Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe koplampen op Land Rover Evoque reinigen?

De verlichtingsonderdelen van onze voertuigen maken deel uit van de fundamentele componenten van beveiliging. In feite stellen ze ons in staat om ‘s nachts of onder slechte klimaatomstandigheden te zien en gezien te worden. Het is zo fundamenteel om ze in goede staat te houden en constant een optimale verlichting te hebben. In dit artikel gaan we ons richten op de koplampen van uw auto en nauwkeuriger hoe maak je de koplampen van je Land Rover Evoque schoon? We beginnen deze inhoudspagina met de reden waarom het relevant kan zijn om de koplampen van uw auto schoon te maken, en vervolgens hoe u de koplampen van uw Land Rover Evoque concreet kunt reinigen.

Waarom de koplampafdekkingen van uw Land Rover Evoque schoonmaken?

De meesten van ons hebben de neiging om rekening te houden met het legen van de auto, het vervangen van een uitgebrande lamp, maar we houden er bijna nooit rekening mee het onderzoeken van de netheid van de koplampen op zijn Land Rover Evoque . Of ze dat nu zijn geel, ondoorzichtig of vuil , is het belangrijk om te controleren of uw koplampen de weg goed kunnen verlichten. Allereerst kunt u de afstelling van de koplampen van uw Land Rover Evoque of het dimlicht bekijken door naar onze twee speciale webinhoud te kijken.

Reinig de doffe koplampen van uw Land Rover Evoque voor technische controle

De eerste reden waarom u zich op deze webpagina bevindt, is dat u de technische inspectie wilde of hebt gehaald en dat er problemen zijn met de koplampen van uw Land Rover Evoque. In werkelijkheid, als je koplampen zijn geworden ondoorzichtig met de tijd en u hebt het verlichtingsvermogen verloren, mag u de technische inspectie niet voltooien, in dit geval kan het daarom relevant zijn voor reinig of herstel de plastic afdekking van de koplampen van uw Land Rover Evoque vóór de technische inspectie of de tellerinspectie.

Reinig de ondoorzichtige koplampen van zijn Land Rover Evoque om zichtbaarheid te krijgen

Tweede situatie heb je gewoon de indruk dat u ‘s nachts minder goed verlicht met uw Land Rover Evoque . In dit geval is het interessant om ze schoon te maken voordat de vuillaag moeilijk te verwijderen wordt, we raden je aan om dat te doen maak de koplampen van uw auto regelmatig schoon .

Weiterlesen:
Hoe verander ik de luidsprekers op de Land Rover Evoque?

Hoe de koplampen van zijn Land Rover Evoque schoonmaken?

We gaan nu verder met het gedeelte waarin u waarschijnlijk het meest geïnteresseerd bent, hoe de koplampafdekkingen van uw Land Rover Evoque schoonmaken? We zullen eerst kijken hoe u de binnenkant van de koplampen van uw auto reinigt, dan de buitenkant, en ten slotte hoe u de koplampen van uw Land Rover Evoque reviseert.

Reinig de binnenkant van de koplampen van uw Land Rover Evoque

Eerste mogelijkheid, je hebt de indruk dat er vocht in uw koplampen zit of vuil . In dit geval moet u de binnenkant van uw Land Rover Evoque-koplampen reinigen, daarvoor is niets eenvoudiger:

 • Doe de motorkap van je auto open
 • Demonteer de optische elementen met de meegeleverde schroeven om dit doel te bereiken
 • Haal de buitenste koplampafdekking eruit en reinig de binnenkant met een vochtige spons en zuiveringszout dat aan de binnenkant van de afdekking is gestrooid
 • Blaas het droog in de sterke droger voordat je het weer in elkaar zet

Reinig de plastic afdekkingen van de koplampen op de Land Rover Evoque

Tweede mogelijkheid, de optiek van de koplampen van uw Land Rover Evoque is vuil en u wilt ze schoonmaken, sommige keuzes zijn voor u beschikbaar, hier zijn ze:

 • Reinig de koplampen van uw auto met een vochtige spons besprenkeld met een eetlepel zuiveringszout en spoel daarna af
 • Reinig de koplampen van uw Land Rover Evoque met een doek en tandpasta . Verspreid tandpasta over het gehele oppervlak van uw koplampen en wrijf met een doek in een cirkelvormige beweging en spoel vervolgens af met veel water
 • Reinig de koplampen van uw auto met een schoonmaakset die wordt geïdentificeerd in een gespecialiseerde winkel. U hoeft zich alleen te houden aan de instructies voor het reinigen van uw koplampen. Deze remedie is krachtig, maar iets duurder dan de eerder gepresenteerde alternatieve opties.
Weiterlesen:
Hoe de bumper van een Land Rover Evoque verwijderen?

De verbleekte koplampen van zijn Land Rover Evoque polijsten

Ten slotte heb je, zelfs na het schoonmaken van je koplampen, de indruk dat ze blijven zitten saai of vervaagd , we hebben een oplossing voor je. Dit is vaak de omstandigheid voor een tegenbezoek van de technische controle. Zo renoveert u de koplampen van uw Land Rover Evoque / Strong:

 • Maak je koplampen kort schoon met een spons en zuiveringszout
 • Bescherm je lichaam met dikke tape om je koplampen
 • Pak wat schuurpapier met korrel 400, bevochtig het en maak zachte cirkelvormige bewegingen om het oppervlak van je koplamp te schuren, werk af met horizontale bewegingen
 • Herhaal de bewerking met schuurpapier met korrel 600 na het spoelen van de koplamp
 • Doe dit tot slot nog een laatste keer met glaspapier 2000 grain en spoel daarna je koplampen
 • Breng tot slot een beschermende wax aan om de koplampen van uw Land Rover Evoque te beschermen

Als je meer handleidingen over de Land Rover Evoque wilt, ga dan naar onze Land Rover Evoque-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector