Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe Lexus GS airconditioning schoonmaken?

Airconditioning is een van de belangrijkste kenmerken van recente auto’s. Ondanks dat het voorheen gereserveerd was voor high-end modellen, is het tegenwoordig voor een groot deel van de auto’s gedemocratiseerd. Desalniettemin heeft deze kostbare en ingewikkelde apparatuur speciale aandacht nodig, en of het nu voor onderhoud is of vanwege geurtjes, het is absoluut cruciaal om na te denken over het reinigen van de airconditioning van uw Lexus GS. Dit is precies wat we in dit document in detail zullen demonstreren. Eerst gaan we in detail kijken naar de techniek om de airconditioning van uw Lexus GS schoon te maken, dan zullen we in een tweede stap meer in het algemeen naar kijken het onderhoud van de airconditioning van uw Lexus GS.

Hoe maak ik mijn Lexus GS airconditioning schoon

Laten we ons document beginnen met de het reinigen van het airco circuit van uw Lexus GS. De enige oplossing voor een volledige reiniging van dit circuit is het gebruik bacteriedodende en fungicide sprays, in werkelijkheid genereert uw airconditioning veel vocht dat stagneert in het circuit en helpt bij het creëren van allerlei soorten bacteriën en bacteriën. U vindt deze producten op internet of in autocentra. Er zijn twee methoden om dit te bereiken, hier zijn ze

Onderhoud het airconditioningcircuit van uw Lexus GS op een eenvoudige manier

Als u eenmaal een desinfecterende spray heeft, kunt u het airconditioningcircuit van uw auto eenvoudig reinigen.

De methode is vrij eenvoudig, maar toch kan deze procedure de binnenkant van uw Lexus GS vuil maken.

 • Verwijder het cabinefilter.
 • Doe de desinfecterende spray op de vloer van uw auto (bij voorkeur aan passagierszijde).
 • Start de ventilatie en airconditioning van uw auto (met draaiende motor) met luchtrecycling
 • Druk met de ramen dicht op de knop van de bom om hem langzaam maar zeker te legen en sluit de autodeuren en laat hem ongeveer tien minuten aanstaan.
 • Zodra deze tijd is verstreken, opent u de deuren van uw Lexus GS, blijft de ventilatie aan en laat u de passagiersruimte ongeveer 20 minuten luchten.
Weiterlesen:
Hoe open je de Lexus GS-kofferbak van binnenuit?

Met deze techniek kunt u het airconditioningsysteem van uw Lexus GS zeer snel reinigen, maar als u slechte airconditioningsgeuren op uw Lexus GS heeft die aanhoudend zijn, raden we u aan het tweede proces te oefenen.

Maak het airconditioningsysteem van uw Lexus GS grondig schoon

.

Laten we nu verder gaan met de meer radicale benadering van het uitvoeren van een reiniging van uw ventilatiecircuit compleet. U zult hetzelfde bacteriedodende en fungicide product moeten kopen, alleen de toepassing zal anders zijn. Dit is het te volgen proces:

 • Verwijder uw cabinefilter.
 • Door de externe luchtinlaat van uw Lexus GS (tussen de motorkap en de voorruit), met de motor aan en de ventilatie aan, spuit u een paar keer 5 seconden lang en laat u alle ramen en deuren een klein beetje dicht.
 • Zodra deze eerste stap is uitgevoerd, kunt u het binnenste deel van uw airconditioningsysteem aanpakken, terwijl u hetzelfde doet, maar niet de binnenluchtinlaat, die meestal onder het handschoenenkastje wordt geplaatst.
 • Ten slotte kunt u tot slot een paar sprays in de ventilatieopeningen van uw Lexus GS spuiten.
 • Het enige dat u hoeft te doen, is uw auto luchten terwijl het product verdwijnt voordat u het weer kunt gebruiken.

Onderhoud van de airconditioning van zijn Lexus GS

Tot slot, om ons document af te sluiten, geven we u de belangrijkste suggesties die u moet respecteren, als u de levensduur van uw airconditioningcircuit op Lexus GS wilt maximaliseren en onvoorziene kosten wilt beperken.

 • Laat uw airconditioning jaarlijks onderhouden
 • Vervang uw cabinefilter elke twee jaar.
 • Laat uw FREON-gas elke twee jaar opladen.
 • leun de airconditioning elk jaar op uw Lexus GS.

  Om meer tips over de Lexus GS te ontdekken, neem een ​​kijkje in de categorie Lexus GS.

Weiterlesen:
Hoe zijspiegels op een Lexus GS inklappen?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector