Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe koplampen op Lincoln Navigator reinigen?

De verlichtingsonderdelen van onze auto’s maken deel uit van de essentiële componenten van beveiliging. In werkelijkheid laten ze ons zien en gezien worden in het donker of in slechte klimaatomstandigheden. Het is zo essentieel om ze in goede staat te houden en altijd maximale verlichting te hebben. In dit bericht gaan we in de koplampen van uw auto kijken en meer precies hoe de koplampen van uw Lincoln Navigator schoonmaken? We beginnen deze inhoudspagina met de motivering waarom het relevant kan zijn om de koplampen van uw auto schoon te maken, en vervolgens hoe u de koplampen van uw Lincoln Navigator concreet kunt reinigen.

Waarom de koplampafdekkingen van uw Lincoln Navigator schoonmaken?

De meesten van ons denken meestal na over het legen van het voertuig, het vervangen van een uitgebrande lamp, maar we denken er zelden aan het controleren van de netheid van de koplampen op zijn Lincoln Navigator . In werkelijkheid, als ze dat zijn geel, ondoorzichtig of vuil , is het belangrijk om te controleren of uw koplampen de weg effectief kunnen verlichten. Allereerst kunt u de afstelling van de koplamp van uw Lincoln Navigator of het dimlicht controleren door onze twee speciale inhoudsartikelen te raadplegen.

Reinig de doffe koplampen van uw Lincoln Navigator voor technische controle

De eerste verklaring die u op deze webpagina kunt vinden, is dat u de technische inspectie wilde of hebt gehaald en dat er problemen zijn met de koplampen van uw Lincoln Navigator. In werkelijkheid, als je koplampen zijn geworden ondoorzichtig naarmate de tijd verstrijkt en u het verlichtingsvermogen verliest, is het mogelijk dat u de technische inspectie niet voltooit, in dit geval kan het daarom relevant zijn voor reinig of herstel de plastic afdekking van de koplampen van uw Lincoln Navigator vóór de technische inspectie of de tellerinspectie.

Reinig de ondoorzichtige koplampen van de Lincoln Navigator om zichtbaarheid te krijgen

Tweede situatie heb je gewoon het gevoel van minder goed verlichten in het donker met uw Lincoln Navigator . In zo’n geval is het interessant om ze schoon te maken voordat de vuillaag moeilijk te verwijderen bleek te zijn, wij raden je aan om dat te doen maak de koplampen van uw auto regelmatig schoon .

Weiterlesen:
Hoe kan ik de lamp van het dimlicht op mijn Lincoln Navigator vervangen?

Hoe de koplampen van de Lincoln Navigator schoonmaken?

We gaan nu verder met het gedeelte waarin u waarschijnlijk het meest geïnteresseerd bent, hoe de koplampafdekkingen van uw Lincoln Navigator schoonmaken? We zullen eerst bekijken hoe u de binnenkant van de koplampen van uw auto reinigt, vervolgens de buitenkant en ten slotte hoe u de koplampen van uw Lincoln Navigator renoveert.

Reinig de binnenkant van de koplampen van uw Lincoln Navigator

Eerste mogelijkheid, je hebt het gevoel dat er vocht in uw koplampen zit of vuil . In dat geval moet u de binnenkant van uw Lincoln Navigator-koplampen reinigen, daarvoor is niets veel eenvoudiger:

 • Doe de motorkap van je auto open
 • Demonteer de optische onderdelen met de daarvoor meegeleverde schroeven
 • Haal de buitenste koplampafdekking eruit en reinig de binnenkant met een vochtige spons en zuiveringszout dat aan de binnenkant van de afdekking is gestrooid
 • Blaas het droog in de sterke droger voordat je het weer in elkaar zet

Reinig de plastic afdekkingen van de koplampen op de Lincoln Navigator

Tweede mogelijkheid, de optiek van de koplampen van uw Lincoln Navigator is vuil en u wilt ze schoonmaken, sommige keuzes zijn voor u beschikbaar, hier zijn ze:

 • Reinig de koplampen van uw auto met een vochtige spons besprenkeld met een eetlepel zuiveringszout en spoel daarna af
 • Reinig de koplampen van uw Lincoln Navigator met een doek en tandpasta . Verspreid tandpasta over het hele oppervlak van uw koplampen en wrijf met een doek in een cirkelvormige beweging en spoel vervolgens af met veel water
 • Reinig de koplampen van uw auto met een schoonmaakset die in een specifieke winkel is ontdekt. U hoeft zich alleen te houden aan de instructies voor het reinigen van uw koplampen. Deze oplossing is krachtig maar iets duurder dan de hierboven gepresenteerde vervangingsmethoden.
Weiterlesen:
Hoe kan ik het cabinefilter van mijn Lincoln Navigator vervangen?

De verbleekte koplampen van de Lincoln Navigator polijsten

Eindelijk, in het geval dat je zelfs na het schoonmaken van je koplampen het gevoel hebt dat ze blijven zitten saai of vervaagd , we hebben een oplossing voor je. Dit is vaak de omstandigheid voor een tegenbezoek van de technische controle. Hier leest u hoe u de koplampen van uw Lincoln Navigator / Strong renoveert:

 • Maak je koplampen kort schoon met een spons en zuiveringszout
 • Bescherm je lichaam met dikke tape om je koplampen
 • Pak wat schuurpapier met korrel 400, bevochtig het en maak milde cirkelvormige bewegingen om het oppervlak van je koplamp te schuren, werk af met horizontale bewegingen
 • Dupliceer de procedure met schuurpapier met korrel 600 na het spoelen van de koplamp
 • Tot slot, bereik dit nog een laatste keer met glaspapier 2000 korrel en spoel vervolgens uw koplampen
 • Breng tot slot een beschermende wax aan om de koplampen van uw Lincoln Navigator te beschermen

Als u meer gidsen over de Lincoln Navigator wilt, ga dan naar onze Lincoln Navigator-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector