Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe koplampen op Land Rover Range Rover Evoque schoonmaken?

De verlichtingsonderdelen van onze auto’s maken deel uit van de essentiële componenten van beveiliging. In feite stellen ze ons in staat om ‘s nachts of in slechte klimatologische omstandigheden te zien en bekeken te worden. Het is dus essentieel om ze in goede staat te houden en altijd maximale verlichting te hebben. In dit bericht gaan we kijken naar de koplampen van uw motorvoertuig en meer precies hoe maak je de koplampen van je Land Rover Range Rover Evoque schoon? We beginnen dit artikel met de reden waarom het nodig kan zijn om de koplampen van uw auto schoon te maken en vervolgens hoe u de koplampen van uw Land Rover Range Rover Evoque concreet kunt reinigen.

Waarom de koplampkappen van uw Land Rover Range Rover Evoque reinigen?

De meesten van ons denken meestal na over het legen van de auto, het vervangen van een uitgebrande lamp, maar we overwegen zelden de netheid van de koplampen op zijn Land Rover Range Rover Evoque onderzoeken . Of ze dat zijn geel, ondoorzichtig of vuil , is het essentieel om te controleren of uw koplampen de weg effectief kunnen verlichten. Allereerst kunt u de koplampafstelling van uw Land Rover Range Rover Evoque of het dimlicht bekijken door onze twee specifieke artikelen te bekijken.

Reinig de doffe koplampen van uw Land Rover Range Rover Evoque voor een technische controle

De eerste verklaring die u op deze webpagina kunt vinden, is dat u de technische keuring nodig had of geslaagd was en dat er problemen zijn met de koplampen van uw Land Rover Range Rover Evoque. In feite, als uw koplampen zijn geworden ondoorzichtig in de loop van de tijd en u hebt het verlichtingsvermogen verloren, is het mogelijk dat u de technische inspectie niet voltooit, in dat geval kan het daarom nodig zijn reinig of herstel vóór de technische keuring of de contra-inspectie de kunststof kap van de koplampen van uw Land Rover Range Rover Evoque.

Maak de ondoorzichtige koplampen van de Land Rover Range Rover Evoque schoon om beter zichtbaar te zijn

Tweede situatie heb je gewoon het gevoel ‘s nachts minder goed te verlichten met uw Land Rover Range Rover Evoque . In een dergelijk geval is het interessant om ze te reinigen voordat de aangegroeide vuillaag moeilijk te verwijderen is, we raden u aan om: maak de koplampen van uw motorvoertuig regelmatig schoon .

Weiterlesen:
Hoe kan ik de gloeilamp van het dimlicht op mijn Land Rover Range Rover Evoque vervangen?

Hoe de koplampen van zijn Land Rover Range Rover Evoque schoonmaken?

We gaan nu verder met het gedeelte waarin u waarschijnlijk het meest geïnteresseerd bent, hoe maak je de koplampkappen van je Land Rover Range Rover Evoque schoon? We bekijken eerst hoe u de koplampen van uw auto van binnen schoonmaakt, daarna de buitenkant en ten slotte hoe u de koplampen van uw Land Rover Range Rover Evoque kunt renoveren.

Reinig de binnenkant van de koplampen van uw Land Rover Range Rover Evoque

Eerste kans, je hebt het gevoel dat er vocht in uw koplampen zit of vuil . In zo’n geval moet je de binnenkant van je Land Rover Range Rover Evoque koplampen schoonmaken, daarvoor is niets minder ingewikkeld:

 • Doe de motorkap van je auto open
 • Demonteer de optische onderdelen met de hiervoor meegeleverde schroeven
 • Verwijder de buitenste koplampafdekking en reinig de binnenkant met een vochtige spons en zuiveringszout dat aan de binnenkant van de afdekking is gestrooid
 • Blaas het droog in de sterke droger voordat je het weer in elkaar zet

Maak de plastic afdekkingen van de koplampen op zijn Land Rover Range Rover Evoque schoon

Tweede kans, de optiek van de koplampen van uw Land Rover Range Rover Evoque is vuil en u wilt ze schoonmaken, er zijn enkele alternatieven voor u beschikbaar, hier zijn ze:

 • Reinig de koplampen van uw motorvoertuig met een vochtige spons besprenkeld met een eetlepel zuiveringszout en spoel vervolgens af
 • Reinig de koplampen van uw Land Rover Range Rover Evoque met een doek en tandpasta . Verspreid tandpasta over het gehele oppervlak van uw koplampen en wrijf met een doek in een cirkelvormige beweging en spoel vervolgens met veel water
 • Reinig de koplampen van uw auto met een reinigingsset die u in een gespecialiseerde winkel vindt. U hoeft zich alleen aan de instructies voor het reinigen van uw koplampen te houden. Deze remedie is effectief, maar iets duurder dan de hierboven gepresenteerde vervangende methoden.
Weiterlesen:
Land Rover Range Rover die alleen accelereert

De vervaagde koplampen van zijn Land Rover Range Rover Evoque polijsten

Eindelijk, in het geval dat je zelfs na het schoonmaken van je koplampen het gevoel hebt dat ze blijven zitten saai of vervaagd , hebben wij een oplossing voor u. Dit is vaak het geval bij een tegenbezoek van de technische controle. Zo renoveert u de koplampen van uw Land Rover Range Rover Evoque/Strong:

 • Maak je koplampen kort schoon met een spons en zuiveringszout
 • Bescherm je lichaam met dikke tape om je koplampen
 • Pak wat schuurpapier met korrel 400, bevochtig het en maak delicate cirkelvormige bewegingen om het oppervlak van je koplamp te schuren, werk af met horizontale bewegingen
 • Dupliceer het proces met 600 schuurpapier na het spoelen van de koplamp
 • Tot slot, bereik dit nog een laatste keer met glaspapier 2000 korrel en spoel vervolgens uw koplampen
 • Breng tot slot een beschermende wax aan om de koplampen van uw Land Rover Range Rover Evoque te beschermen

Mocht u nog vragen hebben over de Land Rover Range Rover Evoque, aarzel dan niet om onze Land Rover Range Rover Evoque categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector