Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe Lexus IS-injectoren te reinigen?

Moderne voertuigen worden steeds complexer en bevatten onderdelen die moeilijk zelf te repareren of te onderhouden zijn. Vandaag zullen we ons concentreren op een onderdeel dat essentieel is voor de goede werking van uw motorvoertuig. Ze kunnen regelmatig onderhoud vergen en we zullen ontdekken hoe de brandstofinjectoren van een Lexus IS te reinigen? Hiervoor zullen we allereerst ontdekken waarom het nodig kan zijn om de verstuivers van uw motorvoertuig en vervolgens de techniek om de injector van een Lexus IS schoon te maken .

Waarom de injectoren van een Lexus IS schoonmaken?

Dus we beginnen onze inhoudspagina met het voordeel van injectorreiniging op Lexus IS . Voordat we u vertellen hoe u de injectoren van uw Lexus IS moet reinigen, leggen we u eerst kort uit wat de taak en de werking van de injectoren van uw motorvoertuig zijn, en wat zijn de symptomen die u zouden moeten doen overwegen om ze schoon te maken. Onthoud dat een regelmatige reiniging van de injectoren van uw auto u zal helpen eventuele problemen stroomopwaarts te voorkomen.

Baan en bediening van een injector op Lexus IS

De injectoren van uw Lexus IS hebben een bijzonder essentiële taak, in feite zullen ze de rol van hebben het regelen van de brandstofstroom in de motor . Het zijn kleine mondstukken (in de orde van grootte van één micron) die onder druk de vrijgave van brandstof in de vorm van microdruppels regelen en zo de verbranding verbeteren. Ze hebben het voordeel dat ze zijn ingesteld door de ECU en hebben daardoor een zeer nauwkeurige brandstofafgifte.

Weiterlesen:
Motorlicht blijft op Lexus IS

Symptomen van een vuile injector op Lexus IS

Nu gaan we kijken naar de signalen die u zouden moeten doen overwegen om de injectoren van uw Lexus IS schoon te maken . U moet weten dat als uw injectoren verstopt of geblokkeerd zijn, u een slechte verbranding zult hebben en dat u ze uiteindelijk onherstelbaar kunt verpesten en ze moeten veranderen, wat u behoorlijk wat geld zal kosten . In het geval dat u eerder een lek opmerkt op de injectoren van uw Lexus IS, raadpleeg dan deze inhoudspagina om de voor u beschikbare oplossingen te ontdekken. Ontdek hieronder de lijst met tekenen van ziekte van geblokkeerde injectoren op uw auto:

  • Problemen om de motor te starten: Als uw motorvoertuig problemen heeft om te beginnen, is het mogelijk dat de slechte brandstofverspreiding de oorzaak is van dit probleem.
  • Een verlies van vermogen: Als u merkt dat uw motor vermogen verliest, is het mogelijk dat een slechte brandstoftoevoer via uw verstopte injectoren de oorzaak van uw probleem is.
  • Instabiel stationair toerental: Injectoren verstopt op Lexus IS kunnen ongebruikelijke motorprestaties veroorzaken, waaronder onstabiel stationair toerental.
  • Overmatige donkere rookemissies: Een slechte verbranding in uw motor kan dikke zwarte rook veroorzaken.

Hoe de injectoren van een Lexus IS te reinigen?

Nu we de factoren voor a hebben ontdekt brandstofinjectorreiniging op Lexus IS , zullen we uitleggen hoe u deze procedure kunt uitvoeren. Er zijn 3 mogelijke manieren, we zullen ze nu één voor één aan u presenteren.

De injectoren van een Lexus IS reinigen met een bepaald additief

De eerste en eenvoudigste methode om het te doen, kun je gewoon gebruik een injectorreiniger om de injectoren van uw Lexus IS te onderhouden . Dit additief kost u slechts ongeveer vijftien euro en stelt u in staat uw injectoren te sparen. In feite zal dit product zeer kleine prestaties leveren als uw injectoren al verstopt zijn, maar als ze elke 5000 kilometer worden gebruikt, zal dit worden voorkomen. Houd u aan de instructies om het op de juiste manier te gebruiken, maar giet de fles gewoon in de tank om de procedure uit te voeren, zodat deze voor iedereen toegankelijk is.

Weiterlesen:
Hoe kan ik de mistlamp van mijn Lexus IS vervangen?

Reinig de injectoren van uw Lexus IS met echografie

Een moeilijkere en duurdere maar veel efficiëntere techniek kunt u doen door een professional te bellen reinig de injectoren van uw Lexus IS met ultrageluid . Deze procedure kunt u zelf doen als u de aangepaste apparatuur koopt die, afhankelijk van de prijs, niet dezelfde efficiëntie zal hebben (tel tussen 50 en 500 € afhankelijk van de kwaliteit van de machine). Dankzij ultrasoon geluid kan al het vuil dat zich op de injectoren van uw motorvoertuig heeft verzameld, worden opgelost. Anders kunt u uw injectoren naar een professional brengen die zal worden uitgerust met efficiëntere apparatuur, u betaalt ongeveer 50 tot 100 euro voor deze service, maar u moet uw injectoren zelf uit elkaar halen.

Reinig de injectoren van een Lexus IS met een reinigingssysteem onder druk

Deze aanpak reinig de injectoren van een Lexus IS , is niet het meest effectief, maar stelt u al in staat reinig uw injectoren zonder ze uit elkaar te hoeven halen . Dankzij een op de injectorrail geïnstalleerd druksysteem worden de onzuiverheden en het vuil op uw injectoren gereinigd. Deze oplossing kost u rond de 300 euro, afhankelijk van de specialist die u inschakelt.

Als u meer handleidingen over de Lexus IS wenst, ga dan naar onze Lexus IS-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector