen, of het nu op het zitgedeelte is of op het ruggedeelte dat toegankelijk is vanuit de koffer, je zou gekleurde banden of touwtjes moeten zien verschijnen tussen de openingen van de stoelen. Als je de gaten eenmaal hebt ontdekt, hoef je er alleen maar aan te trekken terwijl je de stoel naar achteren duwt om hem neer te klappen. U moet de aanpak voor elk van de stoelen of secties van uw bank reproduceren, afhankelijk van de indeling die u heeft. Nu heeft u zojuist de eerste mogelijkheid ontdekt om de achterbank van uw Land Rover Range Rover neer te klappen.

Weiterlesen:
Motorlampje blijft branden Land Rover Range Rover Evoque

Hoe de achterbank van mijn Land Rover Range Rover neer te klappen: knopmodel ter hoogte van de rugleuningen.

Laten we doorgaan met de tweede techniek. Deze wordt op verschillende soorten banken uitgevoerd. In feite is het model met drukknop klassieker, we zullen ons concentreren op de methode om de achterbank van uw Land Rover Range Rover neer te klappen als u knoppen heeft ter hoogte van de rugleuningen / hoofdsteunen van uw bank. Deze lay-out is klassieker en je zou het nog gemakkelijker moeten kunnen doen. U moet deze knoppen vinden, meestal zijn er twee, één aan elk uiteinde van de stoel, dicht bij de bovenste veiligheidsgordelclip, en eenmaal gevonden, komt u tegelijkertijd één voor één tevoorschijn om ze te bedienen en duwt u de stoel naar achteren om te draaien naar voren en klap de achterbank van uw Land Rover Range Rover omlaag.

Hoe de achterbank van mijn Land Rover Range Rover neer te klappen: Trekknopmodel op zitniveau

Tot slot, de laatste techniek die u zal vertellen hoe u de achterbank van uw Land Rover Range Rover neerklapt, zijn de versies die zijn uitgerust met knoppen / hendels die zich tussen de stoelen van uw auto bevinden. ter hoogte van de gordelvergrendelclip. Dit zijn hendels die moeten worden bediend om de beweging van de rugleuningen van de achterbank van uw Land Rover Range Rover te ontgrendelen. Altijd dezelfde benadering, u moet de handeling van het indrukken van de rugleuningen in één keer uitvoeren met de druk op de hendel. Als u nog meer ruimte in uw auto nodig heeft, wilt u misschien weten hoe u de achterbank van uw Land Rover Range Rover kunt verwijderen.

Weiterlesen:
Motorkap zit vast op mijn Land Rover Range Rover Sport, wat kan ik doen?

Mocht u nog vragen hebben over de Land Rover Range Rover, aarzel dan niet om onze Land Rover Range Rover categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector