Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe koplampen op Land Rover Range Rover Sport reinigen?

De verlichtingscomponenten van onze voertuigen maken deel uit van de fundamentele beveiligingselementen. In feite stellen ze ons in staat om ‘s nachts of bij slecht weer te zien en gezien te worden. Het is daarom van fundamenteel belang ze in goede staat te houden en constant een optimale verlichting te hebben. In dit artikel gaan we ons richten op de koplampen van uw auto en nauwkeuriger hoe maak je de koplampen van je Land Rover Range Rover Sport schoon? We beginnen deze inhoudspagina met de motivering waarom het relevant kan zijn om de koplampen van uw auto schoon te maken, en vervolgens hoe u de koplampen van uw Land Rover Range Rover Sport concreet kunt reinigen.

Waarom de koplampafdekkingen van uw Land Rover Range Rover Sport schoonmaken?

De meesten van ons hebben de neiging om rekening te houden met het legen van de auto, het vervangen van een uitgebrande lamp, maar we denken er nauwelijks aan kijkend naar de netheid van de koplampen op zijn Land Rover Range Rover Sport . Eigenlijk, als ze dat zijn geel, ondoorzichtig of vuil , is het essentieel om te controleren of uw koplampen de weg effectief kunnen verlichten. Allereerst kunt u de afstelling van de koplampen van uw Land Rover Range Rover Sport of het dimlicht controleren door onze twee speciale inhoudsartikelen te raadplegen.

Reinig de doffe koplampen van uw Land Rover Range Rover Sport voor technische controle

De eerste verklaring die u op deze internetpagina zou kunnen hebben, is dat u de technische keuring wilde of hebt gehaald en dat er problemen zijn met de koplampen van uw Land Rover Range Rover Sport. Eigenlijk als je koplampen zijn geworden ondoorzichtig met de tijd en u hebt het verlichtingsvermogen verloren, mag u de technische inspectie niet voltooien, in een dergelijk geval kan het daarom relevant zijn voor reinig of herstel de plastic afdekking van de koplampen van uw Land Rover Range Rover Sport vóór de technische keuring of de keuring.

Reinig de ondoorzichtige koplampen van zijn Land Rover Range Rover Sport om zichtbaarheid te krijgen

Tweede situatie heb je gewoon het gevoel ‘s nachts minder goed te verlichten met uw Land Rover Range Rover Sport . In dit geval is het interessant om ze schoon te maken voordat de laag vuil is uitgegroeid die moeilijk te verwijderen is maak de koplampen van uw auto herhaaldelijk schoon .

Weiterlesen:
Lekkende injector op mijn Land Rover Range Rover Evoque, wat te doen?

Hoe de koplampen van de Land Rover Range Rover Sport schoonmaken?

We gaan nu verder met het deel waarin u zeker het meest geïnteresseerd bent, hoe de koplampafdekkingen van uw Land Rover Range Rover Sport te reinigen? We zullen eerst kijken hoe u de binnenkant van de koplampen van uw auto reinigt, dan de buitenkant, en ten slotte hoe u de koplampen van uw Land Rover Range Rover Sport reviseert.

Reinig de binnenkant van de koplampen van uw Land Rover Range Rover Sport

Eerste mogelijkheid, je hebt de indruk dat er vocht in uw koplampen zit of vuil . In dit geval moet u de binnenkant van uw Land Rover Range Rover Sport-koplampen reinigen, daarvoor is niets minder moeilijk:

 • Doe de motorkap van je auto open
 • Demonteer de optische onderdelen met de daarvoor bestemde schroeven
 • Verwijder de buitenste koplampafdekking en reinig de binnenkant met een vochtige spons en zuiveringszout dat aan de binnenkant van de afdekking is gestrooid
 • Blaas het droog in de sterke droger voordat je het weer in elkaar zet

Reinig de plastic afdekkingen van de koplampen van de Land Rover Range Rover Sport

Tweede mogelijkheid, de optiek van de koplampen van uw Land Rover Range Rover Sport is vuil en u wilt ze schoonmaken, er zijn enkele alternatieven voor u beschikbaar, hier zijn ze:

 • Reinig de koplampen van uw auto met een vochtige spons besprenkeld met een eetlepel zuiveringszout en spoel daarna af
 • Reinig de koplampen van uw Land Rover Range Rover Sport met een doek en tandpasta . Verspreid tandpasta over het hele oppervlak van uw koplampen en wrijf met een doek in een cirkelvormige beweging en spoel vervolgens af met veel water
 • Reinig de koplampen van uw auto met een schoonmaakset die is bepaald in een gespecialiseerde winkel. U hoeft alleen de instructies voor het reinigen van uw koplampen op te volgen. Deze oplossing is krachtig, maar iets duurder dan de hierboven beschreven vervangende manieren.
Weiterlesen:
Hoe verander ik het parkeerlicht van mijn Land Rover Range Rover?

De verbleekte koplampen van zijn Land Rover Range Rover Sport polijsten

Eindelijk, zelfs als u uw koplampen heeft schoongemaakt, heeft u de indruk dat ze blijven zitten saai of vervaagd , we hebben een oplossing voor je. Dit is in veel gevallen het geval bij een tegenbezoek van de technische controle. Hier leest u hoe u de koplampen van uw Land Rover Range Rover Sport / Strong opknapt:

 • Maak je koplampen kort schoon met een spons en zuiveringszout
 • Bescherm je lichaam met dikke tape om je koplampen
 • Pak wat schuurpapier met korrel 400, bevochtig het en maak zachte cirkelvormige bewegingen om het oppervlak van je koplamp te schuren, werk af met horizontale bewegingen
 • Herhaal de bewerking met schuurpapier met korrel 600 na het spoelen van de koplamp
 • Doe dat tot slot nog een laatste keer met glaspapier 2000 grain en spoel daarna je koplampen
 • Breng tot slot een beschermende wax aan om de koplampen van uw Land Rover Range Rover Sport te beschermen

Mocht u nog vragen hebben over de Land Rover Range Rover Sport, aarzel dan niet om onze Land Rover Range Rover Sport categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector