Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe Land Rover Discovery openen met een lege batterij?

Hoewel we over het algemeen proberen oplettend te zijn, vergeten we vaak het dimlicht of een knipperlicht uit te doen of de radio aan te laten staan. Helaas, als dit bij u het geval is, kan het zijn dat u ‘s ochtends wordt geconfronteerd met een bijna lege batterij van uw Land Rover Discovery en dat de centrale vergrendeling niet meer werkt. Normaal gesproken zou je het eigenlijk vrij gemakkelijk met je sleutel moeten kunnen openen, maar dit is niet altijd het geval. Vandaag gaan we kijken naar hoe open je een Land Rover Discovery met een lege batterij? Om dit voor elkaar te krijgen, gaan we eerst ontdekken hoe u de kofferbak van uw auto opent met een lege batterij, vervolgens hoe u de motorkap opent en ten slotte hoe u een Land Rover Discovery opent met een lege batterij.

Hoe open je de kofferbak van een Land Rover Discovery met een lege batterij?

Dus laten we ons artikel beginnen het openen van uw Land Rover Discovery kofferbak met een lege batterij . Als u geen batterij meer heeft, kunt u helaas niet de centrale vergrendeling van uw auto gebruiken, bij bepaalde series is de sleutel ook niet voldoende om uw deuren handmatig te openen. In een dergelijk geval is een van de weinige oplossingen om toegang te krijgen tot het interieur van uw Land Rover Discovery, uw motorkap te openen en uw batterij te vervangen of op te laden, door de kofferbak te gaan. Om dit voor elkaar te krijgen, moet u controleren of uw Land Rover Discovery is gebouwd met het «verborgen» kofferbakslot, sommige afwerkingen en sommige jaren zijn er niet mee gebouwd. Ga voor je kofferbak staan ​​en kijk rond het handvat van de kofferbak. Je zou een klein luik moeten vinden waarachter het mechanische slot zit waarin je de sleutel kunt steken en draaien. Zodra dit is voltooid, kunt u de kofferbak van uw Land Rover Discovery openen met een lege batterij en toegang krijgen tot het interieur van uw auto en uw motorkap openen . Als u de achterbank van uw Land Rover Discovery niet kunt neerklappen, denk dan niet twee keer na om onze handleiding te raadplegen waarin wordt beschreven hoe u dit voor elkaar krijgt.

Weiterlesen:
Beste head-unit voor Land Rover Discovery Sport

Hoe open je de motorkap van een Land Rover Discovery met een lege batterij?

Tweede kans open je Land Rover Discovery motorkap met een lege batterij . Aangezien u geen toegang heeft tot het passagierscompartiment van uw auto, heeft u maar één remedie om de motorkap van uw Land Rover Discovery te openen, u moet, til de auto op, verwijder eventueel de voorbumper van de auto en plaats de kabels van het motorkapslot. Eenmaal gestationeerd, heb je de mogelijkheid om ze te activeren om de motorkap van je Land Rover Discovery te ontgrendelen en hebben toegang tot uw batterij.

Hoe open ik de deur van een Land Rover Discovery met een lege batterij?

Nu gaan we ons echt concentreren op het openen van de deur van uw Land Rover Discovery die geen batterij meer heeft . Hier zijn de 3 meest klassieke methoden die u zullen behoeden voor het bellen van een storingsdienst en u geld besparen.

Open de deur van uw Land Rover Discovery met de sleutel

.

Eerste remedie, het lijkt misschien voor de hand liggend, maar om uw Land Rover Discovery te openen die geen elektriciteit meer heeft, is de sleutel uw beste bondgenoot. Meestal heeft u op zijn minst een mechanisch slot op het bestuurdersportier van uw auto, bij sommige stijlen heeft u een tweede aan de passagierszijde. U heeft uw Land Rover Discovery vast al gestationeerd en geprobeerd te openen via deze sloten, maar houd er rekening mee dat sommige sloten iets anders werken. Om de deur van uw Land Rover Discovery die geen batterij meer heeft te openen, moet u: draai de sleutel in het slot en probeer tegelijkertijd aan de deurgreep te trekken . Herhaal deze handeling als het niet werkt op de eerste deur op de tweede, als het nog steeds niet werkt, ga dan naar de volgende stap van dit artikel.

Weiterlesen:
Hoe het riemalarm op Land Rover Discovery Sport uitschakelen?

Probeer de batterij van uw Land Rover Discovery op te laden

Deze oplossing is niet haalbaar op alle Land Rover Discovery’s. Om deze aanpak te kunnen realiseren, moet u ofwel: toegang hebben tot de kofferbak van uw Land Rover Discovery en er een sigarettenaansteker in hebben or hebben de mogelijkheid om kaarsen op uw Land Rover Discovery te zetten en toegang te krijgen tot de elektrische kabels via de motorschoen ervan. .

Welke remedie u ook kiest, u moet de kabels strippen of loskoppelen en een batterijlader of tang aansluiten om de stroom van een andere auto over te brengen.

Breek een raam van uw Land Rover Discovery

Last but not least, maar niet de meest praktische of goedkoopste remedie, kunt u een raam inslaan om uw Land Rover Discovery te openen met een lege batterij. Het is niet verrassend dat deze remedie u zal dwingen de kosten te betalen franchise voor het breken van het glas or koop zelf een raam en monteer het , maar het heeft het voordeel dat het efficiënt is. Desalniettemin, denk na over uw verzekering voordat u gaat werken, en neem uw contract door, en kies aandachtig het glas dat u wilt breken, want over het algemeen zijn de kleinste ramen duurder en moeilijker te installeren dan de grootste.

Als u meer informatie over de Land Rover Discovery wilt, ga dan naar onze categorie Land Rover Discovery.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector