Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe koppel ik de batterij van mijn Lincoln MKS los?

De accu van uw auto is een slijtvast onderdeel, er wordt meestal van uitgegaan dat deze tussen de 5 en 6 jaar meegaat. Mogelijk bevond u zich op een dag met een lege batterij en kon u uw Lincoln MKS niet inschakelen. En vaak is dit een gevolg van een batterij die geen energie meer opslaat. Dus in dit soort gevallen, hoe koppel ik de batterij los van mijn Lincoln MKS? Precies, ons team heeft deze inhoudspagina gemaakt om u te helpen deze basisprocedure veilig en beveiligd uit te voeren. Eerst geven we u enkele suggesties over hoe u dit veilig kunt doen, en vervolgens brengen we het in de praktijk en hoe u de batterij van uw Lincoln MKS loskoppelt.

De batterij van mijn Lincoln MKS loskoppelen: een paar tips

Om te beginnen, voordat we gaan kijken hoe u de batterij van uw Lincoln MKS loskoppelt, zullen we dat doen geven u een paar aanbevelingen over hoe u deze procedure veilig kunt uitvoeren en u te behoeden voor het verspillen van tijd, sommige zullen u zeker voor de hand liggen, maar u kunt nooit te voorzichtig zijn:

  • Voordat u iets aan uw auto doet, moet u dat altijd doen leg hem op een vlakke ondergrond met de handrem erop om elke beweging van de Lincoln MKS te vermijden.
  • De batterij in uw auto is een energie-accumulator en kan mogelijk een dodelijke lading voor mensen veroorzaken, dus u moet er rekening mee houden om het contact van uw auto uit te zetten en eventuele sieraden of metalen voorwerpen te verwijderen u draagt ​​mogelijk om er zeker van te zijn dat u zo min mogelijk risico neemt.
  • De batterij wordt niet alleen gevuld met energie, maar ook met zuur, een zeer bijtende chemische stof die veel schade aan uw huid kan aanrichten. Draag uit voorzorg rubberen handschoenen en een veiligheidsbril om u tegen spatten te beschermen.
  • Om te eindigen wanneer je naar de sectie gaat hoe u de batterij van uw Lincoln MKS loskoppelt, raak de twee polen van uw batterij niet aan, u zou kortsluiting kunnen veroorzaken met uw lichaam als geleider.
Weiterlesen:
Wanneer moet u het roetfilter op Lincoln MKS vervangen?

Een batterij op mijn Lincoln MKS loskoppelen: Onderneem actie

Laten we nu beginnen, het deel dat u zeker op deze pagina brengt, hoe u een batterij op uw Lincoln MKS loskoppelt. Dus na het nemen van alle veiligheidsmaatregelen die we net eerder beschreven hebben, kunt u eindelijk het verwijderen van de batterij uit uw auto aanvallen. Hiervoor zal het heel eenvoudig zijn. Eerst moet u de plastic afdekkingen verwijderen die de polen van uw batterij beschermen. Controleer de staat van uw terminals, als ze geoxideerd of erg vuil zijn, raden we je aan om een ​​zachte staalborstel en zuiveringszout te gebruiken om ze schoon te maken voor demontage. Zodra de schoonmaak is uitgevoerd, moet u eerst verwijder de negatieve accupool van uw auto met behulp van een moer en bout (dit is de zwarte kabel met een «-» teken), altijd in deze richting aangezien deze is verbonden met het autochassis, als u eerst de positieve pool verwijdert (rode kabel met een «+» teken) en een deel van het chassis aanraken, zou kortsluiting veroorzaken. Nu kan je koppel de positieve pool van de batterij los van uw Lincoln MKS. Zodra beide terminals zijn losgekoppeld, kunt u beginnen met de laatste stap, koppel de accu los van de motorruimte van uw auto. Om dit te doen, hoeft u alleen de stang en de klem te verwijderen, meestal vastgehouden door een moer of een torxbout, en deze van zijn plaats te halen. Maar kijk uit, een batterij weegt erg zwaar, wees voorzichtig en krachtig, en denk er ook over na haal het er verticaal uit om zuurlekkage te vermijden. Dat is alles, u heeft zojuist de methode geleerd voor het loskoppelen van een batterij op uw Lincoln MKS, als u alle veiligheidsaanbevelingen opvolgt, zou alles goed moeten gaan. Als u wilt leren hoe u uw batterij veilig opnieuw kunt aansluiten, ga dan naar deze inhoudspagina en als u meer informatie wilt over uw Lincoln MKS, hebben we een lijst met artikelen over uw auto.

Weiterlesen:
Gloeibougie-lampje dat gaat branden tijdens het rijden met mijn Lincoln MKS

Mocht u nog vragen hebben over de Lincoln MKS, aarzel dan niet om onze Lincoln MKS categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector