Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe koppel ik de accu van mijn Land Rover Range Rover los?

De accu van uw auto is een slijtvast onderdeel, algemeen wordt aangenomen dat deze een levensduur heeft van 5 tot 6 jaar. Mogelijk bevond u zich op een dag zonder batterij en kon u uw Land Rover Range Rover niet inschakelen. En vaak wordt dit veroorzaakt door een batterij die geen energie meer opslaat. Dus in dit soort gevallen, hoe koppel ik de accu los van mijn Land Rover Range Rover? Precies, ons team heeft de inhoud van dit artikel geschreven om u te helpen deze algemene taak veilig uit te voeren. Allereerst geven we u enkele hints en tips over hoe u dit veilig kunt doen, en vervolgens brengen we het in de praktijk en hoe u de accu van uw Land Rover Range Rover loskoppelt.

De batterij van mijn Land Rover Range Rover loskoppelen: een paar tips

Ten eerste, voordat we gaan kijken hoe u de accu van uw Land Rover Range Rover loskoppelt, doen we dat geven u een paar suggesties om deze procedure veilig uit te voeren en om u tijd te besparen, zullen sommige u zeker voor de hand liggen, maar u kunt nooit voorzichtig genoeg zijn:

  • Voordat u iets aan uw auto doet, moet u dat altijd doen leg hem op een vlakke ondergrond met de handrem erop om elke beweging van de Land Rover Range Rover te voorkomen.
  • De batterij in uw auto is een energie-accu en kan waarschijnlijk een dodelijke lading aan mensen afgeven, dus u moet onthouden om het contact van uw auto uit te zetten en eventuele sieraden of metalen voorwerpen te verwijderen u draagt ​​mogelijk om er zeker van te zijn dat u zo min mogelijk risico neemt.
  • De batterij wordt niet alleen gevuld met energie, maar ook met zuur, een zeer bijtende chemische stof die veel schade aan uw huid kan aanrichten. Draag als voorzorgsmaatregel rubberen handschoenen en een veiligheidsbril om u tegen spatten te beschermen.
  • Eindelijk als je naar de stap gaat hoe u de batterij van uw Land Rover Range Rover loskoppelt, raak de twee polen van uw batterij niet aan, u zou kortsluiting kunnen veroorzaken met uw lichaam als geleider.
Weiterlesen:
Hoe monteer ik een trekhaak op een Land Rover Range Rover Evoque?

Een accu loskoppelen op mijn Land Rover Range Rover: onderneem actie

Laten we nu beginnen, het gedeelte dat u zeker op deze website brengt, hoe u een batterij op uw Land Rover Range Rover loskoppelt. Dus nadat u alle veiligheidsmaatregelen hebt genomen die we net eerder hebben beschreven, kunt u eindelijk het verwijderen van de batterij uit uw auto aanvallen. Hiervoor zal het vrij eenvoudig zijn. Eerst moet u de plastic hoesjes verwijderen die de polen van uw batterij beschermen. Controleer de staat van uw terminals, als ze geoxideerd of erg vuil zijn, raden we u aan om een ​​zachte staalborstel en zuiveringszout te gebruiken om ze schoon te maken voor demontage. Zodra de schoonmaak is uitgevoerd, moet u eerst verwijder de negatieve accupool van uw auto met behulp van een moer en bout (dit is de zwarte kabel met een «-» teken), altijd in deze richting aangezien deze is verbonden met het autochassis, als u eerst de positieve pool verwijdert (rode kabel met een «+» teken) en een deel van het chassis aanraken, zou er kortsluiting ontstaan. Nu kan je koppel de positieve pool van de accu los van uw Land Rover Range Rover. Zodra beide terminals zijn losgekoppeld, kunt u de laatste stap starten, koppel de accu los van de motorruimte van uw auto. Om dit te doen, hoeft u alleen maar de stang en de klem te verwijderen, gewoonlijk vastgehouden door een moer of een torxbout, en deze van zijn plaats te halen. Maar kijk uit, een batterij weegt erg zwaar, wees voorzichtig en krachtig, en denk er ook over na haal het er verticaal uit om zuurlekkage te voorkomen. Dat is alles, u heeft zojuist de methode ontdekt voor het loskoppelen van een batterij op uw Land Rover Range Rover, als u alle veiligheidsaanbevelingen volgt, zou alles goed moeten gaan. Als u wilt weten hoe u uw batterij veilig weer aansluit, bekijk dan de inhoud van dit artikel en als u meer informatie wilt over uw Land Rover Range Rover, hebben we een lijst met artikelen speciaal voor uw auto.

Weiterlesen:
Hoe verander ik het parkeerlicht van mijn Land Rover Range Rover Sport?

Mocht u nog vragen hebben over de Land Rover Range Rover, aarzel dan niet om onze Land Rover Range Rover categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector