Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe koppel ik de accu van mijn Land Rover Range Rover Sport los?

De accu van uw auto is een slijtvast onderdeel, algemeen wordt aangenomen dat deze tussen de 5 en 6 jaar meegaat. Mogelijk bevond u zich op een ochtend met een lege batterij en kon u uw Land Rover Range Rover Sport niet starten. En meestal is dit het resultaat van een batterij die geen energie meer opslaat. Dus in dit geval hoe koppel ik de accu los van mijn Land Rover Range Rover Sport? Precies, ons team heeft de inhoud van dit artikel gemaakt om u te helpen deze eenvoudige taak veilig uit te voeren. Eerst geven we u enkele aanbevelingen over hoe u dit veilig kunt doen, en vervolgens brengen we het in de praktijk en hoe u de accu van uw Land Rover Range Rover Sport loskoppelt.

De batterij van mijn Land Rover Range Rover Sport loskoppelen: een paar tips

Om te beginnen, voordat we gaan kijken hoe u de accu van uw Land Rover Range Rover Sport loskoppelt, zullen we dat doen geven u een paar tips over hoe u deze bewerking veilig kunt uitvoeren en om u tijd te besparen, zullen sommige u zeker voor de hand liggen, maar u kunt nooit te opmerkzaam zijn:

  • Voordat u iets aan uw auto doet, moet u dat altijd doen leg hem op een vlakke ondergrond met de handrem erop om elke beweging van de Land Rover Range Rover Sport te voorkomen.
  • De batterij in uw auto is een energie-accumulator en kan waarschijnlijk een dodelijke lading veroorzaken voor mensen, dus u moet er rekening mee houden om het contact van uw auto uit te zetten en eventuele sieraden of metalen voorwerpen te verwijderen u draagt ​​mogelijk om ervoor te zorgen dat u zo min mogelijk risico neemt.
  • De batterij wordt niet alleen gevuld met energie, maar ook met zuur, een zeer corrosieve chemische stof die veel schade aan uw huid kan aanrichten. Draag als veiligheidsmaatregel rubberen handschoenen en een veiligheidsbril om u tegen spatten te beschermen.
  • Eindelijk als je naar de stap gaat hoe u de batterij van uw Land Rover Range Rover Sport loskoppelt, raak de twee polen van uw batterij niet aan, u zou kortsluiting kunnen veroorzaken met uw lichaam als geleider.
Weiterlesen:
Waardoor raakt mijn Land Rover Range Rover Evoque oververhit?

Een accu loskoppelen op mijn Land Rover Range Rover Sport: onderneem actie

Laten we nu beginnen, het deel dat u zeker op deze website brengt, hoe u een batterij op uw Land Rover Range Rover Sport loskoppelt. Dus nadat u alle voorzorgsmaatregelen heeft genomen die we hierboven hebben genoemd, kunt u eindelijk beginnen met het verwijderen van de batterij uit uw auto. Om dit te doen, zal het vrij eenvoudig zijn. Eerst moet u de plastic afdekkingen verwijderen die de polen van uw batterij beschermen. Controleer de staat van uw terminals, als ze geoxideerd of erg vuil zijn, raden we je aan om een ​​zachte staalborstel en zuiveringszout te gebruiken om ze schoon te maken voor demontage. Zodra de reiniging is voltooid, moet u eerst verwijder de negatieve accupool van uw auto met behulp van een moer en bout (dit is de zwarte kabel met een «-» teken), altijd in deze richting aangezien deze is verbonden met het autochassis, als u eerst de positieve pool verwijdert (rode kabel met een «+» teken) en een deel van het chassis aanraken, zou kortsluiting veroorzaken. Nu kan je koppel de positieve pool van de accu los van uw Land Rover Range Rover Sport. Zodra beide terminals zijn losgekoppeld, kunt u de laatste stap starten, koppel de accu los van de motorruimte van uw auto. Om dit te bereiken, hoeft u alleen de stang en de klem te verwijderen, meestal vastgehouden door een moer of een torxbout, en deze van zijn plaats te halen. Maar kijk uit, een batterij weegt erg zwaar, wees voorzichtig en krachtig, en denk er ook over na haal het er verticaal uit om zuurlekkage te vermijden. Dat is alles, u hebt zojuist het proces geleerd voor het loskoppelen van een batterij op uw Land Rover Range Rover Sport, als u alle veiligheidsinstructies volgt, zou alles goed moeten gaan. Als u wilt weten hoe u uw accu veilig weer aansluit, bekijk dan de inhoud van dit artikel en als u meer informatie wilt over uw Land Rover Range Rover Sport, hebben we een lijst met artikelen over uw auto.

Weiterlesen:
Stuurwiel vergrendeld op mijn Land Rover Range Rover, wat kan ik doen?

Als u meer handleidingen over de Land Rover Range Rover Sport nodig heeft, ga dan naar onze categorie Land Rover Range Rover Sport.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector