Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe koplampen op Lexus IS reinigen?

De verlichtingsonderdelen van onze voertuigen maken deel uit van de belangrijke veiligheidscomponenten. In feite stellen ze ons in staat om ‘s nachts of onder slechte klimatologische omstandigheden te zien en bekeken te worden. Het is zo belangrijk om ze in goede staat te houden en constant een ideale verlichting te hebben. In dit artikel gaan we ons richten op de koplampen van uw auto en meer precies hoe de koplampen van uw Lexus IS schoonmaken? We beginnen dit artikel met de rechtvaardiging waarom het belangrijk kan zijn om de koplampen van uw auto schoon te maken, en vervolgens hoe u de koplampen van uw Lexus IS concreet kunt reinigen.

Waarom de koplampafdekkingen van uw Lexus IS schoonmaken?

De meesten van ons hebben de neiging om rekening te houden met het legen van het voertuig en het vervangen van een uitgebrande lamp, maar we denken er nauwelijks aan het controleren van de netheid van de koplampen op zijn Lexus IS . Eigenlijk, als ze dat zijn geel, ondoorzichtig of vuil , is het essentieel om te controleren of uw koplampen de weg effectief kunnen verlichten. Om te beginnen kunt u de afstelling van de koplamp van uw Lexus IS of het dimlicht controleren door onze twee speciale artikelen te raadplegen.

Reinig de doffe koplampen van uw Lexus IS voor technische controle

De eerste reden waarom u mogelijk op dit artikel staat, is dat u de technische inspectie wilde of hebt gehaald en dat er complicaties zijn met de koplampen van uw Lexus IS. Eigenlijk als je koplampen zijn geworden ondoorzichtig in de loop van de tijd en u hebt verlichtingsvermogen verloren, mag u de technische inspectie niet halen, in dit geval kan het daarom belangrijk zijn reinig of herstel de plastic afdekking van de koplampen van uw Lexus IS vóór de technische inspectie of de tellerinspectie.

Reinig de ondoorzichtige koplampen van de Lexus IS om zichtbaarheid te krijgen

Tweede situatie heb je gewoon het gevoel ‘s nachts minder goed te verlichten met uw Lexus IS . In zo’n geval is het interessant om ze schoon te maken voordat de vuillaag lastig te verwijderen wordt, wij raden u aan om dat te doen maak de koplampen van uw auto regelmatig schoon .

Weiterlesen:
Hoe zet ik de airconditioning aan op een Lexus IS?

Hoe de koplampen van zijn Lexus IS schoonmaken?

We gaan nu verder met het onderdeel waarin u vrijwel zeker het meest geïnteresseerd bent, hoe de koplampafdekkingen van uw Lexus IS schoonmaken? We kijken eerst hoe u de binnenkant van de koplampen van uw auto reinigt, daarna de buitenkant en ten slotte hoe u de koplampen van uw Lexus IS renoveert.

Reinig de binnenkant van de koplampen van uw Lexus IS

Eerste kans, je hebt het gevoel dat er vocht in uw koplampen zit of vuil . In dat geval moet u de binnenkant van uw Lexus IS-koplampen reinigen, daarvoor is niets minder moeilijk:

 • Doe de motorkap van je auto open
 • Demonteer de optische elementen met de meegeleverde schroeven voor dit doel
 • Verwijder de buitenste koplampafdekking en reinig de binnenkant met een vochtige spons en zuiveringszout dat aan de binnenkant van de afdekking is gestrooid
 • Blaas het droog in de sterke droger voordat je het weer in elkaar zet

Reinig de plastic afdekkingen van de koplampen op de Lexus IS

Tweede mogelijkheid, de optiek van de koplampen van uw Lexus IS is vuil en u wilt ze schoonmaken, er zijn verschillende keuzes beschikbaar, hier zijn ze:

 • Reinig de koplampen van uw auto met een vochtige spons besprenkeld met een eetlepel zuiveringszout en spoel daarna af
 • Reinig de koplampen van uw Lexus IS met een doek en tandpasta . Verspreid tandpasta over het hele oppervlak van uw koplampen en wrijf met een doek in een cirkelvormige beweging en spoel vervolgens af met veel water
 • Reinig de koplampen van uw auto met een schoonmaakset die is ontdekt in een gespecialiseerde winkel. U hoeft alleen de instructies voor het reinigen van uw koplampen op te volgen. Deze behandeling is effectief, maar iets duurder dan de andere eerder getoonde oplossingen.
Weiterlesen:
Hoe zijspiegels op een Lexus IS inklappen?

De verbleekte koplampen van zijn Lexus IS polijsten

Ten slotte heb je, zelfs na het schoonmaken van je koplampen, het gevoel dat ze blijven zitten saai of vervaagd , we hebben een oplossing voor je. Dit is vaak het geval bij een tegenbezoek van de technische controle. Zo renoveert u de koplampen van uw Lexus IS / Strong:

 • Maak je koplampen kort schoon met een spons en zuiveringszout
 • Bescherm je lichaam met dikke tape om je koplampen
 • Pak wat schuurpapier met korrel 400, bevochtig het en maak milde cirkelvormige bewegingen om het oppervlak van je koplamp te schuren, werk af met horizontale bewegingen
 • Herhaal de behandeling met schuurpapier met korrel 600 na het spoelen van de koplamp
 • Tot slot, bereik dit nog een laatste keer met glaspapier 2000 korrel en spoel vervolgens uw koplampen
 • Breng tot slot een beschermende wax aan om de koplampen van uw Lexus IS te beschermen

Als u nog vragen heeft over de Lexus IS, aarzel dan niet om onze Lexus IS-categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector