Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe Land Rover Discovery handmatig vergrendelen?

We hebben allemaal vroeg of laat problemen met onze auto, of het nu komt omdat u geen benzine meer heeft, een elektrisch probleem heeft of uw auto niet wil starten, al deze storingen storen ons vaak en we zijn in de meeste gevallen niet in staat om te handelen met hen. Daarom doen we ons best om u te helpen bij deze problemen, en op deze pagina zullen we proberen u te laten zien hoe uw Land Rover Discovery handmatig te vergrendelen? In werkelijkheid, als u geen stroom meer heeft, kunt u de centrale vergrendeling van uw auto niet meer gebruiken. We laten u eerst zien hoe u het schuifdak van uw Land Rover Discovery handmatig sluit en vervolgens hoe u de deuren van uw Land Rover Discovery handmatig vergrendelt.

Hoe het schuifdak van een Land Rover Discovery handmatig te sluiten?

Dus we beginnen onze inhoud met de techniek om je dat te laten doen sluit handmatig uw Land Rover Discovery en meer specifiek de zonnedak of het panoramadak van deze. Het maakt niet uit of uw accu leeg is, of dat u de accu hebt verwijderd, u heeft geen toegang meer tot de stroombedieningen van het zonnedak van uw Land Rover Discovery en heeft daarom niet meer de kans om het te vergrendelen. Helaas heb je niet veel oplossingen om ze te sluiten. In werkelijkheid, om het schuifdak van een Land Rover Discovery handmatig te sluiten , bestaat er maar één oplossing met behulp van de handmatige opdracht om het te sluiten. Het is niet toegankelijk zonder het verwijderen van een plastic afdekking die zich voor het zonnedak bevindt. Raadpleeg de handleiding van uw auto om de exacte positie van deze schroef te achterhalen. Het is dan aangewezen om het vast te schroeven totdat het dak volledig gesloten is.

Weiterlesen:
Waar is de startzekering van Land Rover Discovery Sport?

Hoe de deuren van een Land Rover Discovery handmatig sluiten?

En nu gaan we zeker verder met de sectie die u op deze pagina brengt, handmatig een Land Rover Discovery sluiten , maar deze keer zullen we ons concentreren op de deuren van deze. In werkelijkheid kan de batterij van uw auto voor uw huis leeg zijn, bent u erin geslaagd de deuren te openen en te proberen hem te starten, maar terwijl u wacht op een oplossing, wilt u ervoor zorgen dat niemand erin kan komen het. Helaas is het praktisch hetzelfde probleem als het zonnedak op uw Land Rover Discovery. In werkelijkheid is het zonder stroom ongedaan te maken om de centrale deurvergrendeling te activeren. Op sommige versies heeft u een drukschakelaar op het raamkozijn die u handmatig kunt indrukken om sluit uw Land Rover Discovery handmatig, maar dit wordt steeds minder gebruikelijk. Daarom geven we u zoals voorheen de enige twee oplossingen waarmee u uw auto zonder stroom kunt sluiten:

  • Koop een nieuwe batterij en installeer deze om de deuren van uw Land Rover Discovery te sluiten, of zoek er een in goede staat. Desalniettemin heeft u toegang tot de motorkap nodig
  • Koppel uw Land Rover Discovery aan een rijdende auto om energie over te dragen en de batterij van uw voertuig op te laden. Hierdoor heb je in ieder geval voldoende kracht om de deuren van je auto te sluiten. Als u twijfelt over het vermogen van uw batterij om de lading vast te houden. Zorg ervoor dat u de deuren van uw auto sluit terwijl deze nog verbonden is met het andere motorvoertuig. Zodra u dit heeft bereikt, kunt u uw accu loskoppelen en de motorkap sluiten
Weiterlesen:
Waar koelmiddel in Land Rover Discovery Sport?

.

Als je meer tutorials over de Land Rover Discovery wilt, ga dan naar onze Land Rover Discovery-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector