Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe koplampen op Land Rover LR4 reinigen?

De verlichtingscomponenten van onze auto’s maken deel uit van de essentiële beveiligingselementen. In feite stellen ze ons in staat om ‘s nachts of bij slecht weer te zien en bekeken te worden. Het is zo essentieel om ze in goede staat te houden en constant maximale verlichting te hebben. In deze post gaan we ons concentreren op de koplampen van uw motorvoertuig en meer precies hoe maak je de koplampen van je Land Rover LR4 schoon? We beginnen dit artikel met de uitleg waarom het nodig kan zijn om de koplampen van uw auto schoon te maken, en vervolgens hoe u de koplampen van uw Land Rover LR4 concreet kunt reinigen.

Waarom de koplampafdekkingen van uw Land Rover LR4 schoonmaken?

De meesten van ons zullen waarschijnlijk denken aan het legen van het voertuig, het vervangen van een uitgebrande lamp, maar we overwegen zelden het onderzoeken van de netheid van de koplampen op zijn Land Rover LR4 . Eigenlijk, als ze dat zijn geel, ondoorzichtig of vuil , is het essentieel om te controleren of uw koplampen de weg effectief kunnen verlichten. Om te beginnen kunt u de afstelling van de koplamp van uw Land Rover LR4 of het dimlicht controleren door onze twee specifieke artikelen te bekijken.

Reinig de doffe koplampen van uw Land Rover LR4 voor technische controle

De eerste reden dat u zich op deze webpagina bevindt, is dat u de technische inspectie nodig heeft of heeft doorstaan ​​en dat er problemen zijn met de koplampen van uw Land Rover LR4. Eigenlijk als je koplampen zijn geworden ondoorzichtig naarmate de tijd verstrijkt en u het verlichtingsvermogen hebt verloren, mag u niet slagen voor de technische inspectie, in dit geval kan het daarom nodig zijn reinig of herstel de plastic afdekking van de koplampen van uw Land Rover LR4 vóór de technische inspectie of de tellerinspectie.

Reinig de ondoorzichtige koplampen van de Land Rover LR4 om zichtbaarheid te krijgen

Tweede situatie heb je alleen het gevoel ‘s nachts minder goed te verlichten met je Land Rover LR4 . In dit geval is het interessant om ze schoon te maken voordat de vuillaag lastig bleek te zijn, we raden je aan om dat te doen maak de koplampen van uw motorvoertuig regelmatig schoon .

Weiterlesen:
Hoe kan ik een vergrendelde sleutel op mijn Land Rover LR4 repareren?

Hoe de koplampen van zijn Land Rover LR4 schoonmaken?

We gaan nu verder met het gedeelte waarin u waarschijnlijk het meest geïnteresseerd bent, hoe de koplampafdekkingen van uw Land Rover LR4 schoonmaken? We zullen eerst kijken hoe u de binnenkant van de koplampen van uw auto reinigt, dan de buitenkant, en ten slotte hoe u de koplampen van uw Land Rover LR4 reviseert.

Reinig de binnenkant van de koplampen van uw Land Rover LR4

Eerste kans, je hebt de indruk dat er vocht in uw koplampen zit of vuil . In dit geval moet u de binnenkant van uw Land Rover LR4-koplampen reinigen, daarvoor is niets minder moeilijk:

 • Doe de motorkap van je auto open
 • Demonteer de optische onderdelen met behulp van de meegeleverde schroeven
 • Verwijder de buitenste koplampafdekking en reinig de binnenkant met een vochtige spons en zuiveringszout dat aan de binnenkant van de afdekking is gestrooid
 • Blaas het droog in de sterke droger voordat je het weer in elkaar zet

Reinig de plastic afdekkingen van de koplampen op de Land Rover LR4

Tweede mogelijkheid, de optiek van de koplampen van uw Land Rover LR4 is vuil en u wilt ze schoonmaken, enkele mogelijkheden zijn voor u beschikbaar, hier zijn ze:

 • Reinig de koplampen van uw motorvoertuig met een vochtige spons besprenkeld met een eetlepel zuiveringszout en spoel vervolgens af
 • Reinig de koplampen van uw Land Rover LR4 met een doek en tandpasta . Verspreid tandpasta over het hele oppervlak van uw koplampen en wrijf met een doek in een cirkelvormige beweging en spoel vervolgens met veel water
 • Reinig de koplampen van uw auto met een schoonmaakset die in een specifieke winkel is bepaald. U hoeft zich alleen te houden aan de instructies voor het reinigen van uw koplampen. Deze behandeling is krachtig maar iets duurder dan de alternatieve strategieën die hierboven zijn weergegeven.
Weiterlesen:
Olielamp Land Rover LR4 die blijft branden

De verbleekte koplampen van zijn Land Rover LR4 polijsten

Eindelijk, als je zelfs na het schoonmaken van je koplampen de indruk hebt dat ze blijven zitten saai of vervaagd , we hebben een oplossing voor je. Dit is in veel gevallen het geval bij een tegenbezoek van de technische controle. Hier leest u hoe u de koplampen van uw Land Rover LR4 / Strong opknapt:

 • Maak je koplampen kort schoon met een spons en zuiveringszout
 • Bescherm je lichaam met dikke tape om je koplampen
 • Pak wat schuurpapier met korrel 400, bevochtig het en maak milde cirkelvormige bewegingen om het oppervlak van je koplamp te schuren, werk af met horizontale bewegingen
 • Dupliceer de bewerking met schuurpapier met korrel 600 na het spoelen van de koplamp
 • Tot slot, bereik dit nog een laatste keer met glaspapier 2000 korrel en spoel vervolgens uw koplampen
 • Breng tot slot een beschermende wax aan om de koplampen van uw Land Rover LR4 te beschermen

Mocht u nog vragen hebben over de Land Rover LR4, aarzel dan niet om onze Land Rover LR4 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector