Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe koplampen op Lincoln Continental reinigen?

De verlichtingscomponenten van onze voertuigen maken deel uit van de noodzakelijke veiligheidselementen. In feite stellen ze ons in staat om te zien en gezien te worden in het donker of in slechte klimatologische omstandigheden. Het is daarom noodzakelijk om ze in goede staat te houden en altijd een optimale verlichting te hebben. In dit artikel gaan we ons concentreren op de koplampen van uw motorvoertuig en meer precies hoe de koplampen van uw Lincoln Continental schoon te maken? We beginnen deze inhoudspagina met de uitleg waarom het relevant kan zijn om de koplampen van uw auto schoon te maken, en vervolgens hoe u de koplampen van uw Lincoln Continental concreet kunt reinigen.

Waarom de koplampen van uw Lincoln Continental schoonmaken?

De meesten van ons houden waarschijnlijk rekening met het legen van het voertuig en het vervangen van een uitgebrande lamp, maar we houden zelden rekening met het controleren van de netheid van de koplampen op zijn Lincoln Continental . In werkelijkheid, als ze dat zijn geel, ondoorzichtig of vuil , is het essentieel om te controleren of uw koplampen de weg goed kunnen verlichten. Allereerst kunt u de afstelling van de koplamp van uw Lincoln Continental of het dimlicht bekijken door onze twee specifieke webinhoud te lezen.

Reinig de doffe koplampen van uw Lincoln Continental voor technische controle

De eerste reden dat u zich op deze pagina bevindt, is dat u de technische inspectie nodig had of heeft doorstaan ​​en dat er complicaties zijn met de koplampen van uw Lincoln Continental. In werkelijkheid, als je koplampen zijn geworden ondoorzichtig naarmate de tijd verstrijkt en u het verlichtingsvermogen verliest, is het mogelijk dat u de technische inspectie niet voltooit, in dit geval kan het daarom relevant zijn voor reinig of herstel de plastic kap van de koplampen van uw Lincoln Continental vóór de technische inspectie of de tellerinspectie.

Reinig de ondoorzichtige koplampen van de Lincoln Continental om zichtbaarheid te krijgen

Tweede situatie heb je gewoon het gevoel van minder goed verlichten in het donker met uw Lincoln Continental . In zo’n geval is het interessant om ze schoon te maken voordat de vuillaag moeilijk te verwijderen bleek te zijn, wij raden u aan om reinig de koplampen van uw motorvoertuig herhaaldelijk .

Weiterlesen:
Wanneer moet u de distributieriem op Lincoln Continental vervangen?

Hoe de koplampen van zijn Lincoln Continental schoonmaken?

We gaan nu verder met het gedeelte waarin u waarschijnlijk het meest geïnteresseerd bent, hoe de koplampafdekkingen van uw Lincoln Continental schoon te maken? We zullen eerst kijken hoe u de binnenkant van de koplampen van uw auto reinigt, vervolgens de buitenkant en ten slotte hoe u de koplampen van uw Lincoln Continental renoveert.

Reinig de binnenkant van de koplampen van uw Lincoln Continental

Eerste mogelijkheid, je hebt het gevoel dat er vocht in uw koplampen zit of vuil . In dat geval moet u de binnenkant van uw Lincoln Continental-koplampen reinigen, daarvoor is niets eenvoudiger:

 • Doe de motorkap van je auto open
 • Demonteer de optische onderdelen met de meegeleverde schroeven voor dit doel
 • Haal de buitenste koplampafdekking eruit en reinig de binnenkant met een vochtige spons en zuiveringszout dat aan de binnenkant van de afdekking is gestrooid
 • Blaas het droog in de sterke droger voordat je het weer in elkaar zet

Reinig de plastic afdekkingen van de koplampen op de Lincoln Continental

Tweede mogelijkheid, de optiek van de koplampen van uw Lincoln Continental is vuil en u wilt ze schoonmaken, er zijn verschillende keuzes beschikbaar, hier zijn ze:

 • Reinig de koplampen van uw motorvoertuig met een vochtige spons besprenkeld met een eetlepel zuiveringszout en spoel vervolgens af
 • Reinig de koplampen van uw Lincoln Continental met een doek en tandpasta . Smeer tandpasta over het hele oppervlak van uw koplampen en wrijf in een cirkelvormige beweging met een doek, en spoel daarna af met veel water
 • Reinig de koplampen van uw auto met een schoonmaakset die in een gespecialiseerde winkel is ontdekt. U hoeft alleen de instructies voor het reinigen van uw koplampen op te volgen. Deze remedie is effectief, maar iets duurder dan de andere manieren die hierboven zijn gepresenteerd.
Weiterlesen:
Lincoln Continental dat alleen accelereert

De verbleekte koplampen van de Lincoln Continental polijsten

Ten slotte heb je, zelfs na het schoonmaken van je koplampen, het gevoel dat ze blijven zitten saai of vervaagd , we hebben een oplossing voor je. Dit is vaak de omstandigheid voor een tegenbezoek van de technische controle. Zo renoveert u de koplampen van uw Lincoln Continental / Strong:

 • Maak je koplampen kort schoon met een spons en zuiveringszout
 • Bescherm je lichaam met dikke tape om je koplampen
 • Pak wat schuurpapier met korrel 400, bevochtig het en maak zachte cirkelvormige bewegingen om het oppervlak van je koplamp te schuren, werk af met horizontale bewegingen
 • Herhaal de bewerking met schuurpapier met korrel 600 na het spoelen van de koplamp
 • Doe dit tot slot nog een laatste keer met glaspapier 2000 grain en spoel daarna je koplampen
 • Breng tot slot een beschermende wax aan om de koplampen van uw Lincoln Continental te beschermen

Kijk voor meer tips over de Lincoln Continental in de categorie Lincoln Continental.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector