Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe koplampen op Land Rover Defender reinigen?

De verlichtingselementen van onze auto’s maken deel uit van de belangrijke elementen van veiligheid. In feite stellen ze ons in staat om ‘s nachts of in slechte klimatologische omstandigheden te zien en bekeken te worden. Het is zo belangrijk om ze in goede staat te houden en constant een ideale verlichting te hebben. In dit bericht gaan we ons concentreren op de koplampen van uw motorvoertuig en meer precies hoe maak je de koplampen van je Land Rover Defender schoon? We beginnen dit artikel met de uitleg waarom het relevant kan zijn om de koplampen van uw auto schoon te maken en vervolgens hoe u de koplampen van uw Land Rover Defender concreet kunt reinigen.

Waarom de koplampkappen van uw Land Rover Defender reinigen?

De meesten van ons hebben de neiging om na te denken over het legen van de auto, het vervangen van een uitgebrande lamp, maar we denken er zelden aan kijkend naar de netheid van de koplampen op zijn Land Rover Defender . Of ze dat zijn geel, ondoorzichtig of vuil , is het belangrijk om te controleren of uw koplampen de weg effectief kunnen verlichten. Allereerst kunt u de koplampafstelling van uw Land Rover Defender of het dimlicht bekijken door onze twee speciale inhoudsartikelen te bekijken.

Reinig de doffe koplampen van uw Land Rover Defender voor een technische controle

De eerste reden waarom je op deze pagina kunt zijn, is dat je de technische keuring nodig hebt of geslaagd bent en dat er problemen zijn met de koplampen van je Land Rover Defender. In feite, als uw koplampen zijn geworden ondoorzichtig in de loop van de tijd en u hebt het verlichtingsvermogen verloren, komt u mogelijk niet door de technische inspectie, in dit geval kan het daarom relevant zijn voor reinig of herstel de kunststof kap van de koplampen van uw Land Rover Defender vóór de technische keuring of de contra-inspectie.

Maak de ondoorzichtige koplampen van de Land Rover Defender schoon om beter zichtbaar te zijn

Tweede situatie heb je alleen het gevoel ‘s nachts minder goed te verlichten met uw Land Rover Defender . In zo’n geval is het interessant om ze schoon te maken voordat de vuillaag moeilijk te verwijderen is, wij adviseren u om maak de koplampen van uw motorvoertuig regelmatig schoon .

Weiterlesen:
Land Rover Defender die sterft tijdens het rijden

Hoe de koplampen van zijn Land Rover Defender schoonmaken?

We gaan nu verder met het onderdeel waarin u waarschijnlijk het meest geïnteresseerd bent, hoe maak je de koplampkappen van je Land Rover Defender schoon? We bekijken eerst hoe u de koplampen van uw auto van binnen schoonmaakt, daarna de buitenkant en tenslotte hoe u de koplampen van uw Land Rover Defender opknapt.

Reinig de binnenkant van de koplampen van uw Land Rover Defender

Eerste kans, je hebt de indruk dat er vocht in uw koplampen zit of vuil . In zo’n geval moet je de binnenkant van je Land Rover Defender koplampen schoonmaken, daarvoor is niets minder ingewikkeld:

 • Doe de motorkap van je auto open
 • Demonteer de optische elementen met de meegeleverde schroeven om dit doel te bereiken
 • Haal de buitenste koplampafdekking eruit en reinig de binnenkant met een vochtige spons en zuiveringszout dat aan de binnenkant van de afdekking is gestrooid
 • Blaas het droog in de sterke droger voordat je het weer in elkaar zet

Maak de plastic afdekkingen van de koplampen op uw Land Rover Defender schoon

Tweede kans, de optiek van de koplampen van uw Land Rover Defender is vuil en u wilt ze schoonmaken, er zijn enkele alternatieven voor u beschikbaar, hier zijn ze:

 • Reinig de koplampen van uw motorvoertuig met een vochtige spons besprenkeld met een eetlepel zuiveringszout en spoel vervolgens af
 • Reinig de koplampen van uw Land Rover Defender met een doek en tandpasta . Verspreid tandpasta over het gehele oppervlak van uw koplampen en wrijf met een doek in een cirkelvormige beweging en spoel vervolgens af met veel water
 • Reinig de koplampen van uw auto met een in een gespecialiseerde winkel vastgestelde reinigingsset. U hoeft zich alleen aan de instructies voor het reinigen van uw koplampen te houden. Deze remedie is krachtig, maar iets duurder dan de hierboven getoonde vervangende strategieën.
Weiterlesen:
Stuur dat piept op Land Rover Defender?

De vervaagde koplampen van zijn Land Rover Defender polijsten

Eindelijk, zelfs als u uw koplampen heeft schoongemaakt, heeft u de indruk dat ze blijven zitten saai of vervaagd , hebben wij een oplossing voor u. Dit is in veel gevallen de omstandigheid voor een tegenbezoek van de technische controle. Zo kunt u de koplampen van uw Land Rover Defender/Strong opknappen:

 • Maak je koplampen kort schoon met een spons en zuiveringszout
 • Bescherm je lichaam met dikke tape om je koplampen
 • Pak wat schuurpapier met korrel 400, bevochtig het en maak zachte cirkelvormige bewegingen om het oppervlak van je koplamp te schuren, werk af met horizontale bewegingen
 • Herhaal de behandeling met schuurpapier met korrel 600 na het spoelen van de koplamp
 • Doe dit tot slot nog een laatste keer met glaspapier 2000 grain en spoel daarna je koplampen
 • Breng tot slot een beschermende wax aan om de koplampen van uw Land Rover Defender te beschermen

Kijk voor meer tips over de Land Rover Defender in de categorie Land Rover Defender.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector