Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe koplampen op Lexus RX reinigen?

De verlichtingselementen van onze auto’s maken deel uit van de noodzakelijke beveiligingselementen. Ze stellen ons uiteraard in staat om ‘s nachts of bij slecht weer te zien en gezien te worden. Het is daarom noodzakelijk om ze in een goed werkende staat te houden en constant maximale verlichting te hebben. In dit bericht gaan we in de koplampen van uw auto kijken en nauwkeuriger hoe maak je de koplampen van je Lexus RX schoon? We beginnen dit artikel met de motivering waarom het nodig kan zijn om de koplampen van uw auto schoon te maken, en vervolgens hoe u de koplampen van uw Lexus RX concreet kunt reinigen.

Waarom de koplampafdekkingen van uw Lexus RX schoonmaken?

De meesten van ons hebben meestal de neiging om rekening te houden met het legen van de auto, het vervangen van een uitgebrande lamp, maar we overwegen zelden het controleren van de netheid van de koplampen op zijn Lexus RX . Het is duidelijk of ze dat zijn geel, ondoorzichtig of vuil , is het essentieel om te controleren of uw koplampen de weg effectief kunnen verlichten. Om te beginnen kunt u de afstelling van de koplamp van uw Lexus RX of het dimlicht controleren door onze twee speciale artikelen te raadplegen.

Reinig de doffe koplampen van uw Lexus RX voor technische controle

De eerste reden dat u zich op deze pagina bevindt, is dat u de technische inspectie wilde of hebt gehaald en dat er problemen zijn met de koplampen van uw Lexus RX. Uiteraard als je koplampen zijn geworden ondoorzichtig na verloop van tijd en u hebt verlichtingsvermogen verloren, mag u de technische inspectie niet doorstaan, in dit geval kan het daarom nodig zijn reinig of herstel de plastic kap van de koplampen van uw Lexus RX vóór de technische inspectie of de tellerinspectie.

Reinig de ondoorzichtige koplampen van de Lexus RX om zichtbaarheid te krijgen

Tweede mogelijkheid heb je gewoon de indruk dat je ‘s nachts minder goed verlicht met je Lexus RX . In dit geval is het interessant om ze schoon te maken voordat de vuillaag moeilijk te verwijderen is, wij raden u dan ook aan maak de koplampen van uw auto regelmatig schoon .

Weiterlesen:
Venster zit vast op Lexus RX, wat kan ik doen?

Hoe de koplampen van zijn Lexus RX schoonmaken?

We gaan nu verder met het onderdeel waarin u waarschijnlijk het meest geïnteresseerd bent, hoe de koplampafdekkingen van uw Lexus RX schoonmaken? We kijken eerst hoe u de binnenkant van de koplampen van uw auto reinigt, daarna de buitenkant, en ten slotte hoe u de koplampen van uw Lexus RX herstelt.

Reinig de binnenkant van de koplampen van uw Lexus RX

Eerste mogelijkheid, je hebt het gevoel dat er vocht in uw koplampen zit of vuil . In dit geval moet u de binnenkant van uw Lexus RX-koplampen reinigen, daarvoor is niets eenvoudiger:

 • Doe de motorkap van je auto open
 • Demonteer de optische componenten met de meegeleverde schroeven om dit doel te bereiken
 • Verwijder de buitenste koplampafdekking en reinig de binnenkant met een vochtige spons en zuiveringszout dat aan de binnenkant van de afdekking is gestrooid
 • Blaas het droog in de sterke droger voordat je het weer in elkaar zet

Reinig de plastic afdekkingen van de koplampen op de Lexus RX

Tweede mogelijkheid, de optiek van de koplampen van uw Lexus RX is vuil en u wilt ze schoonmaken, er zijn verschillende alternatieven voor u beschikbaar, hier zijn ze:

 • Reinig de koplampen van uw auto met een vochtige spons besprenkeld met een eetlepel zuiveringszout en spoel daarna af
 • Reinig de koplampen van uw Lexus RX met een doek en tandpasta . Verspreid tandpasta over het hele oppervlak van uw koplampen en wrijf met een doek in een cirkelvormige beweging en spoel vervolgens met veel water
 • Reinig de koplampen van uw auto met een schoonmaakset in een gespecialiseerde winkel. U hoeft alleen de instructies voor het reinigen van uw koplampen op te volgen. Deze remedie is effectief, maar iets duurder dan de alternatieve strategieën die hierboven zijn weergegeven.
Weiterlesen:
Het Lexus RX touchscreen werkt niet

De verbleekte koplampen van zijn Lexus RX polijsten

Eindelijk, in het geval dat je zelfs na het schoonmaken van je koplampen het gevoel hebt dat ze blijven zitten saai of vervaagd , we hebben een oplossing voor je. Dit is vaak de omstandigheid voor een tegenbezoek van de technische controle. Hier leest u hoe u de koplampen van uw Lexus RX / Strong opknapt:

 • Maak je koplampen kort schoon met een spons en zuiveringszout
 • Bescherm je lichaam met dikke tape om je koplampen
 • Pak wat schuurpapier met korrel 400, bevochtig het en maak delicate cirkelvormige bewegingen om het oppervlak van je koplamp te schuren, werk af met horizontale bewegingen
 • Dupliceer de procedure met schuurpapier met korrel 600 na het spoelen van de koplamp
 • Tot slot, bereik dit nog een laatste keer met glaspapier 2000 korrel en spoel vervolgens uw koplampen
 • Breng tot slot een beschermende wax aan om de koplampen van uw Lexus RX te beschermen

Als je meer tutorials over de Lexus RX nodig hebt, ga dan naar onze Lexus RX-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector