Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe koplampen op Lexus UX reinigen?

De verlichtingselementen van onze auto’s maken deel uit van de fundamentele elementen van veiligheid. In feite stellen ze ons in staat om ‘s nachts of in slechte klimatologische omstandigheden te zien en gezien te worden. Het is zo fundamenteel om ze in goede staat te houden en altijd optimale verlichting te hebben. In dit artikel gaan we ons concentreren op de koplampen van uw motorvoertuig en meer precies hoe maak je de koplampen van je Lexus UX schoon? We beginnen dit artikel met de reden waarom het relevant kan zijn om de koplampen van uw auto schoon te maken en vervolgens hoe u de koplampen van uw Lexus UX concreet kunt reinigen.

Waarom de koplampkappen van uw Lexus UX reinigen?

De meesten van ons zullen waarschijnlijk denken aan het legen van de auto, het vervangen van een kapotte lamp, maar we houden er zelden rekening mee de netheid van de koplampen op zijn Lexus UX controleren . Eigenlijk, als ze dat zijn geel, ondoorzichtig of vuil , is het essentieel om te controleren of uw koplampen de weg goed kunnen verlichten. Om te beginnen kunt u de koplampafstelling van uw Lexus UX of het dimlicht bekijken door onze twee specifieke artikelen te lezen.

Reinig de doffe koplampen van uw Lexus UX voor een technische controle

De eerste reden waarom u zich op deze pagina bevindt, is dat u de technische keuring nodig heeft of geslaagd bent en dat er complicaties zijn met de koplampen van uw Lexus UX. In feite, als uw koplampen zijn geworden ondoorzichtig na enige tijd en u hebt het verlichtingsvermogen verloren, mag u de technische inspectie niet voltooien, in dit geval kan het daarom relevant zijn voor reinig of herstel de kunststof kap van de koplampen van uw Lexus UX vóór de technische keuring of de contra-inspectie.

Maak de ondoorzichtige koplampen van de Lexus UX schoon om beter zichtbaar te zijn

Tweede mogelijkheid heb je gewoon het gevoel ‘s nachts minder goed te verlichten met uw Lexus UX . In dit geval is het interessant om ze schoon te maken voordat de laag vuil die is uitgegroeid om lastig te verwijderen is, we raden u aan om dit te doen maak de koplampen van uw motorvoertuig regelmatig schoon .

Weiterlesen:
Waardoor raakt mijn Lexus UX oververhit?

Hoe de koplampen van zijn Lexus UX reinigen?

We gaan nu verder met het gedeelte waarin u waarschijnlijk het meest geïnteresseerd bent, hoe maak je de koplampkappen van je Lexus UX schoon? We zullen eerst bekijken hoe u de binnenkant van de koplampen van uw auto schoonmaakt, dan de buitenkant, en tenslotte hoe u de koplampen van uw Lexus UX opknapt.

Reinig de binnenkant van de koplampen van uw Lexus UX

Eerste kans, je hebt de indruk dat er vocht in uw koplampen zit of vuil . In dit geval moet u de binnenkant van uw Lexus UX-koplampen schoonmaken, daarvoor is niets veel eenvoudiger:

 • Doe de motorkap van je auto open
 • Demonteer de optische componenten met de meegeleverde schroeven voor dit doel
 • Verwijder de buitenste koplampafdekking en reinig de binnenkant met een vochtige spons en zuiveringszout dat aan de binnenkant van de afdekking is gestrooid
 • Blaas het droog in de sterke droger voordat je het weer in elkaar zet

Reinig de plastic afdekkingen van de koplampen op de Lexus UX

Tweede kans, de optiek van de koplampen van uw Lexus UX is vuil en u wilt ze schoonmaken, er zijn enkele alternatieven voor u beschikbaar, hier zijn ze:

 • Reinig de koplampen van uw motorvoertuig met een vochtige spons besprenkeld met een eetlepel zuiveringszout en spoel vervolgens af
 • Reinig de koplampen van uw Lexus UX met een doek en tandpasta . Verspreid tandpasta over het gehele oppervlak van uw koplampen en wrijf met een doek in een cirkelvormige beweging en spoel vervolgens af met veel water
 • Reinig de koplampen van uw auto met een reinigingsset die in een specifieke winkel is gevonden. U hoeft zich alleen aan de instructies voor het reinigen van uw koplampen te houden. Deze behandeling is krachtig, maar iets duurder dan de andere hierboven gepresenteerde technieken.
Weiterlesen:
Hoe kan ik de mistlamp op mijn Lexus UX vervangen?

De vervaagde koplampen van zijn Lexus UX polijsten

Ten slotte heb je, zelfs na het schoonmaken van je koplampen, de indruk dat ze blijven zitten saai of vervaagd , hebben we een remedie voor u. Dit is vaak het geval bij een tegenbezoek van de technische controle. Hier leest u hoe u de koplampen van uw Lexus UX/Strong kunt opknappen:

 • Maak je koplampen kort schoon met een spons en zuiveringszout
 • Bescherm je lichaam met dikke tape om je koplampen
 • Pak wat schuurpapier met korrel 400, bevochtig het en maak zachte cirkelvormige bewegingen om het oppervlak van je koplamp te schuren, werk af met horizontale bewegingen
 • Herhaal de behandeling met schuurpapier met korrel 600 na het spoelen van de koplamp
 • Tot slot, bereik dit nog een laatste keer met glaspapier 2000 korrel en spoel vervolgens uw koplampen
 • Breng tot slot een beschermende wax aan om de koplampen van uw Lexus UX te beschermen

Als u nog vragen heeft over de Lexus UX, aarzel dan niet om onze Lexus UX-categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector