Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe Lexus GX airconditioning schoonmaken?

Airconditioning is een van de meest interessante specificaties van moderne auto’s. Hoewel het van oudsher beschikbaar was voor hoogwaardige variëteiten, is het tegenwoordig voor een groot deel van de auto’s gedemocratiseerd. Deze kostbare en geavanceerde apparatuur heeft echter speciale aandacht nodig, en of het nu voor onderhoud is of vanwege geurtjes, het is absoluut noodzakelijk om na te denken over het reinigen van de airconditioning van uw Lexus GX. Dit is precies wat we in meer detail zullen demonstreren in de inhoud van dit artikel. Eerst zullen we in detail kijken naar de procedure om de airconditioning van uw Lexus GX schoon te maken, dan zullen we in een ander deel meer in het algemeen naar kijken het onderhoud van de airconditioning van uw Lexus GX.

Hoe maak ik mijn Lexus GX-airconditioning schoon

Laten we onze artikelinhoud beginnen met de het reinigen van het airconditioningcircuit van uw Lexus GX. De enige techniek om dit circuit volledig te reinigen, is door te gebruiken bacteriedodende en fungicide spraysin feite zorgt uw airconditioning voor veel vocht dat stagneert in het circuit en de productie van allerlei soorten bacteriën en bacteriën bevordert. U vindt deze artikelen op internet of in autocentra. Er zijn twee technieken om dit voor elkaar te krijgen, hier zijn ze

Onderhoud het airconditioningsysteem van uw Lexus GX op een eenvoudige manier

Als u eenmaal een desinfecterende spray heeft, kunt u het aircosysteem van uw auto heel gemakkelijk reinigen.

Het proces is vrij eenvoudig, maar deze techniek kan de binnenkant van uw Lexus GX vuil maken.

 • Verwijder het cabinefilter.
 • Doe de desinfecterende spray op de vloer van uw auto (bij voorkeur aan passagierszijde).
 • Start de ventilatie en airconditioning van uw auto (met de motor aan) met luchtrecycling
 • Terwijl de ramen gesloten zijn, druk je op de knop op de bom om hem langzaam maar zeker leeg te maken en sluit je de autodeuren en laat je hem ongeveer tien minuten aanstaan.
 • Zodra deze tijd is verstreken, opent u de deuren van uw Lexus GX, blijft de ventilatie aan en laat u de passagiersruimte ongeveer 20 minuten luchten.
Weiterlesen:
Hoe verander zijspiegel op mijn Lexus GX?

Met deze oplossing kunt u het airconditioningsysteem van uw Lexus GX onmiddellijk reinigen, maar als u slechte airconditioningsgeuren op uw Lexus GX heeft die hardnekkig zijn, raden we u aan de tweede methodologie te gebruiken.

Maak het airconditioningsysteem van uw Lexus GX grondig schoon

.

Laten we nu verder gaan met de meer radicale methode om een grondige reiniging van uw ventilatiesysteem. U moet dezelfde bacteriedodende en fungicide spray kopen, alleen de toepassing zal anders zijn. Dit is het te volgen proces:

 • Verwijder uw cabinefilter.
 • Door de externe luchtinlaat van uw Lexus GX (tussen de motorkap en de voorruit), met de motor aan en de ventilatie aan, spuit u een paar keer gedurende 5 seconden en laat u alle ramen en deuren een beetje dicht.
 • Zodra deze eerste stap is uitgevoerd, kunt u het binnenste deel van uw airconditioningsysteem aanpakken, terwijl u hetzelfde doet, maar niet de binnenluchtinlaat, die meestal onder het handschoenenkastje wordt geplaatst.
 • Ten slotte kunt u tot slot een paar sprays in de ventilatieopeningen van uw Lexus GX spuiten.
 • Het enige dat u hoeft te doen, is uw auto luchten terwijl het product verdwijnt voordat u het weer kunt gebruiken.

Onderhoud van de airconditioning van zijn Lexus GX

Als laatste, om de inhoud van ons artikel af te maken, geven we u de belangrijkste suggesties die u moet respecteren, als u de levensduur van uw airconditioningsysteem op Lexus GX wilt maximaliseren en onvoorziene kosten wilt beperken.

 • Laat uw airconditioning jaarlijks onderhouden
 • Vervang uw cabinefilter elke twee jaar.
 • Laat uw FREON-gas elke twee jaar opladen.
 • leun de airconditioning elk jaar op uw Lexus GX.

  Voor meer tips over de Lexus GX, neem een ​​kijkje in de categorie Lexus GX.

Weiterlesen:
Oranje licht Lexus GX dat blijft branden
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector