Autoservicerr.nl

Auto werkplaats
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe Lexus NX te slepen?

Het hebben van een auto is praktisch, alleen een auto betekent pech … En helaas, we weten het perfect, zelfs de gelukkigsten onder ons vallen bijna nooit door de kieren. Maar tussen een auto die ‘s ochtends niet start en pech op de snelweg, zullen de gevolgen heel anders zijn. Desalniettemin is een Lexus NX die niet rijdt ingewikkeld om te verplaatsen en de enige oplossing is hem vaak naar de dichtstbijzijnde werkplaats te slepen. In deze inhoud laten we het je zien hoe een Lexus NX te slepen, met inachtneming van de wetgeving en maximale veiligheid. Om dit te bereiken, zullen we eerst de regels bekijken waaraan u zich moet houden bij het slepen van een Lexus NX, vervolgens hoe u zelf een Lexus NX sleept, en tot slot is de meest verstandige oplossing om een ​​professional in te huren om uw auto te slepen.

De regels waaraan u zich moet houden als u een Lexus NX wilt slepen

Het is in feite mogelijk om uw auto te slepen. Als je er echter op in wilt gaan het slepen van een Lexus NX u zult zich aan enige regelgeving moeten houden. We presenteren ze hieronder aan u:

 • Rijd niet op snelwegen of snelwegen, aangezien de snelheid waarmee u uw Lexus NX sleept, uzelf en andere gebruikers in gevaar kan brengen als u dit op een snelweg doet.
 • Overschrijd niet 25 km / h, u moet constant controle houden over beide auto’s, een hoge snelheid laat u niet anticiperen op mogelijke problemen en de gesleepte auto kan de eerste binnenkomen

  .

 • Beperk jezelf tot korte afstanden. Als u enkele tientallen kilometers moet afleggen, kunt u beter een pechdienst bellen.
 • Zorg er bij het slepen voor dat de Lexus NX en de auto die eraan sleept goed zijn uitgelijnd om goed gedrag te vertonen.
 • Schakel de waarschuwingslampjes op beide auto’s in.
 • Als de gesleepte Lexus NX geen batterij heeft, moet u een verwijderbare plaat gebruiken die bij de eerste auto hoort, zodat u de bestuurders achter u kunt waarschuwen.
Weiterlesen:
Hoe de voorstoel neerklappen op de Lexus NX?

Zelf een Lexus NX slepen

Nu je erachter bent gekomen de basisspecificaties voor het veilig slepen van een Lexus NX, we zullen je de verschillende technieken leren om het te doen:

 • Gebruik alleen een trekhaak om uw Lexus NX te slepen, omdat touwen, riemen of andere producten niet geschikt zijn en alleen het risico op een ongeval met zich meebrengen. Als de trekinrichting flexibel is, loopt u het risico de sleepauto te raken. Het zal beter zijn koop een trekhaak.

  .

 • U kunt een van de drie soorten bestaande trekhaken gebruiken om uw Lexus NX te slepen, telescopische stangen (40 tot 50 euro), opvouwbare staven (30 tot 100 euro) en standaard staven (30 tot 40 euro).
 • Verifieer dat je hebt twee sleepringen op de auto’s, waarmee u ze met de trekhaak kunt verbinden.
 • Controleer of de trekkende auto zwaarder is dan de auto die moet worden gesleept.
 • Hebben functionele signalering op de Lexus NX die moet worden gesleept.

Dit zijn de beperkingen waaraan u zich moet houden als u dat wilt sleep uw Lexus NX. Houd er echter rekening mee dat dit alternatief alleen voor korte afstanden mag worden gebruikt om duurder slepen te voorkomen, als u een lange afstand moet afleggen, raden we u aan het volgende gedeelte te bekijken.

Laat uw Lexus NX door een professional slepen

.

Tot slot, laatste deel van onze gids, als u uw Lexus NX niet in goede omstandigheden kunt slepen, is het de meest logische remedie om een ​​sleepwagen te bellen om uw auto te slepen. Dit lijkt misschien een dure optie, maar in de meeste verzekeringscontracten is er een clausule waarmee u hun diensten volledig gratis kunt gebruiken. Hier zijn de details om uw verzekeringscontract te controleren voordat u een sleepwagen belt:

 • Dat de afstand tussen uw huis en de plaats van storing overeenkomt met het aantal kilometers dat in uw overeenkomst is opgenomen (over het algemeen meer dan 50 km van uw huis afgelegd).
 • Controleer of de complicaties waarmee u wordt geconfronteerd, goed zijn geregeld door uw verzekeraar.
 • Controleer ten slotte het aftrekbedrag op uw rekening.
Weiterlesen:
Waarom ruikt mijn Lexus NX verbrand plastic?

Nu heb je alle informatie die u nodig heeft om uw Lexus NX te slepen in goede omstandigheden.

Als u meer tutorials over de Lexus NX wenst, ga dan naar onze Lexus NX-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector