Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe klap je de voorstoel neer op Land Rover Discovery?

Bent u de nieuwe eigenaar van een Land Rover Discovery, heeft u er een in bruikleen gekregen of heeft u er een geleasd, dan kent u wellicht nog niet alle bijzonderheden van deze auto. Dit is specifiek het onderwerp van deze inhoudspagina, we zullen u helpen om een ​​eenvoudige maar essentiële procedure uit te voeren op 3-deurs auto’s om met meer dan 2 personen te kunnen reizen. Daarom gaan we het je leren hoe een voorstoel neer te klappen op een Land Rover Discoverydaarvoor gaan we allereerst de verschillende afstellingen van de voorstoel van uw auto vergelijken, en in een tweede deel de verschillende technieken om de voorstoel van een Land Rover Discovery neer te klappen..

De verschillende configuraties van de voorstoelen van een Land Rover Discovery

Allereerst beginnen we onze inhoudspagina met een beschrijving van de verschillende configuraties die op de voorbank van een Land Rover Discovery bestaan. In werkelijkheid, ongeacht of u een van uw voorstoelen in uw voertuig wilt neerklappen, moet u weten dat u op basis van het model van uw auto en de afwerking de mogelijkheid hebt om verschillende instellingen te gebruiken. Dit zijn de meeste instellingen die u kunt gebruiken. vindt u op uw Land Rover Discovery:

  • Fundamentele en fundamentele aanpassing voor rijden zonder risico’s te nemen. Met deze aanpassing van de voorstoel van uw Land Rover Discovery kunt u de afstand van de stoel tot de pedalen aanpassen aan de grootte van de benen van elke persoon.
  • Met deze instelling heeft u een beter zicht op de weg, voor kleine bestuurders brengen we vaak de stoel omhoog en voor grote bestuurders verlagen we deze.
  • Ten slotte is de laatste «klassieke» configuratie de stoelhelling, niet te misleiden met de bediening om de stoel van een Land Rover Discovery neer te klappen, deze instelling stelt u in staat, afhankelijk van de lengte van uw armen, een ideale rijhouding te hebben zonder moe te worden om de bedieningselementen te bereiken

    .

  • De lendensteun: Bij sommige series kunt u ook de lendensteun van uw stoel veranderen door de rugleuning in te drukken, een zeer aangename aanpassing voor lange reizen.
Weiterlesen:
Het indicatielampje van de veiligheidsgordel blijft branden op mijn Land Rover Discovery Sport

Hoe klap je de voorstoel neer van een Land Rover Discovery?

Na alle stoelverstellingen bekeken te hebben, zullen wij u in dit deel bijstaan klap de voorstoel van uw Land Rover Discovery neer. Houd er rekening mee dat, afhankelijk van het aantal deuren van uw auto, de bediening niet hetzelfde zal zijn. Of je nu een voorstoel neer wilt klappen om een ​​passagier te besturen op een 3-deurs Land Rover Discovery, of dat je hem neer wilt klappen om grote spullen te vervoeren op een 5-deurs Land Rover Discovery, het zal niet dezelfde techniek zijn. , hier zijn de verschillende technieken om het te doen

Klap de voorbank van een 3-deurs Land Rover Discovery neer.

Zoals we u van tevoren hebben uitgelegd, of het nu gaat om een ​​passagier op de achterbank, of om grote voorwerpen te vervoeren, wetende hoe de voorstoel neer te klappen van de Land Rover Discovery is nuttig. Deze procedure is vrij eenvoudig en afhankelijk van het bouwjaar van uw Land Rover Discovery kan de hendel om de voorstoel neer te klappen op verschillende plaatsen zitten, hier zijn de 3 mogelijke locaties voor deze opdracht:

  • Bovenaan de rugleuning bij de hoofdsteun
  • Aan de zijkant van de stoel in het algemeen in het midden van de rugleuning
  • Aan de zijkant van de stoel in het midden van de stoel

Als u op deze hendel drukt, klapt de rugleuning van de voorstoel van uw Land Rover Discovery volledig neer en komt de stoel vrij van zijn plaats op de rail, zodat u de stoel naar voren of naar achteren kunt schuiven. Hierdoor kunt u nog meer ruimte besparen voor een gemakkelijke passagier achterin.

Weiterlesen:
Hoe activeer ik de automatische vergrendeling van mijn Land Rover Discovery Sport?

De voorstoel neerklappen van een 5-deurs Land Rover Discovery

Wat betreft voorstoel neerklappen van een Land Rover Discovery 5-deurs, de methode is niet hetzelfde, want aangezien het niet is ontworpen om achterpassagiers door de voordeuren te ontvangen, hebben uw stoelen niet dezelfde functies waar we het hierboven over hadden. Het neerklappen van de voorstoel van een 5-deurs Land Rover Discovery is over het algemeen alleen handig als je grote spullen wilt vervoeren. Om dit te doen, moet je: gebruik de achteroverhelling om uw stoelen neer te klappen. Afhankelijk van het bouwjaar van uw auto, kan deze de vorm hebben van een knop om te draaien of een hendel om de helling van uw auto te kiezen. Als u niet genoeg ruimte heeft en de achterbank van uw Land Rover Discovery wilt neerklappen, aarzel dan niet om onze inhoudspagina te raadplegen die aan deze actie is gewijd.

Als u nog vragen heeft over de Land Rover Discovery, aarzel dan niet om onze categorie Land Rover Discovery te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector