Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe koplampen op Lexus CT reinigen?

De verlichtingscomponenten van onze auto’s maken deel uit van de belangrijke beveiligingselementen. Ze stellen ons uiteraard in staat om te zien en bekeken te worden in het donker of in slechte weersomstandigheden. Het is daarom belangrijk om ze in goede staat te houden en constant een optimale verlichting te hebben. In deze post gaan we ons concentreren op de koplampen van uw auto en meer precies hoe de koplampen van uw Lexus CT schoonmaken? We beginnen deze inhoudspagina met de motivering waarom het nodig kan zijn om de koplampen van uw auto schoon te maken, en vervolgens hoe u de koplampen van uw Lexus CT concreet kunt reinigen.

Waarom de koplampafdekkingen van uw Lexus CT schoonmaken?

De meesten van ons hebben meestal de neiging om rekening te houden met het legen van het voertuig en het vervangen van een uitgebrande lamp, maar we overwegen zelden het onderzoeken van de netheid van de koplampen op zijn Lexus CT . Het is duidelijk of ze dat zijn geel, ondoorzichtig of vuil , is het belangrijk om te controleren of uw koplampen de weg effectief kunnen verlichten. Om te beginnen kunt u de afstelling van de koplampen van uw Lexus CT of het dimlicht bekijken door naar onze twee speciale webinhoud te kijken.

Reinig de doffe koplampen van uw Lexus CT voor technische controle

De eerste verklaring die u op deze pagina kunt hebben, is dat u de technische inspectie nodig had of heeft doorstaan ​​en dat er problemen zijn met de koplampen van uw Lexus CT. Uiteraard als je koplampen zijn geworden ondoorzichtig naarmate de tijd verstrijkt en u het verlichtingsvermogen verliest, is het mogelijk dat u de technische inspectie niet voltooit, in dit geval kan het daarom nodig zijn reinig of herstel de plastic afdekking van de koplampen van uw Lexus CT vóór de technische inspectie of de tellerinspectie.

Reinig de ondoorzichtige koplampen van de Lexus CT om zichtbaarheid te krijgen

Tweede situatie heb je gewoon de indruk van verlichting in het donker minder goed met uw Lexus CT . In zo’n geval is het interessant om ze schoon te maken voordat de vuillaag lastig bleek te zijn, we adviseren je om maak de koplampen van uw auto regelmatig schoon .

Weiterlesen:
Hoe het versnellingsbaklek op Lexus CT te verhelpen?

Hoe de koplampen van zijn Lexus CT schoonmaken?

We gaan nu verder met het onderdeel waarin u zeker het meest geïnteresseerd bent, hoe de koplampafdekkingen van uw Lexus CT schoonmaken? We kijken eerst hoe u de binnenkant van de koplampen van uw auto reinigt, daarna de buitenkant en ten slotte hoe u de koplampen van uw Lexus CT renoveert.

Reinig de binnenkant van de koplampen van uw Lexus CT

Eerste mogelijkheid, je hebt de indruk dat er vocht in uw koplampen zit of vuil . In dat geval moet u de binnenkant van uw Lexus CT-koplampen reinigen, daarvoor is niets eenvoudiger:

 • Doe de motorkap van je auto open
 • Demonteer de optische onderdelen met de daarvoor bestemde schroeven
 • Haal de buitenste koplampafdekking eruit en reinig de binnenkant met een vochtige spons en zuiveringszout dat aan de binnenkant van de afdekking is gestrooid
 • Blaas het droog in de sterke droger voordat je het weer in elkaar zet

Reinig de plastic afdekkingen van de koplampen op de Lexus CT

Tweede mogelijkheid, de optiek van de koplampen van uw Lexus CT is vuil en u wilt ze schoonmaken, enkele mogelijkheden zijn voor u beschikbaar, hier zijn ze:

 • Reinig de koplampen van uw auto met een vochtige spons besprenkeld met een eetlepel zuiveringszout en spoel daarna af
 • Reinig de koplampen van uw Lexus CT met een doek en tandpasta . Verspreid tandpasta over het hele oppervlak van uw koplampen en wrijf met een doek in een cirkelvormige beweging en spoel vervolgens af met veel water
 • Reinig de koplampen van uw auto met een schoonmaakset die wordt geïdentificeerd in een gespecialiseerde winkel. U hoeft zich alleen te houden aan de instructies voor het reinigen van uw koplampen. Deze remedie is krachtig, maar iets duurder dan de eerder getoonde vervangingsmethoden.
Weiterlesen:
Hoe zet ik de airconditioning aan op een Lexus CT?

De verbleekte koplampen van zijn Lexus CT polijsten

Eindelijk, als je zelfs na het schoonmaken van je koplampen de indruk hebt dat ze blijven zitten saai of vervaagd , we hebben een oplossing voor je. Dit is vaak de omstandigheid voor een tegenbezoek van de technische controle. Hier leest u hoe u de koplampen van uw Lexus CT / Strong renoveert:

 • Maak je koplampen kort schoon met een spons en zuiveringszout
 • Bescherm je lichaam met dikke tape om je koplampen
 • Pak wat schuurpapier met korrel 400, bevochtig het en maak zachte cirkelvormige bewegingen om het oppervlak van je koplamp te schuren, werk af met horizontale bewegingen
 • Dupliceer het proces met 600 schuurpapier na het spoelen van de koplamp
 • Doe dat tot slot nog een laatste keer met glaspapier 2000 grain en spoel daarna je koplampen
 • Breng tot slot een beschermende wax aan om de koplampen van uw Lexus CT te beschermen

Als je meer tutorials over de Lexus CT wilt, ga dan naar onze Lexus CT-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector