Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe koplampen op Buick Regal schoonmaken?

De verlichtingselementen van onze auto’s maken deel uit van de belangrijke veiligheidselementen. Ze stellen ons inderdaad in staat om ‘s nachts of onder slechte klimaatomstandigheden te zien en bekeken te worden. Het is zo belangrijk om ze in goede staat te houden en altijd een optimale verlichting te hebben. In dit artikel gaan we de koplampen van uw motorvoertuig nauwkeuriger bekijken hoe maak je de koplampen van je Buick Regal schoon? We beginnen deze inhoud met de reden waarom het relevant kan zijn om de koplampen van uw auto schoon te maken, en vervolgens hoe u de koplampen van uw Buick Regal concreet kunt reinigen.

Waarom de koplampenafdekkingen van uw Buick Regal schoonmaken?

De meesten van ons hebben de neiging om rekening te houden met het legen van het voertuig en het vervangen van een uitgebrande lamp, maar we overwegen het zelden het controleren van de netheid van de koplampen op zijn Buick Regal . Inderdaad, als dat zo is geel, ondoorzichtig of vuil , is het belangrijk om te controleren of uw koplampen de weg effectief kunnen verlichten. Om te beginnen kunt u de afstelling van de koplamp van uw Buick Regal of het dimlicht controleren door onze twee specifieke webinhoud te raadplegen.

Reinig de doffe koplampen van uw Buick Regal voor technische controle

De eerste reden dat u misschien op dit artikel staat, is dat u de technische inspectie wilde of hebt gehaald en dat er problemen zijn met de koplampen van uw Buick Regal. Inderdaad, als je koplampen zijn geworden ondoorzichtig met de tijd en je hebt het verlichtingsvermogen verloren, mag je de technische inspectie niet halen, in dit geval kan het daarom relevant zijn voor reinig of herstel de plastic afdekking van de koplampen van uw Buick Regal vóór de technische inspectie of de tellerinspectie.

Reinig de ondoorzichtige koplampen van de Buick Regal om zichtbaarheid te krijgen

Tweede mogelijkheid heb je gewoon de indruk dat u ‘s nachts minder goed verlicht met uw Buick Regal . In een dergelijk geval is het interessant om ze schoon te maken voordat de vuillaag moeilijk te verwijderen is, wij raden u aan dat te doen maak de koplampen van uw motorvoertuig regelmatig schoon .

Weiterlesen:
Hoe de voorstoel op Buick Regal neerklappen?

Hoe de koplampen van zijn Buick Regal schoonmaken?

We gaan nu verder met het deel waarin u vrijwel zeker het meest geïnteresseerd bent, hoe de koplampafdekkingen van uw Buick Regal schoonmaken? We zullen eerst bekijken hoe u de binnenkant van de koplampen van uw auto schoonmaakt, dan de buitenkant, en ten slotte hoe u de koplampen van uw Buick Regal opknapt.

Reinig de binnenkant van de koplampen van uw Buick Regal

Eerste kans, je hebt het gevoel dat er vocht in uw koplampen zit of vuil . In dat geval moet u de binnenkant van uw Buick Regal-koplampen schoonmaken, daarvoor is niets minder ingewikkeld:

 • Doe de motorkap van je auto open
 • Demonteer de optische onderdelen met de meegeleverde schroeven om dit doel te bereiken
 • Haal de buitenste koplampafdekking eruit en reinig de binnenkant met een vochtige spons en zuiveringszout dat aan de binnenkant van de afdekking is gestrooid
 • Blaas het droog in de sterke droger voordat je het weer in elkaar zet

Reinig de plastic afdekkingen van de koplampen op de Buick Regal

Tweede mogelijkheid, de optiek van de koplampen van uw Buick Regal is vuil en u wilt ze schoonmaken, er zijn enkele alternatieven voor u beschikbaar, hier zijn ze:

 • Reinig de koplampen van uw motorvoertuig met een vochtige spons besprenkeld met een eetlepel zuiveringszout en spoel vervolgens af
 • Reinig de koplampen van uw Buick Regal met een doek en tandpasta . Verspreid tandpasta over het hele oppervlak van uw koplampen en wrijf met een doek in een cirkelvormige beweging en spoel vervolgens af met veel water
 • Reinig de koplampen van uw auto met een schoonmaakset in een gespecialiseerde winkel. U hoeft zich alleen te houden aan de instructies voor het reinigen van uw koplampen. Deze behandeling is krachtig, maar iets duurder dan de eerder gepresenteerde alternatieve strategieën.
Weiterlesen:
Hoe verander ik de zijspiegel op mijn Buick Regal?

De verbleekte koplampen van zijn Buick Regal polijsten

Ten slotte heb je, zelfs na het schoonmaken van je koplampen, het gevoel dat ze blijven zitten saai of vervaagd , we hebben een oplossing voor je. Dit is in veel gevallen het geval bij een tegenbezoek van de technische controle. Hier leest u hoe u de koplampen van uw Buick Regal / Strong opknapt:

 • Maak je koplampen kort schoon met een spons en zuiveringszout
 • Bescherm je lichaam met dikke tape om je koplampen
 • Pak wat schuurpapier met korrel 400, bevochtig het en maak milde cirkelvormige bewegingen om het oppervlak van je koplamp te schuren, werk af met horizontale bewegingen
 • Herhaal de behandeling met schuurpapier met korrel 600 na het spoelen van de koplamp
 • Tot slot, bereik dit nog een laatste keer met glaspapier 2000 korrel en spoel vervolgens uw koplampen
 • Breng tot slot een beschermende wax aan om de koplampen van uw Buick Regal te beschermen

Voor meer tips over de Buick Regal kunt u een kijkje nemen in de categorie Buick Regal.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector