Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe Lexus GX te slepen?

Een auto hebben is praktisch, alleen een auto betekent pech … En helaas, we weten het perfect, ook de gelukkigsten onder ons vallen bijna nooit door de kieren. Maar tussen een auto die ‘s ochtends niet start en pech op de snelweg, zullen de gevolgen heel anders zijn. Hoe dan ook, een Lexus GX die niet rijdt, is lastig te verplaatsen en de enige oplossing is hem vaak naar de dichtstbijzijnde garage te slepen. In deze richtlijn laten we het je zien hoe een Lexus GX te slepen, de wetten respecterend en maximale veiligheid garanderen. Om dit te doen, zullen we eerst de regels bekijken die moeten worden gevolgd bij het slepen van een Lexus GX, vervolgens hoe u zelf een Lexus GX sleept, en ten slotte is de meest verstandige oplossing om een ​​professional in te huren om uw auto te slepen.

De regels die u moet volgen als u een Lexus GX wilt slepen

Het is namelijk mogelijk om uw auto te slepen. Als je er echter op in wilt gaan het slepen van een Lexus GX je zult wat wetgeving moeten volgen. We presenteren ze net hieronder:

 • Rijd niet op snelwegen of snelwegen, aangezien de snelheid waarmee u uw Lexus GX sleept, uzelf en andere gebruikers in gevaar kan brengen als u dit op een snelweg doet.
 • Overschrijd niet 25 km / h, u moet de hele tijd de controle over beide auto’s houden, een hoge snelheid stelt u niet in staat mogelijke problemen te voorzien en de gesleepte auto kan de eerste binnenkomen

  .

 • Beperk jezelf tot korte afstanden. Als u enkele tientallen kilometers moet afleggen, kunt u beter een pechdienst bellen.
 • Zorg er bij het slepen voor dat de Lexus GX en de auto die eraan sleept goed zijn uitgelijnd, om een ​​goed gedrag te behouden.
 • Zet de waarschuwingslampjes op beide auto’s aan.
 • Als de gesleepte Lexus GX geen batterij heeft, moet u een verwijderbare plaat gebruiken die is gekoppeld aan de eerste auto, zodat u de bestuurders achter u kunt waarschuwen.
Weiterlesen:
Hoe klap ik de achterbank neer in mijn Lexus GX?

Zelf een Lexus GX slepen

Nu je het hebt ontdekt de basisregels voor het veilig slepen van een Lexus GX, zullen we u de verschillende technieken voorstellen om het te doen:

 • Gebruik alleen een trekhaak om uw Lexus GX te slepen, aangezien touwen, riemen of andere producten niet geschikt zijn en u alleen het risico loopt een incident te hebben. Als de trekinrichting flexibel is, riskeert u de trekkend auto te raken. Het zal beter zijn koop een trekhaak.

  .

 • U kunt een van de drie soorten bestaande trekhaken gebruiken om uw Lexus GX te slepen, telescopische stangen (40 tot 50 euro), opvouwbare staven (30 tot 100 euro) en standaard staven (30 tot 40 euro).
 • Controleer dat je hebt twee sleepringen op de auto’s, waarmee u ze met de trekhaak kunt verbinden.
 • Controleer of de trekkende auto zwaarder is dan de te slepen auto.
 • Heeft functionele signalering op de Lexus GX die moet worden gesleept.

Dit zijn de regels die je moet volgen als je dat wilt sleep uw Lexus GX. Houd er echter rekening mee dat deze oplossing alleen voor korte afstanden mag worden gebruikt om duurder slepen te voorkomen, als u een lange afstand moet afleggen, raden we u aan om door de volgende sectie te bladeren.

Laat uw Lexus GX door een professional slepen

.

Als laatste, laatste deel van onze gids, als u uw Lexus GX niet in goede omstandigheden kunt slepen, blijft het de meest redelijke oplossing om een ​​sleepwagen te bellen om uw auto te slepen. Dit lijkt misschien een dure oplossing, maar in de meeste verzekeringscontracten is er een clausule waarmee u hun diensten gratis kunt gebruiken. Dit zijn de punten die u op uw verzekeringscontract moet controleren voordat u een sleepwagen belt:

 • Dat de afstand tussen uw huis en de plaats van storing in overeenstemming is met de kilometerstand die in uw overeenkomst is opgenomen (over het algemeen meer dan 50 km van uw huis afgelegd).
 • Controleer of de complicaties waarmee u wordt geconfronteerd, goed zijn geregeld door uw verzekeraar.
 • Controleer ten slotte het aftrekbare bedrag op uw rekening.
Weiterlesen:
Injectieprobleem Lexus GX, wat te doen?

Nu heb je alle informatie die u nodig heeft om uw Lexus GX te slepen in goede omstandigheden.

Als u nog vragen heeft over de Lexus GX, aarzel dan niet om onze Lexus GX-categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector