Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe klap ik de achterbank neer in mijn Lincoln MKS?

Het hebben van een breed voertuig is leuk, je hebt een ruime binnenkamer, of je nu gemakkelijk veel mensen wilt vervoeren, op reis wilt gaan, wilt verhuizen of een andere handeling wilt verrichten waarvoor binnenruimte nodig is. Maar we hebben niet allemaal het geluk om grote auto’s te hebben, dus af en toe moet je de achterbank van je Lincoln MKS neerklappen om wat volume te krijgen. Hoewel deze procedure normaal lijkt, is deze bij sommige auto’s niet altijd gebruiksvriendelijk. Om u te ondersteunen bij het voltooien van deze taak, hebben we de beslissing genomen om deze inhoudspagina te schrijven om u les te geven hoe u de achterbank van uw Lincoln MKS inklapt volgens het systeem waarmee uw auto is uitgerust. Om dit te bereiken, zullen we eerst de veiligheidsgordelsystemen achteraan onderzoeken, vervolgens de drukknopsystemen en tenslotte de pull-downsystemen.

Hoe de achterbank van mijn Lincoln MKS neer te klappen: Model met koord / riem

Allereerst beginnen we deze contentpagina door een kijkje te nemen bij de Lincoln MKS-modellen die zijn uitgerust met een systeem om de achterbank met riemen of koorden neer te klappen. Dit soort systeem komt niet het meest voor, maar op basis van het jaar en de serie van uw Lincoln MKS is het mogelijk dat die van u zelf is uitgerust. Om dit te controleren, is niets gemakkelijker: kijk tussen de stoelen, of het nu op het zitgedeelte is of op het ruggedeelte dat toegankelijk is vanuit de koffer, je zou gekleurde banden of touwtjes moeten zien verschijnen tussen de openingen van de stoelen. Als je de gaten eenmaal hebt ontdekt, hoef je er alleen maar aan te trekken en tegelijkertijd de stoel naar achteren te duwen om hem neer te klappen. U moet de methode dupliceren voor elk van de stoelen of secties van uw bank volgens de indeling die u heeft. Nu heb je zojuist de eerste methode onthuld om de achterbank van je Lincoln MKS op te klappen.

Weiterlesen:
Injectieprobleem Lincoln MKS, wat te doen?

De achterbank van mijn Lincoln MKS neerklappen: knopmodel ter hoogte van de rugleuningen.

Laten we doorgaan met de tweede techniek. Deze wordt op verschillende soorten banken uitgevoerd. Inderdaad, het model met drukknop is klassieker, we zullen ons concentreren op de methode om de achterbank van uw Lincoln MKS op te klappen als u knoppen heeft ter hoogte van de rugleuningen / hoofdsteunen van uw bank. Deze lay-out is klassieker en je zou het nog gemakkelijker moeten kunnen doen. U moet deze knoppen vinden, meestal zijn er twee, één aan elk uiteinde van de stoel, dicht bij de bovenste veiligheidsgordelclip, en eenmaal gevonden, komt u ze allemaal in één keer, een voor een, om ze te bedienen en tegen de stoel te duwen naar achteren om hem naar voren te klappen en de achterbank van uw Lincoln MKS neer te klappen.

Hoe de achterbank van mijn Lincoln MKS neer te klappen: Trekknopmodel op zitniveau

Tot slot, de laatste techniek die u laat zien hoe u de achterbank van uw Lincoln MKS neerklapt, zijn de modellen die zijn uitgerust met knoppen / hendels die zich tussen de stoelen van uw auto bevinden. ter hoogte van de gordelvergrendelclip. Dit zijn hendels die moeten worden bediend om de beweging van de rugleuningen van de achterbank van uw Lincoln MKS te ontgrendelen. Altijd dezelfde methode, u moet de actie van het indrukken van de rugleuningen gelijktijdig met de druk op de hendel uitvoeren. Als u nog meer ruimte in uw voertuig nodig heeft, bent u misschien enthousiast over hoe u de achterbank van uw Lincoln MKS kunt verwijderen.

Weiterlesen:
Het indicatielampje van de veiligheidsgordel blijft branden op mijn Lincoln MKS

Mocht u wellicht nog vragen hebben over de Lincoln MKS, aarzel dan niet om onze Lincoln MKS categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector