Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe koplampen reinigen op Land Rover Discovery Sport?

De verlichtingselementen van onze auto’s maken deel uit van de fundamentele componenten van veiligheid. In feite stellen ze ons in staat om ‘s nachts of onder slechte klimaatomstandigheden te zien en gezien te worden. Het is daarom essentieel om ze in goede staat te houden en altijd een optimale verlichting te hebben. In dit bericht gaan we in de koplampen van uw auto kijken en meer precies hoe maak je de koplampen van je Land Rover Discovery Sport schoon? We beginnen deze inhoud met de reden waarom het nodig kan zijn om de koplampen van uw auto schoon te maken, en vervolgens hoe u de koplampen van uw Land Rover Discovery Sport concreet kunt reinigen.

Waarom de koplampafdekkingen van uw Land Rover Discovery Sport schoonmaken?

De meesten van ons denken meestal na over het legen van de auto, het vervangen van een uitgebrande lamp, maar we overwegen zelden het onderzoeken van de netheid van de koplampen op zijn Land Rover Discovery Sport . Eigenlijk, als ze dat zijn geel, ondoorzichtig of vuil , is het belangrijk om te controleren of uw koplampen de weg effectief kunnen verlichten. Om te beginnen kunt u de afstelling van de koplampen van uw Land Rover Discovery Sport of het dimlicht bekijken door onze twee specifieke inhoudsartikelen te bekijken.

Reinig de doffe koplampen van uw Land Rover Discovery Sport voor technische controle

De eerste verklaring die u in dit artikel kunt vinden, is dat u de technische inspectie wilde of hebt gehaald en dat er problemen zijn met de koplampen van uw Land Rover Discovery Sport. Eigenlijk als je koplampen zijn geworden ondoorzichtig na verloop van tijd en u hebt het verlichtingsvermogen verloren, mag u de technische inspectie niet voltooien, in dit geval kan het daarom nodig zijn reinig of herstel de plastic afdekking van de koplampen van uw Land Rover Discovery Sport vóór de technische inspectie of de tellerinspectie.

Reinig de ondoorzichtige koplampen van de Land Rover Discovery Sport om zichtbaarheid te krijgen

Tweede situatie, je hebt gewoon de indruk dat u ‘s nachts minder goed verlicht met uw Land Rover Discovery Sport . In een dergelijk geval is het interessant om ze schoon te maken voordat de vuillaag moeilijk te verwijderen wordt, wij raden u dan ook aan maak de koplampen van uw auto herhaaldelijk schoon .

Weiterlesen:
Mijn Land Rover Discovery Sport trekt naar rechts, wat moet ik doen?

Hoe de koplampen van de Land Rover Discovery Sport schoonmaken?

We gaan nu verder met het onderdeel waarin u waarschijnlijk het meest geïnteresseerd bent, hoe de koplampafdekkingen van uw Land Rover Discovery Sport schoonmaken? We zullen eerst bekijken hoe u de binnenkant van de koplampen van uw auto reinigt, daarna de buitenkant en ten slotte hoe u de koplampen van uw Land Rover Discovery Sport renoveert.

Reinig de binnenkant van de koplampen van uw Land Rover Discovery Sport

Eerste mogelijkheid, je hebt de indruk dat er vocht in uw koplampen zit of vuil . In dat geval moet u de binnenkant van uw Land Rover Discovery Sport-koplampen reinigen, daarvoor is niets minder moeilijk:

 • Doe de motorkap van je auto open
 • Demonteer de optische onderdelen met de meegeleverde schroeven om dit doel te bereiken
 • Verwijder de buitenste koplampafdekking en reinig de binnenkant met een vochtige spons en zuiveringszout dat aan de binnenkant van de afdekking is gestrooid
 • Blaas het droog in de sterke droger voordat je het weer in elkaar zet

Reinig de plastic afdekkingen van de koplampen van de Land Rover Discovery Sport

Tweede mogelijkheid, de optiek van de koplampen van uw Land Rover Discovery Sport is vuil en u wilt ze schoonmaken, er zijn enkele alternatieven voor u beschikbaar, hier zijn ze:

 • Reinig de koplampen van uw auto met een vochtige spons besprenkeld met een eetlepel zuiveringszout en spoel daarna af
 • Reinig de koplampen van uw Land Rover Discovery Sport met een doek en tandpasta . Verspreid tandpasta over het gehele oppervlak van uw koplampen en wrijf met een doek in een cirkelvormige beweging en spoel vervolgens af met veel water
 • Reinig de koplampen van uw auto met een schoonmaakset die in een specifieke winkel is ontdekt. U hoeft zich alleen te houden aan de instructies voor het reinigen van uw koplampen. Deze behandeling is effectief, maar iets duurder dan de hierboven weergegeven alternatieve strategieën.
Weiterlesen:
Hoe handrem afstellen op Land Rover Discovery Sport?

De verbleekte koplampen van de Land Rover Discovery Sport polijsten

Eindelijk, in het geval dat u zelfs na het reinigen van uw koplampen de indruk heeft dat ze blijven zitten saai of vervaagd , we hebben een oplossing voor je. Dit is vaak het geval bij een tegenbezoek van de technische controle. Zo renoveert u de koplampen van uw Land Rover Discovery Sport / Strong:

 • Maak je koplampen kort schoon met een spons en zuiveringszout
 • Bescherm je lichaam met dikke tape om je koplampen
 • Pak wat schuurpapier met korrel 400, bevochtig het en maak delicate cirkelvormige bewegingen om het oppervlak van je koplamp te schuren, werk af met horizontale bewegingen
 • Herhaal de bewerking met schuurpapier met korrel 600 na het spoelen van de koplamp
 • Tot slot, bereik dit nog een laatste keer met glaspapier 2000 korrel en spoel vervolgens uw koplampen
 • Breng tot slot een beschermende wax aan om de koplampen van uw Land Rover Discovery Sport te beschermen

Als je meer tutorials over de Land Rover Discovery Sport wilt, ga dan naar onze Land Rover Discovery Sport-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector