Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe Land Rover Range Rover te slepen?

Een auto hebben is handig, alleen een auto betekent pech … En helaas, we weten het heel goed, ook de gelukkigsten onder ons vallen bijna nooit door de kieren. Maar tussen een auto die ‘s ochtends niet start en pech op de snelweg, zullen de gevolgen heel anders zijn. Hoe dan ook, een Land Rover Range Rover die niet rijdt, is moeilijk te verplaatsen en de enige oplossing is vaak om hem naar de dichtstbijzijnde werkplaats te slepen. In deze richtlijn laten we het je zien hoe een Land Rover Range Rover te slepen, met respect voor de regelgeving en maximale veiligheid. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst de regels bekijken waaraan u zich moet houden bij het slepen van een Land Rover Range Rover, vervolgens hoe u zelf een Land Rover Range Rover kunt slepen, en tot slot is de meest verstandige oplossing om een ​​specialist in te huren om te slepen jouw auto.

De regels waaraan u zich moet houden als u een Land Rover Range Rover wilt trekken

Het is natuurlijk mogelijk om uw auto te slepen. Als je er echter op in wilt gaan het slepen van een Land Rover Range Rover u zult zich aan enkele maatregelen moeten houden. We presenteren ze hieronder aan u:

 • Rijd niet op snelwegen of snelwegen, aangezien de snelheid waarmee u uw Land Rover Range Rover sleept uzelf en andere automobilisten in gevaar kan brengen als u dit op een snelweg doet.
 • Overschrijd niet 25 km / h, u moet altijd controle houden over beide voertuigen, een hoge snelheid stelt u niet in staat mogelijke uitdagingen te voorspellen en de getrokken auto kan de eerste binnenrijden

  .

 • Beperk jezelf tot korte afstanden. Als u enkele tientallen kilometers moet afleggen, kunt u beter een pechdienst bellen.
 • Zorg er bij het slepen voor dat de Land Rover Range Rover en de auto die eraan sleept goed zijn uitgelijnd, om een ​​goed gedrag te behouden.
 • Schakel de waarschuwingslampjes op beide voertuigen in.
 • Als de gesleepte Land Rover Range Rover geen batterij heeft, moet u een verwijderbare plaat gebruiken die is aangesloten op de eerste auto, zodat u de bestuurders achter u op de hoogte kunt stellen.
Weiterlesen:
Het motorlampje blijft branden op de Land Rover Range Rover

Zelf een Land Rover Range Rover slepen

Nu je het hebt ontdekt de basisprotocollen voor het veilig slepen van een Land Rover Range Rover, we zullen u de verschillende oplossingen voorstellen om dit te doen:

 • Gebruik alleen een trekhaak om uw Land Rover Range Rover te slepen, omdat touwen, riemen of andere producten niet geschikt zijn en alleen het risico op een ongeval met zich meebrengen. Als de trekinrichting flexibel is, loopt u het risico de sleepauto te raken. Het zal beter zijn koop een trekhaak.

  .

 • U kunt een van de drie soorten bestaande trekhaken gebruiken om uw Land Rover Range Rover te slepen, telescopische stangen (40 tot 50 euro), opvouwbare staven (30 tot 100 euro) en standaard staven (30 tot 40 euro).
 • Controleer dat je hebt twee sleepringen op de voertuigen, waarmee u ze met de trekhaak kunt verbinden.
 • Controleer of de trekkende auto zwaarder is dan de auto die moet worden gesleept.
 • Efficiënte signalering op de te slepen Land Rover Range Rover.

Dit zijn de regels waaraan u zich moet houden als u dat wilt sleep uw Land Rover Range Rover. Houd er echter rekening mee dat deze oplossing alleen voor korte afstanden mag worden gebruikt om duurder slepen te voorkomen.Als u een lange afstand moet afleggen, raden we u aan het volgende gedeelte te doorlopen.

Laat uw Land Rover Range Rover door een specialist slepen

.

Tot slot, het laatste deel van onze gids, als u uw Land Rover Range Rover niet in goede omstandigheden kunt slepen, blijft het de meest rationele oplossing om een ​​sleepwagen te bellen om uw auto te slepen. Dit is misschien een dure keuze, maar in de meeste verzekeringscontracten is er een clausule waarmee u hun diensten kosteloos kunt gebruiken. Hier zijn de punten die u op uw verzekeringsovereenkomst moet onderzoeken voordat u een sleepwagen belt:

 • Dat de afstand tussen uw huis en de plaats van storing in overeenstemming is met het aantal kilometers dat in uw overeenkomst is opgenomen (over het algemeen meer dan 50 km van uw huis afgelegd).
 • Controleer of de complicaties waar u mee worstelt goed zijn opgevangen door uw verzekeraar.
 • Bekijk ten slotte het aftrekbare bedrag op uw rekening.
Weiterlesen:
Hoe een Land Rover Range Rover Evoque vergrendelen met een lege batterij?

Nu heb je alle informatie die u nodig heeft om uw Land Rover Range Rover te slepen in goede omstandigheden.

Voor meer tips over de Land Rover Range Rover kunt u een kijkje nemen in de categorie Land Rover Range Rover.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector