Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe koplampen op Lincoln MKC reinigen?

De verlichtingscomponenten van onze voertuigen maken deel uit van de essentiële veiligheidselementen. In feite stellen ze ons in staat om ‘s nachts of onder slechte klimaatomstandigheden te zien en gezien te worden. Het is zo essentieel om ze in goede staat te houden en altijd een optimale verlichting te hebben. In dit bericht gaan we in de koplampen van uw auto kijken en nauwkeuriger hoe maak je de koplampen van je Lincoln MKC schoon? We beginnen deze inhoud met de reden waarom het belangrijk kan zijn om de koplampen van uw auto schoon te maken, en vervolgens hoe u de koplampen van uw Lincoln MKC concreet kunt reinigen.

Waarom de koplampafdekkingen van uw Lincoln MKC schoonmaken?

De meesten van ons hebben de neiging om rekening te houden met het legen van de auto, het vervangen van een doorgebrande lamp, maar we denken bijna nooit aan het controleren van de netheid van de koplampen op zijn Lincoln MKC . Of ze dat nu zijn geel, ondoorzichtig of vuil , is het belangrijk om te controleren of uw koplampen de weg effectief kunnen verlichten. Om te beginnen kunt u de afstelling van de koplamp van uw Lincoln MKC of het dimlicht bekijken door onze twee specifieke artikelen te bekijken.

Reinig de doffe koplampen van uw Lincoln MKC voor technische controle

De eerste reden waarom u op dit artikel kunt zijn, is dat u de technische inspectie wilde of hebt gehaald en dat er complicaties zijn met de koplampen van uw Lincoln MKC. In werkelijkheid, als je koplampen zijn geworden ondoorzichtig na enige tijd en u hebt het verlichtingsvermogen verloren, komt u mogelijk niet door de technische keuring, in dat geval kan het daarom belangrijk zijn om reinig of herstel de plastic kap van de koplampen van uw Lincoln MKC vóór de technische inspectie of de tellerinspectie.

Reinig de ondoorzichtige koplampen van de Lincoln MKC om zichtbaarheid te krijgen

Tweede mogelijkheid heb je gewoon de indruk dat u ‘s nachts minder goed verlicht met uw Lincoln MKC . In dit geval is het interessant om ze schoon te maken voordat de vuillaag moeilijk te verwijderen is, wij raden u dan ook aan maak de koplampen van uw auto herhaaldelijk schoon .

Weiterlesen:
Lincoln MKC die niet meer versnelt

Hoe de koplampen van de Lincoln MKC schoonmaken?

We gaan nu verder met het deel waarin u vrijwel zeker het meest geïnteresseerd bent, hoe de koplampafdekkingen van uw Lincoln MKC schoonmaken? We zullen eerst bekijken hoe u de binnenkant van de koplampen van uw auto schoonmaakt, dan de buitenkant, en ten slotte hoe u de koplampen van uw Lincoln MKC reviseert.

Reinig de binnenkant van de koplampen van uw Lincoln MKC

Eerste kans, je hebt de indruk dat er vocht in uw koplampen zit of vuil . In dit geval moet u de binnenkant van uw Lincoln MKC-koplampen reinigen, daarvoor is niets eenvoudiger:

 • Doe de motorkap van je auto open
 • Demonteer de optische elementen met de meegeleverde schroeven om dit doel te bereiken
 • Verwijder de buitenste koplampafdekking en reinig de binnenkant met een vochtige spons en zuiveringszout dat aan de binnenkant van de afdekking is gestrooid
 • Blaas het droog in de sterke droger voordat je het weer in elkaar zet

Reinig de plastic afdekkingen van de koplampen op de Lincoln MKC

Tweede mogelijkheid, de optiek van de koplampen van uw Lincoln MKC is vuil en u wilt ze schoonmaken, er zijn verschillende mogelijkheden voor u, hier zijn ze:

 • Reinig de koplampen van uw auto met een vochtige spons besprenkeld met een eetlepel zuiveringszout en spoel daarna af
 • Reinig de koplampen van uw Lincoln MKC met een doek en tandpasta . Smeer tandpasta over het hele oppervlak van uw koplampen en wrijf in een cirkelvormige beweging met een doek, en spoel daarna af met veel water
 • Reinig de koplampen van uw auto met een schoonmaakset die in een specifieke winkel is bepaald. U hoeft zich alleen te houden aan de instructies voor het reinigen van uw koplampen. Deze oplossing is krachtig maar iets duurder dan de andere hierboven gepresenteerde methoden.
Weiterlesen:
Hoe parkeersensoren op Lincoln MKC installeren?

De verbleekte koplampen van de Lincoln MKC polijsten

Ten slotte heb je, zelfs na het schoonmaken van je koplampen, de indruk dat ze blijven zitten saai of vervaagd , we hebben een oplossing voor je. Dit is in veel gevallen de omstandigheid voor een tegenbezoek van de technische controle. Hier leest u hoe u de koplampen van uw Lincoln MKC / Strong opknapt:

 • Maak je koplampen kort schoon met een spons en zuiveringszout
 • Bescherm je lichaam met dikke tape om je koplampen
 • Pak wat schuurpapier met korrel 400, bevochtig het en maak delicate cirkelvormige bewegingen om het oppervlak van je koplamp te schuren, werk af met horizontale bewegingen
 • Herhaal de bewerking met schuurpapier met korrel 600 na het spoelen van de koplamp
 • Tot slot, bereik dit nog een laatste keer met glaspapier 2000 korrel en spoel vervolgens uw koplampen
 • Breng tot slot een beschermende wax aan om de koplampen van uw Lincoln MKC te beschermen

Als u meer handleidingen over de Lincoln MKC wilt, ga dan naar onze Lincoln MKC-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector