Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe koplampen op Lexus GX reinigen?

De verlichtingscomponenten van onze auto’s maken deel uit van de belangrijke veiligheidscomponenten. Ze stellen ons inderdaad in staat om ‘s nachts of onder slechte klimaatomstandigheden te zien en gezien te worden. Het is daarom belangrijk om ze in goede staat te houden en constant een ideale verlichting te hebben. In dit artikel gaan we ons richten op de koplampen van uw motorvoertuig en meer precies hoe maak je de koplampen van je Lexus GX schoon? We beginnen deze inhoudspagina met de uitleg waarom het nodig kan zijn om de koplampen van uw auto schoon te maken, en vervolgens hoe u de koplampen van uw Lexus GX concreet kunt reinigen.

Waarom de koplampafdekkingen van uw Lexus GX schoonmaken?

De meesten van ons zullen waarschijnlijk overwegen om de auto te legen en een uitgebrande lamp te vervangen, maar we denken bijna nooit aan het controleren van de netheid van de koplampen op zijn Lexus GX . Inderdaad, als dat zo is geel, ondoorzichtig of vuil , is het belangrijk om te controleren of uw koplampen de weg effectief kunnen verlichten. Allereerst kunt u de afstelling van de koplamp van uw Lexus GX of het dimlicht bekijken door onze twee speciale artikelen te bekijken.

Reinig de doffe koplampen van uw Lexus GX voor technische controle

De eerste verklaring die u op deze internetpagina kunt vinden, is dat u de technische inspectie nodig had of heeft doorstaan ​​en dat er problemen zijn met de koplampen van uw Lexus GX. Inderdaad, als je koplampen zijn geworden ondoorzichtig naarmate de tijd verstrijkt en u het verlichtingsvermogen verliest, is het mogelijk dat u de technische inspectie niet voltooit, in dit geval kan het daarom nodig zijn reinig of herstel de plastic afdekking van de koplampen van uw Lexus GX vóór de technische inspectie of de tellerinspectie.

Reinig de ondoorzichtige koplampen van de Lexus GX om zichtbaarheid te krijgen

Tweede situatie heb je gewoon het gevoel ‘s nachts minder goed te verlichten met je Lexus GX . In dit geval is het interessant om ze schoon te maken voordat de vuillaag moeilijk te verwijderen bleek te zijn, wij adviseren u om dat te doen maak de koplampen van uw motorvoertuig regelmatig schoon .

Weiterlesen:
Wanneer schokbrekers Lexus GX vervangen?

Hoe de koplampen van de Lexus GX schoonmaken?

We gaan nu verder met het gedeelte waarin u waarschijnlijk het meest geïnteresseerd bent, hoe de koplampafdekkingen van uw Lexus GX schoonmaken? We zullen eerst bekijken hoe u de binnenkant van de koplampen van uw auto reinigt, vervolgens de buitenkant en ten slotte hoe u de koplampen van uw Lexus GX reviseert.

Reinig de binnenkant van de koplampen van uw Lexus GX

Eerste mogelijkheid, je hebt de indruk dat er vocht in uw koplampen zit of vuil . In dit geval moet u de binnenkant van uw Lexus GX-koplampen reinigen, daarvoor is niets veel eenvoudiger:

 • Doe de motorkap van je auto open
 • Demonteer de optische onderdelen met de hiervoor meegeleverde schroeven
 • Haal de buitenste koplampafdekking eruit en reinig de binnenkant met een vochtige spons en zuiveringszout dat aan de binnenkant van de afdekking is gestrooid
 • Blaas het droog in de sterke droger voordat je het weer in elkaar zet

Reinig de plastic afdekkingen van de koplampen op de Lexus GX

Tweede mogelijkheid, de optiek van de koplampen van uw Lexus GX is vuil en u wilt ze schoonmaken, er zijn verschillende alternatieven voor u beschikbaar, hier zijn ze:

 • Reinig de koplampen van uw motorvoertuig met een vochtige spons besprenkeld met een eetlepel zuiveringszout en spoel vervolgens af
 • Reinig de koplampen van uw Lexus GX met een doek en tandpasta . Verspreid tandpasta over het gehele oppervlak van uw koplampen en wrijf met een doek in een cirkelvormige beweging en spoel vervolgens af met veel water
 • Reinig de koplampen van uw auto met een schoonmaakset in een specifieke winkel. U hoeft zich alleen te houden aan de instructies voor het reinigen van uw koplampen. Deze remedie is krachtig maar een beetje duurder dan de andere hierboven getoonde strategieën.
Weiterlesen:
Hoe zijspiegels op een Lexus GX opvouwen?

De verbleekte koplampen van de Lexus GX polijsten

Eindelijk, als je zelfs na het schoonmaken van je koplampen de indruk hebt dat ze blijven zitten saai of vervaagd , we hebben een oplossing voor je. Dit is vaak de omstandigheid voor een tegenbezoek van de technische controle. Hier leest u hoe u de koplampen van uw Lexus GX / Strong opknapt:

 • Maak je koplampen kort schoon met een spons en zuiveringszout
 • Bescherm je lichaam met dikke tape om je koplampen
 • Pak wat schuurpapier met korrel 400, bevochtig het en maak zachte cirkelvormige bewegingen om het oppervlak van je koplamp te schuren, werk af met horizontale bewegingen
 • Herhaal de bewerking met schuurpapier met korrel 600 na het spoelen van de koplamp
 • Doe dit tot slot nog een laatste keer met glaspapier 2000 grain en spoel daarna je koplampen
 • Breng tot slot een beschermende wax aan om de koplampen van uw Lexus GX te beschermen

Als u nog vragen heeft over de Lexus GX, aarzel dan niet om onze Lexus GX-categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector