Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe koppel ik de batterij van mijn Lincoln MKC los?

De accu van uw auto is een slijtvast onderdeel, algemeen wordt aangenomen dat deze tussen de 5 en 6 jaar meegaat. Mogelijk bevond u zich op een dag met een lege batterij en kon u uw Lincoln MKC niet inschakelen. En over het algemeen is dit te danken aan een batterij die geen energie meer opslaat. Dus in dit soort gevallen, hoe koppel ik de batterij los van mijn Lincoln MKC? Precies, ons team heeft de inhoud van dit artikel geschreven en gepubliceerd om u te helpen deze veelvoorkomende taak veilig uit te voeren. Allereerst zullen we je wat advies geven over hoe je het veilig kunt doen, en dan zullen we het in de praktijk brengen en hoe je de batterij van je Lincoln MKC kunt loskoppelen.

Hoe de batterij op mijn Lincoln MKC los te koppelen: een paar tips

Om te beginnen, voordat we ingaan op het loskoppelen van de batterij van uw Lincoln MKC, zullen we dat doen geven u een paar aanbevelingen over hoe u dit proces veilig kunt uitvoeren en u tijd te besparen, sommige zullen u zeker voor de hand liggen, maar u kunt nooit teveel opletten:

  • Voordat u iets aan uw auto doet, moet u dat altijd doen leg hem op een vlakke ondergrond met de handrem erop om elke beweging van de Lincoln MKC te vermijden.
  • De batterij in uw auto is een energie-accumulator en kan waarschijnlijk een dodelijke lading veroorzaken voor mensen, dus u moet er rekening mee houden om het contact van uw auto uit te zetten en eventuele sieraden of metalen voorwerpen te verwijderen u draagt ​​mogelijk om ervoor te zorgen dat u zo min mogelijk risico neemt.
  • De batterij wordt niet alleen gevuld met energie, maar ook met zuur, een zeer bijtende chemische stof die veel schade aan uw huid kan toebrengen. Draag als voorzorgsmaatregel rubberen handschoenen en een veiligheidsbril om u tegen spatten te beschermen.
  • Om te eindigen wanneer je naar de stap gaat hoe u de batterij van uw Lincoln MKC loskoppelt, raak de twee polen van uw batterij niet aan, u zou kortsluiting kunnen veroorzaken met uw lichaam als geleider.
Weiterlesen:
Hoe klap ik de achterbank neer in mijn Lincoln MKS?

Een batterij op mijn Lincoln MKC loskoppelen: Onderneem actie

Laten we nu beginnen, het gedeelte dat u zeker op deze website brengt, hoe u een batterij op uw Lincoln MKC loskoppelt. Dus na het nemen van alle voorzorgsmaatregelen die we hierboven hebben beschreven, kunt u eindelijk het verwijderen van de batterij uit uw auto aanvallen. Hiervoor zal het vrij eenvoudig zijn. Eerst moet u de plastic afdekkingen verwijderen die de polen van uw batterij beschermen. Let op de staat van uw terminals, als ze geoxideerd of erg vuil zijn, raden we je aan om een ​​zachte staalborstel en zuiveringszout te gebruiken om ze schoon te maken voor demontage. Zodra de schoonmaak is voltooid, moet u eerst verwijder de negatieve accupool van uw auto met behulp van een moer en bout (dit is de zwarte kabel met een «-» teken), altijd op deze manier zoals deze is bevestigd aan het autochassis, als u eerst de pluspool verwijdert (rode kabel met een «+» teken) en een deel van het chassis aanraken, zou kortsluiting veroorzaken. Nu kan je koppel de positieve pool van de batterij los van uw Lincoln MKC. Zodra beide terminals zijn losgekoppeld, kunt u beginnen met de laatste stap, koppel de accu los van de motorruimte van uw auto. Om dit te doen, hoeft u alleen de stang en de klem te verwijderen, meestal vastgehouden door een moer of een torxbout, en deze van zijn plaats te halen. Wees voorzichtig, een batterij weegt erg zwaar, wees voorzichtig en krachtig, en denk er ook over na haal het er verticaal uit om zuurlekkage te voorkomen. Dat is alles, u heeft zojuist het proces geleerd voor het loskoppelen van een batterij op uw Lincoln MKC, als u alle veiligheidsaanbevelingen volgt, zou alles goed moeten gaan. Als u wilt weten hoe u uw batterij veilig opnieuw kunt aansluiten, bekijk dan de inhoud van dit artikel en als u meer informatie wilt over uw Lincoln MKC, hebben we een lijst met artikelen over uw auto.

Weiterlesen:
Bandensensor Lincoln MKC resetten?

Kijk voor meer tips over de Lincoln MKC in de categorie Lincoln MKC.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector