Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe koplampen op Lexus ES reinigen?

De verlichtingselementen van onze auto’s maken deel uit van de noodzakelijke veiligheidscomponenten. In feite stellen ze ons in staat om ‘s nachts of onder slechte klimatologische omstandigheden te zien en bekeken te worden. Het is daarom noodzakelijk om ze in goede staat te houden en altijd een ideale verlichting te hebben. In deze post gaan we ons richten op de koplampen van uw motorvoertuig en meer precies hoe de koplampen van uw Lexus ES schoonmaken? We beginnen deze inhoud met de reden waarom het belangrijk kan zijn om de koplampen van uw auto schoon te maken, en vervolgens hoe u de koplampen van uw Lexus ES concreet kunt reinigen.

Waarom de koplampafdekkingen van uw Lexus ES schoonmaken?

De meesten van ons denken meestal na over het legen van de auto, het vervangen van een uitgebrande lamp, maar we denken bijna nooit aan kijkend naar de netheid van de koplampen op zijn Lexus ES . Of ze dat nu zijn geel, ondoorzichtig of vuil , is het essentieel om te controleren of uw koplampen de weg effectief kunnen verlichten. Om te beginnen kunt u de afstelling van de koplamp van uw Lexus ES of het dimlicht bekijken door onze twee specifieke artikelen te bekijken.

Reinig de doffe koplampen van uw Lexus ES voor technische controle

De eerste reden dat u zich mogelijk op deze pagina bevindt, is dat u de technische inspectie wilde of hebt gehaald en dat er complicaties zijn met de koplampen van uw Lexus ES. In werkelijkheid, als je koplampen zijn geworden ondoorzichtig in de loop van de tijd en u hebt het verlichtingsvermogen verloren, mag u de technische inspectie niet halen, in een dergelijk geval kan het daarom belangrijk zijn reinig of herstel de plastic afdekking van de koplampen van uw Lexus ES vóór de technische inspectie of de tellerinspectie.

Reinig de ondoorzichtige koplampen van de Lexus ES om zichtbaarheid te krijgen

Tweede mogelijkheid heb je gewoon de indruk dat u ‘s nachts minder goed verlicht met uw Lexus ES . In zo’n geval is het interessant om ze schoon te maken voordat de vuillaag lastig bleek te zijn, we adviseren je om reinig de koplampen van uw motorvoertuig herhaaldelijk .

Weiterlesen:
Hoe de trekhaak elektrisch installeren Lexus ES?

Hoe de koplampen van zijn Lexus ES schoonmaken?

We gaan nu verder met het onderdeel waarin u waarschijnlijk het meest geïnteresseerd bent, hoe de koplampafdekkingen van uw Lexus ES schoonmaken? We zullen eerst bekijken hoe u de binnenkant van de koplampen van uw auto reinigt, vervolgens de buitenkant, en ten slotte hoe u de koplampen van uw Lexus ES opknapt.

Reinig de binnenkant van de koplampen van uw Lexus ES

Eerste kans, je hebt het gevoel dat er vocht in uw koplampen zit of vuil . In dat geval moet u de binnenkant van uw Lexus ES-koplampen reinigen, daarvoor is niets eenvoudiger:

 • Doe de motorkap van je auto open
 • Demonteer de optische componenten met de meegeleverde schroeven om dit doel te bereiken
 • Haal de buitenste koplampafdekking eruit en reinig de binnenkant met een vochtige spons en zuiveringszout dat aan de binnenkant van de afdekking is gestrooid
 • Blaas het droog in de sterke droger voordat je het weer in elkaar zet

Reinig de plastic afdekkingen van de koplampen op de Lexus ES

Tweede mogelijkheid, de optiek van de koplampen van uw Lexus ES is vuil en u wilt ze schoonmaken, er zijn verschillende keuzes beschikbaar, hier zijn ze:

 • Reinig de koplampen van uw motorvoertuig met een vochtige spons besprenkeld met een eetlepel zuiveringszout en spoel vervolgens af
 • Reinig de koplampen van uw Lexus ES met een doek en tandpasta . Verspreid tandpasta over het hele oppervlak van uw koplampen en wrijf met een doek in een cirkelvormige beweging en spoel vervolgens af met veel water
 • Reinig de koplampen van uw auto met een schoonmaakset die is bepaald in een gespecialiseerde winkel. U hoeft zich alleen te houden aan de instructies voor het reinigen van uw koplampen. Deze behandeling is krachtig maar iets duurder dan de eerder getoonde alternatieve opties.
Weiterlesen:
Trilling van het rempedaal op Lexus ES?

De verbleekte koplampen van de Lexus ES polijsten

Ten slotte heb je, zelfs na het schoonmaken van je koplampen, het gevoel dat ze blijven zitten saai of vervaagd , we hebben een oplossing voor je. Dit is in veel gevallen de omstandigheid voor een tegenbezoek van de technische controle. Hier leest u hoe u de koplampen van uw Lexus ES / Strong opknapt:

 • Maak je koplampen kort schoon met een spons en zuiveringszout
 • Bescherm je lichaam met dikke tape om je koplampen
 • Pak wat schuurpapier met korrel 400, bevochtig het en maak zachte cirkelvormige bewegingen om het oppervlak van je koplamp te schuren, werk af met horizontale bewegingen
 • Herhaal de behandeling met schuurpapier met korrel 600 na het spoelen van de koplamp
 • Doe dit tot slot nog een laatste keer met glaspapier 2000 grain en spoel daarna je koplampen
 • Breng tot slot een beschermende wax aan om de koplampen van uw Lexus ES te beschermen

Mocht u nog vragen hebben over de Lexus ES, aarzel dan niet om onze Lexus ES-categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector