Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe koplampen op Lexus NX reinigen?

De verlichtingscomponenten van onze auto’s maken deel uit van de belangrijke veiligheidscomponenten. Ze stellen ons inderdaad in staat om te zien en bekeken te worden in het donker of in slechte weersomstandigheden. Het is daarom belangrijk om ze in goede staat te houden en constant een optimale verlichting te hebben. In deze post gaan we ons concentreren op de koplampen van uw auto en meer precies hoe maak je de koplampen van je Lexus NX schoon? We beginnen deze inhoud met de reden waarom het relevant kan zijn om de koplampen van uw auto schoon te maken, en vervolgens hoe u de koplampen van uw Lexus NX concreet kunt reinigen.

Waarom de koplampafdekkingen van uw Lexus NX schoonmaken?

De meesten van ons denken waarschijnlijk aan het legen van het voertuig, het vervangen van een uitgebrande lamp, maar we denken er nauwelijks aan het controleren van de netheid van de koplampen op zijn Lexus NX . Inderdaad, als dat zo is geel, ondoorzichtig of vuil moet u controleren of uw koplampen de weg effectief kunnen verlichten. Om te beginnen kunt u de afstelling van de koplamp van uw Lexus NX of het dimlicht controleren door te bladeren door onze twee speciale webinhoud.

Reinig de doffe koplampen van uw Lexus NX voor technische controle

De eerste verklaring die u op deze internetpagina kunt vinden, is dat u de technische keuring wilde of hebt gehaald en dat er problemen zijn met de koplampen van uw Lexus NX. Inderdaad, als je koplampen zijn geworden ondoorzichtig na enige tijd en u hebt het verlichtingsvermogen verloren, mag u de technische inspectie niet voltooien, in dit geval kan het daarom relevant zijn voor reinig of herstel de plastic kap van de koplampen van uw Lexus NX vóór de technische inspectie of de tellerinspectie.

Reinig de ondoorzichtige koplampen van de Lexus NX om zichtbaarheid te krijgen

Tweede mogelijkheid heb je gewoon het gevoel van minder goed verlichten in het donker met je Lexus NX . In zo’n geval is het interessant om ze schoon te maken voordat de vuillaag lastig te verwijderen wordt, wij raden je dan ook aan maak de koplampen van uw auto regelmatig schoon .

Weiterlesen:
Hoe Lexus NX openen met een lege batterij?

Hoe de koplampen van zijn Lexus NX schoonmaken?

We gaan nu verder met het onderdeel waarin u waarschijnlijk het meest geïnteresseerd bent, hoe de koplampafdekkingen van uw Lexus NX schoonmaken? We kijken eerst hoe u de binnenkant van de koplampen van uw auto reinigt, dan de buitenkant en ten slotte hoe u de koplampen van uw Lexus NX reviseert.

Reinig de binnenkant van de koplampen van uw Lexus NX

Eerste kans, je hebt de indruk dat er vocht in uw koplampen zit of vuil . In dat geval moet u de binnenkant van uw Lexus NX-koplampen schoonmaken, daarvoor is niets minder moeilijk:

 • Doe de motorkap van je auto open
 • Demonteer de optische elementen met de meegeleverde schroeven voor dit doel
 • Haal de buitenste koplampafdekking eruit en reinig de binnenkant met een vochtige spons en zuiveringszout dat aan de binnenkant van de afdekking is gestrooid
 • Blaas het droog in de sterke droger voordat je het weer in elkaar zet

Reinig de plastic afdekkingen van de koplampen op de Lexus NX

Tweede mogelijkheid, de optiek van de koplampen van uw Lexus NX is vuil en u wilt ze schoonmaken, er zijn enkele alternatieven voor u beschikbaar, hier zijn ze:

 • Reinig de koplampen van uw auto met een vochtige spons besprenkeld met een eetlepel zuiveringszout en spoel daarna af
 • Reinig de koplampen van uw Lexus NX met een doek en tandpasta . Verspreid tandpasta over het hele oppervlak van uw koplampen en wrijf met een doek in een cirkelvormige beweging en spoel vervolgens af met veel water
 • Reinig de koplampen van uw auto met een schoonmaakset in een gespecialiseerde winkel. U hoeft alleen de instructies voor het reinigen van uw koplampen op te volgen. Deze oplossing is krachtig maar iets duurder dan de andere eerder getoonde methoden.
Weiterlesen:
Service-lampje Lexus NX uitschakelen

De verbleekte koplampen van de Lexus NX polijsten

Eindelijk, als je zelfs na het schoonmaken van je koplampen de indruk hebt dat ze blijven zitten saai of vervaagd , we hebben een oplossing voor je. Dit is vaak het geval bij een tegenbezoek van de technische controle. Hier leest u hoe u de koplampen van uw Lexus NX / Strong opknapt:

 • Maak je koplampen kort schoon met een spons en zuiveringszout
 • Bescherm je lichaam met dikke tape om je koplampen
 • Pak wat schuurpapier met korrel 400, bevochtig het en maak milde cirkelvormige bewegingen om het oppervlak van je koplamp te schuren, werk af met horizontale bewegingen
 • Herhaal de procedure met schuurpapier met korrel 600 na het spoelen van de koplamp
 • Tot slot, bereik dit nog een laatste keer met glaspapier 2000 korrel en spoel vervolgens uw koplampen
 • Breng tot slot een beschermende wax aan om de koplampen van uw Lexus NX te beschermen

Als u nog vragen heeft over de Lexus NX, aarzel dan niet om onze Lexus NX-categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector