Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe koppel ik de accu van mijn Land Rover Discovery Sport los?

De batterij van uw voertuig is een slijtvast onderdeel, algemeen wordt aangenomen dat deze een levensduur heeft van 5 tot 6 jaar. Mogelijk bevond u zich op een ochtend zonder batterij en kon u uw Land Rover Discovery Sport niet starten. En vaak wordt dit veroorzaakt door een batterij die geen energie meer opslaat. Dus in dit soort gevallen, hoe koppel ik de accu los van mijn Land Rover Discovery Sport? Precies, ons team heeft deze inhoudspagina geschreven en gepubliceerd om u te helpen deze basistaak veilig uit te voeren. In eerste instantie geven we u enkele aanbevelingen over hoe u dit veilig kunt doen, en vervolgens brengen we het in de praktijk en hoe u de accu van uw Land Rover Discovery Sport loskoppelt.

De batterij van mijn Land Rover Discovery Sport loskoppelen: een paar tips

Ten eerste, voordat we gaan kijken hoe u de accu van uw Land Rover Discovery Sport loskoppelt, doen we dat geven u een paar aanbevelingen over hoe u deze procedure veilig kunt uitvoeren en om u tijd te besparen, sommige zullen u absoluut duidelijk lijken, maar u kunt nooit voorzichtig genoeg zijn:

  • Voordat u iets aan uw auto doet, moet u dat altijd doen leg hem op een vlakke ondergrond met de handrem erop om elke beweging van de Land Rover Discovery Sport te vermijden.
  • De batterij in uw auto is een energie-accu en kan mogelijk een dodelijke lading aan mensen afgeven, dus u moet er rekening mee houden om het contact van uw auto uit te zetten en eventuele sieraden of metalen voorwerpen te verwijderen u draagt ​​mogelijk om ervoor te zorgen dat u zo min mogelijk risico neemt.
  • De batterij wordt niet alleen gevuld met energie, maar ook met zuur, een zeer corrosieve chemische stof die veel schade aan uw huid kan aanrichten. Draag als preventieve maatregel rubberen handschoenen en een veiligheidsbril om u tegen spatten te beschermen.
  • Om te eindigen wanneer je naar de stap gaat hoe u de batterij van uw Land Rover Discovery Sport loskoppelt, raak de twee polen van uw batterij niet aan, u zou kortsluiting kunnen veroorzaken met uw lichaam als geleider.
Weiterlesen:
Hoe katalysator Land Rover Discovery reinigen?

Een accu loskoppelen op mijn Land Rover Discovery Sport: onderneem actie

Laten we nu beginnen, het deel dat u absoluut in dit artikel beschrijft, hoe u een batterij op uw Land Rover Discovery Sport loskoppelt. Dus nadat u alle maatregelen heeft genomen die we net eerder hebben beschreven, kunt u eindelijk beginnen met het verwijderen van de batterij uit uw auto. Hiervoor zal het vrij eenvoudig zijn. Eerst moet u de plastic hoesjes verwijderen die de polen van uw batterij beschermen. Controleer de staat van uw terminals, als ze geoxideerd of erg vuil zijn, raden we je aan om een ​​zachte staalborstel en zuiveringszout te gebruiken om ze schoon te maken voor demontage. Zodra de schoonmaak is voltooid, moet u eerst verwijder de negatieve accupool van uw auto met behulp van een moer en bout (dit is de zwarte kabel met een «-» teken), altijd in deze richting aangezien deze is verbonden met het autochassis, als u eerst de positieve pool verwijdert (rode kabel met een «+» teken) en een deel van het chassis aanraken, zou dit kortsluiting veroorzaken. Nu kan je koppel de positieve pool van de accu los van uw Land Rover Discovery Sport. Zodra beide terminals zijn losgekoppeld, kunt u beginnen met de laatste stap, koppel de accu los van de motorruimte van uw auto. Om dit te doen, hoeft u alleen de stang en de klem te verwijderen, meestal vastgehouden door een moer of een torxbout, en deze van zijn plaats te halen. Wees voorzichtig, een batterij weegt erg zwaar, wees voorzichtig en krachtig, en denk er ook over na haal het er verticaal uit om zuurlekkage te vermijden. Dat is alles, u heeft zojuist de methode geleerd om een ​​accu van uw Land Rover Discovery Sport los te koppelen, als u alle veiligheidsinstructies respecteert, zou alles goed moeten gaan. Als u wilt weten hoe u uw accu veilig weer aansluit, ga dan naar deze inhoudspagina en als u meer informatie wilt over uw Land Rover Discovery Sport, hebben we een lijst met artikelen over uw auto.

Weiterlesen:
Waar vind je een knipperende zekering op Land Rover Discovery Sport?

Als je meer tutorials over de Land Rover Discovery Sport wilt, ga dan naar onze Land Rover Discovery Sport-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector